Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aklklkre

a mój facet

Polecane posty

Gość aklklkre

niedość że chce abym połykała to jeszcze jak troche mi poleci po brodzie to zgarnia reka i w kłada mi do ust,,,,Na poczatku e zmnie to brzydziło i protestowałam ale potem sie przyzwyczaiłam i niestanowi to dla mnie problemu

Gość to gratulujeeeee

Gość ooo jaa
pierdole

Gość jak ci z tyłka wyjmie
i do ust włoży to też przywykniesz

Gość ooo jaa
wlkaśnie?

Gość aklklkre
tak naprawde to chcialam to wkoncu komus powiedziec bo jest mi z tym zle i dlatego napisałam to na forum by wydusic to z siebie.. nie wiem dlaczego to robie on mnie całkowicie zdominował...boje sie że bede sama....wychowałam sie w domu dziecka i dopiero w wieku 19 laat poczułam ze ktos mniew koncu kocha ze mam kogos zkim moge porozmawiać.....i...robie dla niego wszystko bo boje sie że odeidzie,,, Z pozorów absurdalny i kolejny głupawy topik ale..tak naprawde problem jest bardzo złożony

Gość B67
jesli to prawda, to wspolczuje.

Gość nie myślałas o
psychologu?

Gość nie myślałas o

Gość nie myślałas o
bystry julek to nie jest zabawne

psycholog by pomógł zagarniać;) przepraszam za ten żart jeśli to prawda to powiedz kolesiowi że to Ci się nie podoba, nie pozwól na zachowania na jakie nie masz ochoty. Jeśli masz problemy z wyrażaniem uczuć i emocji to rzeczywiście psycholog jest potrzebny. Tobie żeby wyrażać to co czujesz, jemu żeby zrozumiał że ma chorą jazde...

W tym przypadku dziewczyna jest zdominowana przez gościa,boi się mu powiedzieć STOP

Jeny 👄 Takie zachowanie nie jest prawidłowe,on z dziewczyny zrobił niewolnice do oralnego seksu

Gość aklklkre
my w ogole uprawiamy troche inny seks niz taki zwkły..... Podobno wszystkie jego byle byly otwarte na wszelkie nowe pomysły i eksperymenty.....Ja sie zmuszam w sumie cały czas....czesto jest tak ze tylko mysle sobie kiedy koniec...nie czerpie przyjemnosci z seksu..chyba nawet nie mialam jeszcze orgazmu

Gość aklklkre
kocha mnie..Tylko...jest odemnie troche starszy ma 29 lat a ja 19..i on jest jzu bardziej doswiadczony jego byłe to wszystko robiły i on mówi że sie przyzywczaił i nie umie z tego zrezygnować

Gość hhehehheeee
i ty mu wierzysz ze mu to robily...wszystko na co ma ochote...myslisz ze laski sa takie głupie?on ci sciemnia

Gość A ty ciekawski
miałeś iść nadmuchać swoją dmuchaną lalę....czeka na ciebie bez powietrza...daj jej tlenu :P

Gość hhehehheeee
nic nie kumacie gość jest perfidny bo nia manipuluje.mówiac wszystkie moje byłe to czy tamto robiły......w pewien sposób (moze nie wprost ale..jednak)chce wzbudzic wniej obawe ze skoro kazde laski to robia to on sobie znaidzie taka co mu to robic bedzie jesli ona nie zechce...-czyli trafia w jej czuły punkt bo ona sie boj samotnosci...poznal ja tajniki jej duszy i teraz to wykorzystuje dla swoich potrzeb Tym gadaniem próbuje jej wmówic że to znia jest cos nie tak...Skoro wszystkie jego byłe to robiły a ona odmowi to znaczy że jest jakas "dziwna"bo kazda to robi... nie wiem co onijeszcze robia...autorka pisze o troche innym seksie...mozemy sie tylko domyslac bo mylsi nie rozwineła widocznei nie chce

Gość nooonon
hhehehe masz racje gość powalony manipulator.....niema tam miosici