Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka23wawa

nigdy nie zagladajcie do skrzynek mailowych swoich facetow

Polecane posty

ciekaw jestem ile z oburzajacych sie tutaj na facetów robi tak samo - tzn fliruje żartem z kolegami przez smsa itp...

Gość czytam czytam...
o matko... a taka jakaś przyzwoitość to gdzie? Tajemnica korespondencji i takie tam... Ja bym się wstydziła sama przed sobą grzebać w cudzych papierach, telefonie czy kompie. FUJ.

Gość xaxaax.
to co mam zrobić jak mnie facet prosi bym sprawdziła mu skrzynke jak juz siedzę przy kompie ? czuje się rozbita. i w kropce.

nie mógł wykasowac bo tak jak ja sprawdza te pocztę raz na miesiąc albo dwa :O

Gość fejkk
Jezeli facet zdradzi, to oczywiscie zle zrobil, ale mozna to wybaczyc. Jezeli dziewczyna sprawdzi komorke, bo ma przeczucie, ze facet robi ja w konia - ZBRODNIA i STOPNIA, UKRZYZOWAC TAKA! I gdzie tu logika?

ja bym nie chciała, żeby mój facet mnie tak sprawdzał. Nie ma takiej opcji, żeby robił takie rzeczy bez mojej zgody - powiedziałam to wprost. I nie dlatego, że mam do ukrycia wielkie grzechy, ale po prostu są rzeczy, które wyjęte z kontekstu, mogą wyglądac inaczej, niz jest w rzeczywistości. Moge mu opowiedzieć wiele rzeczy, ale czytanie pod moją nieobecność to zupenie inna sprawa ja też jak dotąd nie sprawdzałam i póki co nie mam zamiaru, ale w zyciu jest różnie - może gdybym miała konkretne powody, to bym to zrobiła ;) Nie zarzekam się

jesli kobieta z kimś flirtuje przez neta, to są żarty i oczywiscie to nie jest tak jak to wygląda... a jesli robi to facet, to kombinuje i planuje zdrade

nie twierdze, ze nie ma uczciwych i porzadnych, wiernych facetow, nawet jesli siedza non-stop przy kompie, ale...tych, jest mysle bardzo malo, bo pokusa jest tak wielka i mozna zdradzic nie wychodzac z domu. Wiekszosc sie na pewno zabawia (kobiet pewnie nie mniej). Moj usmiech wywoluja jedynie teksty typu: ja znam wszystkie jego hasla a on moje. Czy na pewno wszystkie? Mozna miec kilka (nascie) adresow mailowych o ktorych partner (ka) nic nie wiedza. Tego sie naprawde nie da skontrolowac. To tyle...reszta potencjalnie w domysle.

Prawie wszystko da się skontrolować :) Kwestia jest tylko tego, że jeśli już do tego dochodzi, to związek zaczyna umierać.

Gość uwivyweiuyciwue
to powiedz jak skoro nie znam hasla :P i nie jest ono zagwiazdkowane :P no jak?

To proste, instalujesz program przechwytujący wszystkie wpisane znaki na klawiaturze i dajesz komuś tydzień czasu na używanie komputera. Potem masz jego wszystkie maile, hasła i co tam jeszcze chcesz...

Z tym programem to faktycznie nie jest trudna sprawa. Mój kumpel zainstalowł coś takiego i miał wszystko jak na dłoni ;)

ale dla mnie to już jest przegięcie - permanentna inwigilacja ;) (prawie jak w \"Seksmisji\" hehehe)

Dlatego powiedziałem, że jeśli już do tego dojdzie, to jest rozpad związku... Problem jest w tym, że wogóle ludzie piszą w tym temacie... Niestety, wiem z własnego doświadczenia, że internet ma 2 oblicza...

Gość mądry_Polak_po_szkodzie
U mnie odwrotnie....to facet oblukał moje archiwum GG i oczywiście wpadłam...echhhh....ale to było za młodu...teraz już nie archiwizuje niczego ;)

mądry_Polak_po_szkodzie ---> skoro już sie zgadało to zapytam przy okazji: jak to właśnie jest z tym archiwum? Jak jest włączone, info się zapisuje, a potem się skasuje to oczywiście można to odzyskać (są sposoby), a jak jest od początku wyłączone?

Gość mądry_Polak_po_szkodzie
o jej nie mam zielonego pojęcia....hmmm...ja sie trzymam reguły, że tego czego nie widać na kompie, to po prostu tego nie ma. Nikt obcy nie siedzi u mnie na kompie na tyle długo, zeby bawić się w odzyskiwanie archiwum. W sumie teraz już żaden mój facet nie jest wpuszczany na mojego kopa hihihi :) sądzę, że jak nic z archiwum nie jest zapisane na kompie, to już żadne sztuczki nie pomogą, żeby to odzyskać.

Klaudka 27, jak od początku jest wyłączone, to nie ma możliwości odzyskania archiwum gg. Z wyjątkiem przechwytywania rozmów na żywo lub wpisywanych znaków z klawiatury :) Ale to inna bajka :)

sobie ktoś ---> tak też sądziłam, chociaż ja w tych sprawach specem nie jestem ;) dzięki :)

Gość moja dziewczyna zajrzala raz
i juz nie jest moja dziewczyna dodatkowo ma sprawe na policji za lamanie prawa co do prywatnosci :)