Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygaro

wesołe mamy trochę starszych dzieci-luźne pogaduchy

Polecane posty

noo, chyba wiem co chce:D ale niunia jeszcze nie zamierza spać:P

haha, nie no!!!! raz na 2 tyg. to mu się należy!!!:P bo mi chop sfiksuje;)

no dla mnie po majce to seks mógłby istnieć raz na miesiąc a porządnie:D jakos niewiele potrzebuję, ale zdaje sobie sprawę, ze facet to facet;)

nikt tu więcej już chyba nie zajrzy co? benitka znowu w niewoli.Jej chłopina to pewnie dzisiaj dopiero zezuje nie?po tygodniu rozłąki:DA ona by sobie pewnie wolała z nami pogadać.Odpowiedz mi jutro benitko:D Ruda lubiła o tej porze zajrzeć ale jej nie ma:( czupurek miała wpaść ale jej mały to koło północy spać chodzi to już nie dla mnie:)

nio!!! ale za to na tvn sieden jest film o ludziach pierwotnych:) tacy to mieli dobrze, facet brał sobie jaką chciał, przy całym stadzie, a ona bach na kolana i heja w te klocki:D

idę pomóc usypiać majkę, w kupie siła:D dobranoc, karaluchy na noc:)

czesc dziewczynki🖐️ ostatnia kończę i pierwsza zaczynam:)Świat się kończy,żebym to ja pierwsza rano była?:D zaplanowałam dzisiaj dużo roboty i tak pracuję sobie od rana.A po południu idziemy na choinkę do szkoły z małą i koleżankami.Niech się pobawi z dziećmi i wytańczy.

Gość kanapka
chwilka odsapnięcia a was dalej nie ma:( no ale weekend to czego się można spodziewać:D

ja dziś byłam cały dzień na wyjeździe w Szczecinie:) ale dachówka niemalże zakupiona, nawet z jedną w bagażniku wróciliśmy do domu;) rodzinkę przy okazji poodwiedzałam i jestem po dwóch drinkach zakręcona i zadowolona:D :D :D wczoraj ululałam małą i dużego:) a dziś w planach...hm, miły wieczór;)

zgadłaś:) my juz padamy, a majka bryka w najlepsze:( w samochodzie sie wychrapała dachówka przeszła moje oczekiwania, chciałam grafit, mam grafit z powłoką perłową, wygląda troche srebrzyscie:D padam na oczy wiec spadam:)

kurcze dziewczyny nie mam ziemniaków na obiad.I tak siedzę bezradna od godz a ziemniaki leżą w piwnicy:o Ale mnie się nie chce po nie pójść.W normalny dzień to by kasza był albo ryż ,ale w niedzielę to wypada ziemniaczki co?

parszywy poniedziałek:O nie lubię poniedziałków!!!! a tu co tak pusto??? babolce, meldować się:D