Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

nie jestem osobą z dużym temperamentem. jestem dość spokojna. ale przez tą idiotkę, przez niego dzieją się ze mną różne rzeczy. ale już nie będę o tym wcale myśleć. chcę się zmienić. chcę być zła. pomóżcie mi być złą. nie chcę mieć sumienia. nie chcę mieć skrupułów. dziś nie płaczę. łzy są w oczach, gotowe do wylania wszystkiego co we mnie jest. ale nie płyną. chyba to co zobaczyłam zabiło coś we mnie. przełączam wszystkie wolne piosenki. nienawidzę wolnych piosenek. ... boję się tylko jednego... że to jak się teraz czuję, jakaś siła, która we mnie jest, chęć zmian... że to wszystko jest tylko chwilowe... że jutro wieczorem znów wróci płacz, tęsknota... ale nie może! nie może wrócić! czas najwyższy zakończyć to wszystko! nie można się całe życie z tym pieprzyć!!!!! ... CHCĘ BYĆ ZŁA!!!

Pewnie nie przyjdzie Ci to tak łatwo...Taką "skorupę" trzeba długo hodować...No i nie robi sie z niczego,tym bardziej przez głupiego samca!

Mysza slonce !!!! - skorupa tak jak Ci pisaly dziewczyny przyjdzie z czasem..... Pociesza mnie czasem w taich momentach jednom ze predzej czy pozniej nawet bez cienia naszego wysilku takie idiotki badz tez idioci dostaja za swoje... oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wyplywa.... Mowie to z wlasnego doswiadczenia al pozniej bedzie juz tylko lepiej..... ok dziewczynki widze ze juz wszystkie po egzamach tylko ja z Nectarine jeszcze musimy sie przemeczyc :P:P:P lece do pracy, dziekowac ze piatek mam wolny moze nadrobie zaleglosci z nauka i na kafe :D:D:D pozdrawiam Was kochane i milego dnia zycze :):)

witam :) tez jestem wielbicielką herbaty- wszelkich rodzajów, smaków, kolorow i aromatów :D... STUDENTKA MYSZA- zgadzam sie z poprzedniczkami...skorupa się sama wytworzy, ale to za jakiś czas..teraz po prostu musisz przebolec, zacisnac zeby, wytrzymac \" trzeba mi o przespać, przeczekac, przeczekac trzeba mi..\"( to chyba HEY);). Trzymam kciki- jakow ieczma singielka, z wiecznymi problemami z faceta,i, wiem co mówię...:(.Sama niedawno zostałam bardzo skrzywdzona, potraktwana jak wycieracza do butów...Koniec z tym. nie tylko WY jeszcze sesjujecie.Przede mną 3 egz..:| ostatni 15:|

Dzień dobry :) Coś dzisiaj beznadziejnie czuje się psychicznie.... ale musimy się trzymać... jakoś trzymać...

Dzień dobry dziewczyneczki. Dzisiaj juz nie rozmawiajmy o tym palancie,który wkurzył Mysze.Pogadajmy na jakieś miłe tematy...Jak poranek? Mnie zaczal sie normalnie,zwyczajnie,jak zwykle.Musze wymyślec jakies zajęcie na dzisiejszy dzień,bo sie zanudze... Najlepiej byłoby pojsc do pracy.Niestety nie mieszkam w wielkim miescie i pracy u nas brakuje-tym bardziej dla studentów :(

Jaśmineczka a co Ci? Mnie tylko gardło pobolewa...no i od niedzieli mam małą "wojnę"z moim A,ale idzie ku dobremu...

Dzień dobry Wszytkim SPRAGNIONYM!!!!!!!!!! (jak mam nas w zwyczaju herbatkowym nazywać:) ) Baaaaardzo się cieszę że widzę na topicu tyle nowych duszyczek:) Jak tak pójdzie dalej będę musiała dokupić filiżanki :D:D:D Wczoraj nie miałam chęci na kafe, więc pozwólce że wypowiem się na kilka tematów teraz. A więc. Od najważniejszego: IZULKO KOCHANA!!! - obie wiemy co wiemy.. ZABIĆ DZIWKI!!!! Ja wczoraj ryczałam w łóżku i już miałam zadzwonić do Kota i powiedzieć mu że właśnie za nim płacze...że dopiero teraz , bo wcześniej się jakoś trzymałam..... Ale nie zrobiłam tego. Walentynki to bardzo miłe święto, ale faktycznie szum i zbijanie kasy na nim już takie romantyczne nie jest. Osobiście w tym roku wiem co się będzie ze mną działo. Przesiedze cały dzień w domu, i będę myśleć. O tym że może są razem, a może jej wysłał maila, a moze napisał do niej list z własnoręcznie robioną laurką, a może..... ona u niego..w naszym....jego mieszkanku, w moim fotelu no niech to kurwa szlag weźmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jestem bardzo tolerancyjna. Ja wiem że ona też jest kobietą i też chce być kochana. Ale czemu kurwa moim kosztem?! A On...................... Piłeczka się zawsze odbija.

nooo:) w takich przypadkach -chodzi o tą wracająca piłeczkę i stare jak świat porzekadło,że cokolwiek zrobimy wróci ze zdwojoną siłą -slysze momemntalnie wbglbi duszy tekst z jakiejs piosenki \" wróci do ciebie jeszce ta trumna, ta w ktorej lezy kochanka twoja dumna\'.. w ogole odbija mi sie cytatami z piosenek/ksiazek/filmow...:) NIC GORSZEGO W WALENTYNKI NIZ ROZMYSLANIE!!! dbrze,ze to jeszcze trochę czasu...:P, moze cie wymyslec jakies zajecie, u mnie niestety jak juz pisalam beda- przygotowania do egz. intensywne :P. pozdrosy ps- dostane swoja filizanke?;)

no witam Was! byłam rano na uczelni po wpis, potem szukałam czegoś dla dzieciaka koleżanki (ponad miesiąc ma), ale oczywiście nie mogłam się na nic zdecydować:o jutro idę ją odwiedzić, więc pewnie jutro coś kupię na ostatnią chwilę. dziś do treningu siedzę w domu. sama. będę grać na kompie, oglądać tv i nie wiem co jeszcze, ale nie mam zamiaru robić niczego pożytecznego. Wieczorkiem trening i koleżanka na nockę wpada:) Sorry za wczoraj:o... Koniec tematu. Czas na zmiany.

emenems - jak najbardziej!!!!!!!!!!! tylko musisz zarezerwować sobie dla niej jakiś znak rozpoznawczy:) Poza tym wszystkie filiżanki, oraz czajniczki są PRZEPIĘKNE!!! Musze dorwać moją ulubioną herbatkę - koncentrację.

Mysza zadnego \"sorry\"! Myślisz,ze my sie z choinek pourywałyśmy? Prosze Cie... Fatalnym okazał sie niestety mój dzien- zaraz cos rozpierd**** ! ! ! Co na uspokojenie?

Czesc dziewczynki... tak sie zastanawiam,czy nasza-klasa ogarnela juz wszystkich? Ciekawa jestem czy i Wy macie tam swoj profil?

witam :) MYSZA_ dobrez,że sobie pou zywałaś :D, i ze jets takie miejsce, gdzie możesz sie bezkarnie wywrzeszczeć, poklnąć i wyrzuucić z siebie cala zla eneregie, a gdzie jak widze zostaniesz przyjeta z wielka serdecznoscia i zrozumieniem.Chwala Wam, dziewczyny :) Kociekota...Musze pomyslec wobec tego nad tym znakiem :D, ja uwielbiam Kenye-Liptona, ostatmio pije nalogowo z pokrzywy (Ble), bo swietnie dziala na moje wiecznie kruche rozdwajajace sie pazurki no i na wloski :).Koncentracji- nie znam ( doslownie iw przenośni:P) Jaśmineczka- Mnie też :D

Witam :) mogę się przyłączyć??? W czerwcu będę mieć 19 latek :)

A taki jakis porąbany dzien. W domu mnie wszystko i wszyscy wkurzaja.Mialam sprzatac ten ich syf,mowie ich,bo tak mi sie podoba,poza tym ja jestem tu od tygodnia.Ni emoge juz na nich patrzyc! na dodatek ni mi sie nie chce,SPAC.no

Nastko, ja miałam tak wczoraj :( ale po każdej burzy wychodzi słońce :)

Witam Syjamka:) Niby slonce wychodzi..... tylko zycie tak czasami sie uklada ze czlowiek stoji w cieniu i wilgoci, chocby i to slonce jak na saharze dawało :O

a no wiem... sama często popadam w takie cieniste stany... wczoraj miałam fatalny dzień... Gdybym wiedziała, że tu taki fajny ciepły kącik jest to bym się wypłakała tu wam :P na szczęście już mi przeszło :) i dzis mam fajny humor.

no w kazdym razie mozesz czuc sie szczesliwa kobieta bo znalazlas miejsce do zycia, czyli moj cudny lokal na kafe :)

nom :D Gratuluję pomysłu Kociekoto ;) marzy mi sie wlasna herbaciarnia taka na prawdę, ale to niestety niemozliwe :( ale są i plusy -mogę w tej kafeteryjnej spędzać więcej czasu :D:D:D

Witajcie dziewczyny :) uff..co za dzień:/ w dodatku gardło mnie boli,a umówiłam się z ex na kawę... Jaśmineczko, Kociekota...nie martwcie się, kiedyś musi być lepiej i kropka! :] jejku, chyba sama nie wiem, co mówię..