Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia1978

obejrzyjcie porodowke

Polecane posty

Gość podnosze1131243124
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomogę wam
No obejrzałam, i co???

Gość jaka prywatna
dziewczyno ty chyba prywatnej kliniki nie widziałąś, to zwykły szpital, rodzisz na "koźle" w prywatnej na super łóżku porodowym i to w pozycji jakiej chcesz. Jak dla mnie to co pokazali na zdjęciu to żadna rewelacja, zywkły szpital, wogóle się nie postarali jak na warunki europejskie

=>jaka prywatna To prawda... prywatnej nie widziałam, bo rodziłam w szpitalu akademickim na dożo mniej atrakcyjnej porodówce. Naprawdę dobrze by było, gdyby wszystkie szpitale wyglądały tak jak na zdjęciach z linka.

Gość a ja nie rozumiem
sensu tego tematu :(

Gość mamusia1978
sens jest taki ze niekiedy warunki sa ekstra a dla kobiety porod to trauma a w zwykłych szpitalach bez nowoczesnego sprzetu personel jest zajebisty i kobiety wspominaj porod z lezka w oku

To fakt... warunki w moim szpitalu nie były rewelacyjne... rodziłam w boksie, za plastikową ścianą inna kobieta itd:o Ale jeżeli chodzi o personel, to mam nadzieję że przy następnym porodzie trafię na taki sam. Położne super babki. Bardzo mi pomogły.

a ile kosztuje porod w prywatnej klinice? a cesarka na zyczenie jest mozliwa? ile to kosztuje?

Gość ja rodzilam
w prywatnej klinice. Kosztowalo mnie to 340 zl (200 zl poród, 70 wizyta u gin i 70 u anestezjologa) Miałam cesarkę zaleconą, ale "na zyczenie" kosztuje tu tyle samo.