Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygaro

wesołe mamy trochę starszych dzieci-luźne pogaduchy

Polecane posty

oooo nie zgodzę się z tobą ruda niestety.Straciliśmy pilotów.Pilot to też człowiek.A pomyślalaś ilu dobrych ludzi codziennie umiera?Ilu umiera ,bo nie ma za co się leczyć?to też są ludzie.Moim zdaniem robią to na pokaz.Ty Konradkowi wytłumaczyłaś bo ma 12 lat.Ciekawe co powiedziałabyś pięciolatkowi który chodzi od rana w stroju niedźwiedzia i on chce bal i koniec!Pewnie,ze mu sie nic nie stanie jak na ten bal nie pójdzie,ale po co angażować w takie sytuacjie dzieci,kyóre nic z tego nie rozumieją:o

Konrad ma 7 lat;) ja nie mowie ze tych co gina na drogach to nie jest mi zal tez zawsze kogos zostawiajai osieracaja to zawsze w\ takich przypadkach jest tragedia,tylko nie zapominajmy o jednym to byli ludzie ktorzy wybrali zawod w czasie pelnienia ktorego ochraniaja nasz kraj a tym samym nas.To jest moje zdanie i go nie zmienie:)A to ze wy macie inne to tez dobrze w takich sytuacjach nawiazuja sie zawsze rozmowy:)

a tak wogole to moze ktos chce sernik do kawy bo ja mam cala blache,mial byc na bal,wlasnie .Sama calego nie zjem,chodz juz czesc zanioslam sasiadce

hmmmm on wcale nie jest taki duzy teraz troche podskoczyl do gory ale do najwyzszych w klasie nie nalezy a do tego jest taki chudy ze szok jakbym mu jest nic nie dawala:( Wyciagaj lapke do monitora juz podaje sernik:)

no czekam i czekam i nikt nie bierze tego sernika;) Ide jeszcze przejrzec notatki

hejka :D jestem nie jeżdżę po hurtowniach:P mąż mi cały dzień kompa oblegał, bo szuka komin:D aczkolwiek ożyłam:D czuję się o niebo lepiej:D ale jestem osłabiona, bo poszłam do sklepu i się bardzo zmęczyłam:(

cygaro no wiesz i ty mu na to pozwalasz to on komin ma piewsza klasa w domu i po necie jeszcze szuka,no co za chlopy:P A tak wogole to skopalam egzamin😠

Ale puściochy.. Pewnie małżonkowie okupuja kompy :)... Jak ja nie lubię niedzieli.. to 100 razy gorsze od poniedziałku... Człowiek snuje się z kąta w kąt i nie wie co ma ze sobą począć... Coś bym zrobiła i nic mi się nie chce... Więc siedzę i czytam od czasu do czasu przypełznę tutaj i coś postukam to tu to tam .... pozdrawiam i do jutra...

zwykle po niedzieli z ulgą przyjmuję poniedziałek:D mąż w pracy, synuś w szkole:D a z małą to idzie wytrzymać jak jesteśmy same:)więc wszystko na swoim miejscu:P wredota:D

Cześć, no wreszcie poniedziałek.. I to nie byle jaki, słonko uśmiecha się szeroko, aż chce się żyć :) Mały śpi a ja biorę się do sprzątania, pół tygodnia nas nie było i kurz ma już ze 2 cm ;).. Jeśli konuś wpadnie pomysł brać psa do małego mieszkanka, to radzę kilka razy się zastanowić ... Nie wiem skąd to się u niego bierze, ale przy takim psiaku trzeba dwa razy dziennie odkurzać.. a kurz przez dzień jest taki że hoho.. Kilka dni spokoju, został u dziadków, bo jutro wybieramy się do czarodzieja... szkoda jakby tak musiał tyle godz. siedzieć sam a przy okazji może uda mi się namówić męża na jakiesz szaleństwa przy okazji bycia w stolicy.... Szczerze przyznam, że bardzo mi jej czasem brakuje, odkąd się wyprowadziłam...

Hej Kobitkii oczywiście Koneserd również, może kiedyś znajdę więcej czasu żeby z Wami popisać. Jestem taka szczęśliwa że zapominam uruchamiać kompa. Mały śpi jak aniołek a Karolcia to super starsza siostra.

Hejjjjjjjj Dziewczynki Kiki [kwiat} Pozdrawiam postaram sie zawitać trochę później BUZIOLE Cygaro , Kanapka , Wredna masz cudowną córę , Ruda może poszedł do przodu na pewno 🌻

witajcie witajcie i rzebaczcie z enie bylo mnie dlugo ale zawsze cos,wrrrr juz nie mam sily jestem klebkiem nerwow przez ta przeprowadzke meza kurcze szlag niech to wszystko trafi! ide po....jogurcik

cześć dziewczyny.Co tu ostatnio taka cisza?:) wstalam bardzo wcześnie,ale tak mnie łeb boli,ze leżę na kanapie dalej:o cygarko co z tobą?co się nie oddzywasz wcale? czupurku miłego wypoczynku.Mam wiadomości z zakopca .Jest śnieg:)Stoki działają wszystkie.Nie połam nóg hihihi benitko,zaczęły sie ferie i zołza przy kompie? ruda ucz się!!już końcówka ci została!!