Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

email

Obawiam się, że mogę nigdy nie mieć dziewczyny

Polecane posty

Gość dffffffffffff
i jedna uwaga nie proponujcie koledze by rozpieprzał czyjeś związki to nie jest dobra metoda na początek.

dffffffffffff muszę sobię poszukać czegoś (nie dziewczyny) co zafascynuje mnie w życiu i spowoduje, że łatwiej mi będzie się nim cieszyć:)

Gość szukaj a znajdzieez

Gość dffffffffffff
i bardzo dobrze rozwijaj swoje pasje, możesz poszukać coś co co np mogło by zainteresować dziewczynę coś co mogli byście robić razem. Dlatego unikaj w tym momencie np takich pasji jak "zbieranie znaczków" bo za cholere nie zainteresujesz w ten sposób dziewczyny by ona czuła przy Tobie emocje i żeby nie było sam zbieram znaczki , to do obrażonych filatelistów, ale nie staram się tym zainteresować dziewczyny bynajmniej nie mówię o tym. Jak sama przyjdzie i stwierdzi " o zbierasz znaczki" to git jak nie to też git :P i to co najważniejsze nie liczba pasji decyduje o tym czy Ci się uda a postawa wobec dziewczyny. dziewczyny lubią tzw "silnych samców" paradoksalnie chodzi o to ze musisz że być bardziej zmienny niż kobieta :D. Musisz potrafić ją pocieszyć, jak trzeba opieprzyć (tak tak one często na to czekają nawet same prowokują kłótnie- zgadnij czemu po kłótniach jest często seks ? )musisz umieć ją rozbawić, zabawić, przytulić... itd itp. Jeśli przy tym wszystkim trzymasz klasę, nie unosisz się jesteś kulturalny ale stanowczy-pokazujesz jej że jej gierki nie działają ona będzie Cię kochać i to strasznie, dlatego ze będzie się czuć przy Tobie bezpieczna :)

Wiem, ze Twoj opis jest trafny iw eim, ze dziewczyny rzeczywiscie najbardziej chca sie czuc bezpieczne. Tak sobie mysle czy ja moglbym tak sie zachowayc? Z dziewczyna przy ktorej nie bylbym pewny siebie, na pewno nie. Ale przy takiej, przy ktrorej bylbym pewny siebie...calkiem mozliwe.

Gość dffffffffffff
nieśmiałość potrafi być urocza, jeszcze nie stanie się tragedia jak się zająkniesz przy dziewczynie, kiedy do niej podejdziesz pierwszy raz wiele z nich u zna to za urocze, zbyt duża pewność siebie szczególnie taka przyszywana też odstraszy dziewczyny taka będzie wolała Cię olać bo myślałeś że ona Ci się na szyje rzuci od razu(no ja przerysowuje) Generalnie jest tak im szybciej staniesz się pewny siebie wobec dziewczyny tym lepiej, nieśmiałość może być urocza tylko na początku potem będzie to nudne i nie tego ona w związku oczekiwać.

Gość Oj to po prostu znajdziesz
sobie jakas energiczna panienke, ktora od czasu do czasu da Ci "kopa" w tylek zebys byl zwawszy i bedzie sie krecic ;) Albo sama Cie znajdzie ;) A co do tego co napisales o sobie w poscie tytulowym - duzo osob jest takich ;) Wiec naprawde to nic nadzwyczajnego! Dzieci w Somalii gloduja, a Ty sie takimi pierdolami przejmujesz 🖐️