Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ko-tek ko-tek

Do facetów którzy zdradzili

Polecane posty

dlaczego to zrobiliście, co wamikierowało w tamtych chwilach? Czy mieliście wyrzuty sumienia? Czy przyznaliście sie do zdrady? Wak po tym wszystkim wyglądał wasz związek?

Gość donka stonka
Mam przyjaciela, zdradzil swoją dziewczyne po 6 latach zwiazku. Zakochal sie przypadkiem znalazl w drugiej to czego nie znalazł w swojejdziewczynie. Nie przestał kochac tej pierwszej, byl rozdarty. Swoja drogą jeggo związek byl tylk imitacją związku, nie troszczyla sie o niego, nie interesowala, wywoływała klotnie chociaz on nosil ja na rekach. Odpychla go... az kogos poznał. Pogmatwana historia. Z dziewczyna sie rozstał ona nigdy nie dowiedziala sie prawdy. Dziewczynz z którą zdradził została ze swoim chłopakiem a teraz on ma nową dziewczynę jest zakochany i powtarza mi ze nigdy nie chce popelnic takiego bledu jaki popelnil. wyrzuty sumienia ma do dzisiaj.

Gość artur ek
mnie zmuszają do tego głosy :O

Gość pimirampi
?

Gość artur ek
no głosy widzę kobietę i te głosy mówią mi: o jaka piękna, jaka seksowna, jaki ma biust, jaki uśmiech, nogi potem głosy mówią tak: co tak stoisz podejdź, zapytaj o godzinę, a zparoś ją gdzieś, na co czekasz? zaciągnij ją do łóżka... i co ja mam zrobić? nie potrafię się oprzeć

Gość kwa-kwa
hehe... dobre

Gość tagesiak
dlaczego? Kocham swoją żonę, a zrobiłem to kika razy. Zrobiłem bo: Moja żona wspaniała kobieta, ale... mniejszej urody Bo...z powodów zdrowotnych (z jej strony) nie możemy tak czesto się kochać jak bym tego chciał Bo... wiem że muszę bym nie zwariował(środki zastępcze nie wystarczają) Bo... trochę się nudze ze swoją żoną Jednak zawsze robię to tak by jej nie zranić tj by się nie dowiedziała, by nie podejrzewała nawet. Wyrzuty sumienia? Nie bo... nie mam żadnej gwarancji czy nie zostałem też zdradzony To nie powód by się rozwodzić

Gość eeeeeeeee
tagesiak "To nie powód by się rozwodzić":O A co ze ślubowaniem wierności :)

Gość ko-tej ko-tek
czy próbowałeś kiedyś postawić sie w jej miejscu? i dlaczego nie masz pewności czy sam nie zostales zdradzony?

Gość krysstian..31
jestesmy rok po ślubie. Kocham ją ale..... roztyła się. Gdy patrzę na ten rozlany brzuch, rozlazły tyłek, rozstępy, cellulit na udach...... po prostu zaczynam marzyć o innej. I te marzenia często realizuję. Z wiotkimi, szczupłymi dziewczynami. Czy mam wyrzuty sumienia? Nie. Dla mnie seks to seks. Żonę kocham, ale przestała mnie pociągać.