Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaistęskniona

ZADZWOŃ PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość smutnaistęskniona

:-(

Gość podaj numer komórki

Gość smutnaistęskniona
Mieliśmy się spotkać w czwartek lub piątek, jest już 18,on nie zadzwoni...:-(

Gość omggggggggggggggg
Może jeszcze zadzwoni:) Trzymam kciuki🌻

Gość atanazy
zgubiłem Twoj numer znasz przecież mój zadzwoń Ty do mnie

Gość smutnaistęskniona
lisiczka+:) Wiesz co do dzisiaj myślałam,że jest wart,a teraz już nie wiem co mam o tym myśleć:-O

Gość smutnaistęskniona
I siedzę jak ta głupia, cały czas zerkam na telefon i udaję,że tak naprawdę nie czekam,heh żałosna jestem...

Gość oj tam jak nie ten to inny
Tego kwiatu to pół światu 🌻

Gość faceciktakijeden
A dlaczego Ty nie zadzwonisz do Niego?

Gość smutnaistęskniona
Nie wiem, boję się,że nie odbierze,albo powie,że nie ma czasu itd. Wolę tego uniknąć,wolę Jego milczenie:-O Najbardziej boli to,że myślałam,że wreszcie znalazłam tego właściwego, porządnego chłopaka,żałosna jestem...:-O

Gość smutnaistęskniona
W sb wypada miesiąc jak się poznaliśmy. Poznałam go w klubie,gdzie on pracuje, także widzieliśmy się co sobotę. Byliśmy na jednej randce, bo potem musiałam odwołać 3 spotkania z braku czasu...:-O W tamtym tygodniu on nie mógł, ale ostatnio mimo,że nie pracował w sb w klubie przyszedł na chwilę,żeby tylko ze mną pobyć na początku i pod koniec dyskoteki:) Obiecał,że spotkamy się w tym tygodniu, na początku tygodnia puszczał sygnałki,pisał miłe eski, zapytał kiedy się zobaczymy, powiedziałam,że mogę w czwartek lub pt, on odpisał,że o.k i od tej pory milczy, nie wiem o co chodzi:-(...

moze on mysli ,ze znow go wystawisz ... sorry, ale dla mnie odwolywanie 3 razy pod rzad spotkania to troche nie bardzo... :O zadzwon do niego - to najprostsze rozwiazanie i dowiedz sie na czym stoisz :)

Gość kasiulka.mega
kochanie dam Ci najlrpesza rade: ZADZWON DO NIEGO!!!!!!!!!!!! i to najlepiej teraz!!!!!!!

Gość smutnaistęskniona
Dziękuję kobietki za wszystkie rady🌻, ale ja się chyba nie odważę:-( Jest jeszcze tyle rzeczy, które powinnam wam napisać, a które może rzuciły by inne światło na naszą sytuację, bo myślę,że to,że odwołałam te 3 spotkania nie jest bezpośrednio przyczyną tego,że on nie dzwoni...A tak w ogóle to DZIĘKUJĘ,ŻE CZYTACIE MOJE WYPOCINY, JAK TAK SOBIE PISZĘ, TO CHOCIAŻ NIE MUSZĘ ZERKAĆ CO CHWILĘ NA WYŚWIETLACZ;)

to napisz wiecej , a my Ci napiszemy jak to moze wygladac (oczywiscie hipotetycznie) :)

Gość smutnaistęskniona
No więc tak, po pierwsze on jest o 2 lata ode mnie młodszy ja mam 22, a on 20 lat i z tego co mówił to nieśmiały:) Ja do niego pierwsza zagadałam. No i ta druga ważniejsza rzecz zanim go poznałam miałam przykre zdarzenie z jego kolegami z drużyny w roli głównej(wtedy ich oczywiscie nie znałam) Byłam na fuksówce w klubie i podszedł do mnie jeden chłopak(kolega M.) zaczął mnie podrywać, a ja nie byłam zainteresowana,więc po jakims czasie po prostu sobie odeszłam... Zaczął ze mną rozmawiać inny chłopak i wtedy ten co mnie podrywał i jego drugi kolega podeszli do nas i zaczęli bić tego chłopaka:-O byłam w szoku i nie wiedziałam co mam zrobić, ochrona ich wyprowadziła i tyle ich widziałam...A teraz najlepsze stoję sobie z M. w tym klubie gdzie on pracuje i widzę,że idzie ten chłopak (ten który pobi.ł tego chłopaka) jak go zobaczyłam to aż mi się słabo zrobiło:-( i wtedu M mówi do mnie to jest mój kolega z drużyny...Domyślacie się mojej reakcji...A on jeszcze beszczelnie pyta skiąd on mnie zna,bo jakaś znajoma się mu wydaje...:-O udawałam,że go nie kojarzę,on gapił się na mnie do końca wieczoru, a jak M odprowadzał mnie do wyjścia to on razem z nim:-O Moja siostra mówiła,że widziała jak on coś mu mówił, ale w sumie to już było jakiś czas temu...Wiem głupia i zagmatwana historia...Ale wiecie jacy są koledzy może oni mu coś powiedzieli...Choiciaż zaraz po tej sobocie mieliśmy randkę w środę i było bardzo fajnie:) No i trzecia rzecz mieszkamy 27 km od siebie może o to też mu chodzi... W sumie to on nic mi na ten temat nie mówił,ale jego inny kolega powiedział mojejsiostrze,że współczuje M że musi do mnie dojeżdżać...tyle,że to słowa kolegi...Eh nie wiem czy będzie Wam się chciało to czytać;-) Angel_81 dzięki,że to czytasz🌻 Nawet nie wiesz jak mi pomagasz w ten sposób:)

przeczytalam i to :) w sumie to nie wiem co moge jeszcze dodac, skoro po tym zdarzeniu w klubie mieliscie randke ... hmm i byla ona udana . Ja na Twoim miejscu zadzwonilabym do niego . Moze on czekal na telefon od Ciebie ? (skoro wczesniej odwolywalas? ) Nie wiem . Zadzwon do niego jutro - bedziesz wiedziala na czym stoisz . Jesli on jest niesmialy, moze po prostu na to czeka .

Gość i cooo
moze pusc mu sygnalka, albo napisz smsa co porabia??takie niby niezobowiazujace a moze nappisze cos ciekawego

Gość cała sobą
Bo ja to widze tak;) -Obiecał,że spotkamy się w tym tygodniu, na początku tygodnia puszczał sygnałki,pisał miłe eski, zapytał kiedy się zobaczymy, powiedziałam,że mogę w czwartek lub pt, on odpisał,że o.k i od tej pory milczy, nie wiem o co chodzi. I on powinien napisac no i jak? na ktora ci pasuje? Wiadomo kobitki się malują, ubierają, wiec ona mowi ta i ta w ten dzien. I sa umowieni:): A jak on zamilkl a godzine nie ustalili i konkretnie gdzie i kiedy.. to wychodiz na to, ze nie che sie on spotkac juz...

Gość smutnaistęskniona
Heh kobietki dziękuję za wszystkie rady🌻, ja jeszcze nie wiem co zrobię, poczekam, aż miną pierwsze złe emocje z tym związane i wtedy coś postanowię;) Dziękuję jeszcze raz i miłego wieczoru życzę🖐️ Najgorsze jest to,że moi znajomi wyciągają mnie jutro do tego klubu, gdzie on pracuje i pewnie tam pójdę, ale mam zamiar wyjść z tego z twarzą, powiem czesc i będę się świetnie bawić (przynajmniej spróbuję) na pewno nie będę chciała słuchać jego tłumaczeń... Napiszę Wam później co i jak🖐️