Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesikkk

kto wpadł używając prezerwatyw ??

Polecane posty

Gość tesikkk

dziewczyny ktore wpadly uzywajac prezerwatyw wpisujcie sie !! nie uwzględniamy pęknięcia lub zsunięcia się gumki. chce w ten sposob zobaczyc czy dziewczny wypowiadajace sie na forum, mowiące, ze mozna zajsc w ciaze mimo nieuszkodzonej prezerwatywy ( poprostu zawodza) mają racje. :D

Gość tesikkk
jak narazie nikt ;D jaki z tego wniosek?? ;]

Gość deggialka
mysle, ze jak najbardziej w swoim tesciku powinnas uwzglednic pekajace :p

Gość tescikkkk
no własnie ;P a wiec wynika z tego fakt, ze gumka jest dobrym zabezpieczeniem. dziewczyny ktore boja sie ciazy mimo tego ze sie zabezpieczaja prezerwatywa, ktora nie pekla ani nie zsunela sie, nie maja sie czego obiawiac. a na forum jest mnostwo wypowiedzi kobiet, ktore twierdza ze zachodzi sie w ciaze uzywajac poprawnie gumek ;D i strasza w ten sposob młode, niedoświadczone dziewczyny

Gość jola78
no co ty jak właściwie jest użytkowana to w ciążę nie zajdziesz chyb,że cię partner po wytrysku jeszcze tam obmacuje ręką na której mogą być plemniki:)

dlatego bardziej sktueczne sa chyba prezerwatywy niz tabletki... mocne stwierdzenie, ale jak peknie czy sie zsunie to chociaz mozesz leciec po postinor a jak niestety jakims sposobem nie zadzialala tabletki to juz nic nie zrobisz bo nie jestes tego od razu swiadoma. Ja dla komfortu psychicznego zaczynam teraz chyba brac tabletki ( jak dostane okres) zobaczymy czy bedzie to 100% komfort czy cos jeszcze zostanie z obaw. Ogolnie przez ponad rok stosowalam prezerwatywy zadna mnie nie zawiodla lecz przekanalam sie tez ze bez to jedank nie to samo.

Gość jola78
bez gumki to super uczucie:)

Co do stwierdzenia, że prezerwatywy są lepsze od pigułek to jest ono szalenie ryzykowne. Wiem o co Ci chodzi, w twojej argumentacji. Ale mimo wszystko najwięcej ciąż (pomimo stosowania antykoncepcji) jest \"z prezerwatyw\". Patrzyłam gdzieś na takie zestawienie procentowe. Ale to tak na marginesie. Wiadomo, że żaden środek nie daje 100% pewności, ale wiadomo jednocześnie, że należy się zawsze zabezpieczać!

Gość mimi11
Uwazam ze gumki sa dobrym zabezpieczeniem ja zawsze mezem uzywam gumek i ani razu jeszcze nie zawiodly\a teraz lecimy jak popadnie bez :P