Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

zazylam cilest 9 h za wczesnie-jak teraz postepowac?

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

zamotałam sie myslałam ,ze nie wziełam wczorajszej tabletki a wziełam i jak zazywac dalej?

Gość podpowiedzcie
a nie moge juz do konca opak zazywac o 9ej rano zamiast o 18ej wieczorem?

jezeli chcesz zmienic pore przyjmowania tabletek to pamietaj o dodatkowym zabezpieczeniu.

możesz do końca przyjmować tak jak teraz czyli o 9. w sumie ja bym się nie zabezpieczała dodatkowo, bo to jest wcześniejsze, a nie opóźnione przyjęcie tabletki, ale jak masz potem schizować to lepiej przez tydzień dodatkowa gumka. nie zaszkodzi a będziesz spokojniejsza.

jeszcze raz dokladnie wytlumacz. Wzielas wczoraj o stalej porze a dzis wzielas druga tak? Jezeli tak to nastepna zarzyj dzis o normalnej porze a opakowanie skonczysz dzien wczesniej. Zadnego dodatkowego zabezpieczenia.

Gość podpowiedzcie
nie tyle chcialam zmienic h zazywania co wczoraj wzielam normalnie o 18ej a dzisiaj rano patrze wtorek jest nie wziety i odruchowo zazyłam (a wziełam wtorkowa tylko z przed tyg -przedstrzałkowa) i tak teraz mysle ze dzisiejsza dawke wziełam i jesli wezme jutro rano o tej porze co dzis to nie bedzie 24 h przerwy a jak nie to pozostaje nam pewno celibat do konca opak bo gumek nie lubimy

Gość podpowiedzcie
to własnie nie było pominiecie tabletki tylko wczesniejsze zazycie-ta ktora miała byc wzieta dzis o 18ej wziełam rano o 9ej

Gość podpowiedzcie

Gość podpowiadam

Gość podpowiedzcie

Gość podpowiadam

Drogie panie tabletki cilest nie sa ani rewelacyjne ani skuteczne !Ja bym tego świństwa nie brała !Moja kolezanka zaszła w ciąże birą te tabletki i to regularnie bez zapominania o tabletkach !!!Urodziła dziecko z autyzmem bardzo duzym :( Mloda dziewczyna 25 lat i to co ona teraz przezywa to nie jest zbyt radosne !Odradzam tego juz lakarze nie przepisuja nawet!!!