Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj tak tak tak

__Tusk to polityk z klasą___

Polecane posty

Gość oj tak tak tak

Oglądaliście w tym tygodniu program- teraz my? Tusk zachowuje się z klasą. jest kulturalny, jak również dowcipny, na luzie i bardzo sympatyczny. Nie jest zadziorny, ani butny w przeciwieństwie do braci K. Tusk umie sie po prostu zachować. Chyba nikt nie ma argumentów, aby temu zaprzeczyć. Kto ma podobne zdanie? PS: Nie jestem fanką PO, ale teraz ciesze się, że Tusk został premierem :):)

Gość edek bez kredki
Oj widać ze dłuuuuuugo nad tym myślałaś :P

Gość Aleksandra_IQ168
taaak i duzo wie o kwaszonych ogórkach ten kto zna cene ogórków bedzie CUDownym premierem

Gość edek bez kredki
Tylko patrzeć jak podpisze kartę praw UE, a wtedy tacy jak ty znikną za wolą większości, bo przecież będzie zgoda na aborcję i eutanazję. Więc już mówimy ci żegnaj 🖐️

Gość oj tak tak tak
widze, że nie rozumiecie sensu topiku. oczywiscie sami pisowcy sie odezwali, od razu widać

Gość jescze ta owca Tusk
pokaze wilcze zeby i tak was kasnie ze od raz w cuda uwierzycie

A na ich czele niezlomny unijny liberal. No tak, w koncu to tylko nasza kafe, czego sie tu spodziewac :o 🖐️

Gość obiektynie patrzac
ma poczucie humoru nawet i bywa sympatyczny nie grzeszy tej zbyt duza inteligencja i jest wyrezyserowany bywa tez wredny i gada czesto jakies bzdury ktore go w moim mniemaniu pograzaja

Gość jozef tusk
o tak !!!!!!!!!!!!!!!! gosc ma "klase" :P

unijny, moja propozycja pomocy w przeprowadzce na wschod jest nadal aktualna, zastanow sie nad nia. Osobiscie cie tam zawioze. Dodatkowo zniszcze wszelkie odbiorniki radiowe/telewizyjne abys nie musial wiecej slyszec o tej znienawidzonej, okropnie strasznej Unii.

Gość jozef tusk
wszsytko zniszcz tylko TVN oszczedz plissssssssssssssssssssssssssssssssssss

Gość sopeleczek
ja lubie tuska jest nawet lepszy od JP2

Gość jozef tusk
no jasne ze tak

nie rozumiem. ja uwielbiam Unie. uwazam jej powstanie za epokowa w dziejach Europy sprawe. i przynależnosc zasobów ludzkich z nad Wsły tez jest sukcesem.

Sopeleczek... Masz jakieś argumenty dla nas prawda??:) Podziel się może cooo?? MAm ochotę na Twoje sianko spod czuprynki, sieczką też nie pogardzę...;) Iiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa!!!:D:D:D:classic_cool:

Gość sopeleczek
a dlaczego sie mnie czepiasz niemily osiolku?

unijny wywioze cie tam, gdzie wreszcie zaznasz spokoju. Twoje dzieci nie beda juz musialy korzystac z pieniedzy unijnych (brudne nieczyste!), ty nie bedziesz musial ogladac Tuska... UE w Rosji nie nastanie... czemu by nie skorzystac?

jasne :P unijny, bujac to my ale nie nas. Jad sie z ciebie wylewa, az u mnie czuc.

Gość zaqwsx
jak Tusk nie ma klasy, to co- może Kaczory mają? buhahaha padnę jak ktoś tak stwierdzi!!!

Gość i zaryczal grożnie

Gość sopeleczek
tusk jest suuuuperb

gdyby tak sie przyjrzec całej PO to wniosek , że tam wszyscy politycy tacy sa ładni i z klasą elegancją. i rokują dobrze. i o to lotto.

ten Człowiek ma naprawde teraz wielki ciężar jak udzwignąc go pod nazwa Polska. to uczciwy i skromny Człowiek nawet w tvn było widac jak zakłopotany szczerze sie martwil jak się jednym samochodem z rodzina podzielic.

Jestem kobieta i wszyscy panowie w PO mi sie nie podobaja. Moze teraz zmienily sie standardy i to faceci oceniaja facetow? O zesz. Mowa o Tusku, nie ma tutaj nigdzie PO. PO cie gryzie i w nocy przez to ugrupowanie nie mozesz spac. Jak nie weszysz UE, to weszysz PO. Wspolczuje ci, ze musisz zyc w takim kraju. Niedlugo dojdzie do calkowitego zjednoczenia (najczarniejsza z najczarniejszych hipotez), rzady PO juz nastaly (nic tylko umierac) i w zasadzie sytuacja bez wyjscia. Dodatkowo twoja niewiara w Boga znajdzie sie na granicy, bo obiecali cuda. No coz, wszystko sie moze zdarzyc. Bedzie zle, bedzie na pewno zle. O tym uswiadamiasz nas codziennie na kobiecym forum pod nazwa kafeteria. A propo kafeterii. unijny, jest taki topik nizej pod tytulem \"Do czego nigdy w zyciu bys sie nie przyznala\"....

alez ja się ciesze , że wygrał pan Tusk. bo obiecal naprawic relacje z Unią. czyli to czego pragnę : jeszcze bardziej a wrecz całkowicie się zjednoczyc - zespolic jak małzenstwo w miłosnym uścisku z Unią. wiec Twoich uwag nie rozumiem.

cos slabo przekonujesz :P unijny, dzialasz mi na nerwy juz od dawna i szpiegowanie twoich nie-unijnych nie-liberalnych pogladow stalo sie moim hobby. Serio. Teraz cie troche posmyram, bo uwielbiam braci ksero i rozzalona odejsciem tego niesparowanego bede sie wyzywac na zwolennikach PO. Ojej, mialo byc Tuska. A to nie to samo???

czekaj... nigdy nie piszesz na powaznie i bardzo sprytnie wykorzystujesz poglady liberalow bawiac sie nimi za pomoca hiperboli. Tak to bylo, czy cos przekrecilam?

Gość ajt
czy na kafe można pisywac powaznie? to taki hajt park