Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj tak tak tak

__Tusk to polityk z klasą___

Polecane posty

Doda mowi do Małgorzaty Tusk: -Gosia zapisałm cie na seks grupowy -Tak? a kto jeszcze bedzie dodziu? -Ja Twoj mąż i ty-mowi Doda -O nie Dorota ja sie nie zgadzam!!!!!! _ Ok w takim razie cie skresle :D

Gość Małgorzata odpowiada
Nie! Masz skrślić Donalda!!!!!

nie powinnismy tak szybko oceniac polityka. historia - czyli perspektywa czasu pokaze owoce ich poczynań. dlaczego? bo nie znamy wielu zawartych w tajemnicach panstwowych realiów , w których tak naprawde moze się poruszac dany polityk w danej epoce. bo polityka nigdy i nigdzie z załozenia nie kieruje sie dobrem jednostki , czego nagminnie oczekujemy a li tylko kieruje sie dobrem panstwa stwarzajac mechanizmy bysmy swoim działaniem to dobro państwa tworzyli. a tego juz nie oczekujemy!

Mylisz sie, kazdy polityk kieruje sie dobrem wlasnym - zatem dobrem jednostkowym. Dzisiejsze glosowanie pokazalo, jak niektorzy uniemozliwiaja dazenie do dobra panstwa - spoleczenstwa nie mogac zniesc tego, ze ich dobro wlasne zostalo zagrozone. Na szczescie - przegrali.

Gość ja tam nie oczekuję zadnego
cudu od Tuska. Jestem tylko zadowolona, ze w końcu nie będzie siary na cały świat!!!! W końcu jeden bliźniak, aż tak nas nie ośmieszy, jak dwóch. A pamiętacie najsłynniejszego psa IV RP- IRASIAD? Dżizas :O

Gość dfghdfhhhfghfghfhfghfgh
no chyba pierwszą liceum.