Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

esab-> zazdroszę Ci ;-) u mnie kurcze ciągle remont

naturalna blondynka-> fajny wózek esab-> fajny wózek, lubię takie kolory :-)

mmała3-> chyba masz sympatyczna rodzinkę ;-) ja się trochę boje czy będę potrafiła stworzyć taką atmosferę bo choleryk trochę jestem

ja też skręciłam z mężem łóżeczko chociaż ja chciałam jeszcze poczekać.Oblekliśmy pościel,pozakładaliśmy falbanki maskujące,przybornik,baldachim i założyliśmy karuzelę.Zaraz wyślę zdjęcia na maila

Mój mąż już pojechał. No nic prorokuje poród na 23 nie wiem skąd to wymyslił, ale jego intuicja działa lepiej niż moja :D. _Chimerka_ odpoczywaj za nas :D Ale ci zazdroszczę :) Vanilka, wysłałam ci hasło :). No to krupcia malutka :) Ale ważne że w normie :D. Ciesz się, bo im większy dzidziuś tym trudniej go wycisnąć :D. Karusia, ładne mi uroki :D Ale co do tych pytań to fakt, już mam ich dość. Esab, też mi się bardzo podobał ten wózek, nawet ten kolor :D. Super :) Ekinio do lekarza marsz, ale raczej się nie masz o co martwić, bo z tego co czytałam, to nie ma wpływu na płód. Ważne żebyś się nie odwodniła. Mała3 nawet nie mów, bo jak sobie pomyślę, że mój dzidziuś kiedyś będzie dorosłym facetem to aż mi sie łezka kręci. Malir, ja domyślałam się, ze nie chodzi o złe traktowanie. Szczególnie ze strony tych największych szych. Powiem ci, że mój tato miał podobne przejścia jak miał naście 20 kilkka lat. Co Co do produ, to między innymi dzięki tobie doszłam do takiego wnosku jak przedstawiłaś :). Za co ci bardzo dziękuję :).

cześć :-) oko i szylusia już ok - byłam w ośrodku pobadali mnie wszystko ok najważniejsze że sie nie odwodniłam kazali wziąść 3-4 węfgielki na raz i już :-) w tym tyg USG :-) nie umiem sie doczekać :) Ach szylusia śliczna fryzurka - twarzowa :)

no samonastawne - masakra wygodne :-) jeździłam teraz wózkiem mojej szwagierki - strasznie ... wózek z taco waga 25 kg żeby obrócić go normalnie siły trzeba użyć a mój spoczko leciutki :-) ;-) naprawde nie żałuje że go kupiłam - nawet cena nie wysoka . P.s oczko masz link od staników do karmienia gdzie kupowałaś ??

guślarka z dziada pradziada ja przez 7 miesięcy wiedziałam że to dziewczynka ... a odtstnie USG pokazało nam sisiaka :p Będzie chłopak i moja ginekolog powiedziała no że z ręką ani nogą nie może tego pomylić stąd zasugerowała że możemy kupować niebieskie - szkoda bo dostałam słiczny mega komplet dla dziewczynki :p ale co tam :p

Guślarka z dziada pradziada, a w któym tygodniu jesteś. U nas już większość zna płeć dziecka :). Eudaimonia, bo ty kochana wyjątek jesteś :D. To jest ten stanik, ale widziałam, ze na Allegro tej samej firmy są za całe 7zł z kawałkiem :D. http://www.allegro.pl/item399169712_stanik_biustonosz_do_karmienia_90c_bialy_kolory.html

jestem w 31 tc termin mam przewidziany na 29.08, ale lekarz mi powiedział, że z tym terminem różnie może być i może urodzić się nawet we wrześniu ;) też już znam płeć, z tym że to różnie bywa, ja do samego końca miałam być chłopcem :)

oko :D tak tak ja jestem wyjątek wyjątków :p guślarka z dziada pradziada a czemu któraś z nas miała by sie zawieść ?? Przecież nie płeć jest wazna tylko ważne żeby dzidziuś o czasie i zdrów sie urodził ;-) co nie :-) P.s zaskoczyć to jedynie ja sie mogłam - jako jedyna wiedziałam że będzie dziewczynka do czasu ... kiedy mały rozłożył nóżki i pokazał sisiaka :p Teraz będzie chłopak - troszke sobie pochodzi w różowych :p bo takie nabyłam wiedząc o tym że będzie to dziewczynka .

ludzie różni bywają, moja siostra zawiodła się płcią dziecka, ale nie zmienia to faktu, że kocha teraz niesamowicie. ja od samego początku wiedziałam, że to będzie dziewczynka, usg też wskazuje dziewczynkę, więc mam nadzieję, że wszystko się sprawdzi, ale jak pisałam wcześniej ja miałam być chłopcem do samego końca ;)

A jaka płeć? Najczęsciej pomyłki trafiają się w przypadku dziewczynek :D. U mnie było zaskoczenie o tyle, że byłam przekonana, że nosze dziewczynkę, a okazało się że chłipiec. Co do pomyłek z nami, to raczej prawdopodobnie, bo w czasach gdy nasze mamy rodziły usg nie było powszechnie stosowane. A przy częsci w ogóle go nie było.

Gość __chimerka___
Jezu, Wy juz lozeczka skrecacie, zakladacie posciel, a ja jeszcze nie mam nawet kupionego i wybranego:) Dzialam tak malo systematycznie, ze szkoda gadac. Po powrocie z Chorwacji, zostaje jeszcze tydzien w BA, a potem jade jeszcze z rodzicami w gory, musialam ich zabrac bo w przeciwnym razie nie wybraliby sie nigdzie. Wiec generalnie wszelkie przygotowania moge zaczac dopiero pod koniec lipca, zostanie mi 16 dni. Z polozna gadalam juz przez telefon i pytalam czy ze wszystkim zdaze, mam miec przyspieszony kurs szkoly rodzenia. Oprocz tego lekar

eudaiomonia fajny ten wozek, no i kolor bardzo praktyczny, u nas kolor wybierał m. dałam mu wolna reke ale powiem wam ze jest jany i boje sie ze ciagle bede go czyscic guślarka ja bede miec chłopca w zasadzie to juz wiem do 13 tc, bo mały sie wtedy pokazał, ale było ty tylko 60% pewnosci , ale juz w 20 tc wiedziałam na 100% i do dzis mam kilka zdjec jego pisiorka :) a co do imienia to mila na poczatku byc Jakub ale wyszłam kiedys z domu i sasaiadka woła \"Kubus, kubuś\" ja patrze a tam mały pies biegnie, wiec zdecydowalismy sie na Filipa zeby nie było ze do domu zamias dziecka przyleci mi piesek sasiadki :P:P:P