Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeellla

nie powiecie mi że to nie jest upokażające!!

Polecane posty

Gość 56654eel65khk
a mam juz 25 lat wiec raczej to sie nie zmieni czerpie radosc tylko z klasyczego seksu

Gość skoro uważasz to za...
upokarzające, to po prostu tego nie rób. Ja... Hmm... mi sprawia przyjemność fakt, że facetowi jest przyjemnie. Ani przez myśl mi nigdy nie przeszło żeby to rozpatrywać w kategoriach upokorzenia.

:) taaa, tyle że spora część kobiet traktuje to jako zwyczajną pieszczotę, a nasi mężczyźni w sytuacji, która Ciebie tak upokarza, są jak wosk w naszych rękach /takoż ustach, włosach, piersiach i wszystkich innych częściach ciała, które można wykorzystać w tej sytuacji/ :) Więc może jednak coś w Waszych relacjach nie gra? Może warto zastanowić się czemu tak jest i pogadać o tym z partnerem?

Gość bo to zalezy od partneraa
ja kiedys byłam z takim co robił taki klimat...patrzył sie tak władczo cynicznie wtedy.....to sie czuło i tez miałam takie uczucie jak ty...dotego trzymał mi nieraz włosy..mocno i kreciło go jak mu pokazywałam sperme w buzi...:/ i potemz nastepnym dłuuuuuuuugo nie uprawiałam miłosci francuskiej potem sie przełamałam i było zupełnieinaczej bo gosc był normalnuy

Gość włassniee
moze faceta masz do d..upy

Gość jasne ze jesttt

Gość no normalnie
odkrycie AMERYKi poraz kolejny

Gość uuuaa
ale lepsze by było lizanie mu odbytu i picie jego sików

Gość nie karmic trolla prosze
mysle, ze Wasze poglady glownie wynikaja z tego, ze o seksie oralnym zawsze mowi sie w kontekscie pejoratywnym "obciagnac, zrobic loda, itp" mozliwe, ze nie jestescie tez na to gotowe. Ja sie zdecydowalam po jkichs 2 latach i.. spodobalo mi sie.. tylko kurde, szczeka mnie boli, bo strasznie duzy..co robic?

Gość alicjaCK
jeski kochasz faceta to kochasz cale jego cialo i chetnie sprawiasz mu przyjemnosc...... najfaniejsze jest widziec, ze go podniecasz. jesli masz jakies opory to zasranow sie moze problem tkwi glebiej

znaczy gdzie indziej;) czy to On ma problem bo poniża Cię i czerpie z tego radość, czy może Ty masz problem bo doszukujesz się poniżenia tam gdzie go nie ma. Jakiś kryzys wartości?? problemy emocjonalne?? brak wiary w siebie??

Gość bo naczytaja sie takich
topikow jak ten i uwazaja ze"obciaganie" jest obowiazkowe! A kto powiedzial! To jest wyzszy stopien intymnosci i moze miec sens miedzy parami, ktore sa naprawde do siebie stworzone i tez nie na hura od razu. Nie wiem, jak sie mozna zmuszac na zimno do czegos takiego, robic, bo "wypada?" - wtedy to faktycznie jest upokorzajace. Jesli tego naprawde bardzo bardzo nie chcesz - nie rób absolutnie.

Zależy od punktu patrzenia! Jeżeli robiąc facetowi loda będąc na kolanach czujesz się upokorzona-Twoja sprawa! Facet raczej w takim momencie nie patrzy an kobietę \"z góry\" tylko skupia się na tym jak mu dobrze. Seks i przyjemność z seksu polego na wspólnej rozkoszy i akceptacji upodobań drugiej strony. Pomyśl, jak to jest w drugą stronę-on też może czuć się upokorxony.... w łóżku powinna panować swoboda, bo inaczej zostaje seks po bożemu i po ciemku! Jeżeli czyujesz się upokorzona to nie klękaj tylko połóż się obok niego-jest wiele sposobów na zrobienie dobrego loda :-) pozdrawiam:-)

wiesz, jeżeli chodzi o pieszczote w tej pozycji to rzeczywiscie niec przyjemnego. ja uwielbiam robic dobrze w ten sposob mojemu facetowi , ale w pozycji lezacej :) jest o wiele lepiej :)

jak śpiewał raper Bolec \"bo chodzi o to żeby było miło, choć wiem- nie każdy o tym wie, bo chodzi o to żeby było miło, choć wiem- nie każdy to czuje...\" jeśli ktoś z jakąś techniką, pozycją czy pieszczotą czuje się żle, to nie ma co się zmuszać, ale doszukiwanie się ukrytych treści tam gdzie ich nie ma jest bez sensu- zuboża nasze życie, nakazując rezygnowania z czegoś co po prostu jest przyjemne, bez podtekstów. Niemniej wiem że są faceci którzy mają jazdę na poniżanie, dominowanie etc, jak dla mnie to chore.

Gość elle23
A ja mysle ze miedzy nimi nie ma chyba problemu,skroo pisze ze sie kochaja i wszystko jest okej.Nie chodzi tez o poczucie niskiej wartosci, wiec wychodzi na to ze ona po prostu tego nie lubi,nie doszukujmy sie problemu tam gdzie go niema.Jest wiele takich osob.Przeciez nie kazdy tak samo lubi anal,a drugi nie wyobraza sobie bez niego zyciu.Ze wszystkim tak jest.

Gość
Seks bez laski od czasu do czasu? Tylko współczuć facetowi...

ekkd \"Niestety jest to upokazajace dla kobiety,zwlaszcza ktora nie lubi byc traktowana z gory i lubiaca miec dominacje nad facetem.Wlasnie w takich momentach ja traci, bo pozwala na uwolnienie jego zwierzecych instynktow \" ALE SUCHAR! A moim zdaniem 56654eel65khk masz jednka problem z własną wartością :/

Gość a ja lubie w rez sposób
zaspokajac mojego faceta i wrecz bardzo mnie kreci gdy on jest przy tym taki władczy i dominujący. lubie to i tyle

Gość kerkisia
Patrz mu w oczy jak to robisz. To nie jest upokarzające!!! Albo chcesz być dobrą w łóżku, albo walcz.........

Gość
Taka prawda, że albo robisz co gościu chce, albo on w końcu znajdzie taką, która go oporządzi bez jojczenia. Niesprawiedliwe? Chamskie? Czyste skurwysyństwo? Nie, po prostu statystyka ^^

Jak tak rozumujecie to własciwie cały stosunek jest upakażajacy ,bo czy nie jest upokażające jak facet wklada penisa do pochwy i to w poz. klasycznej gdy ta "biedna " kobieta leży pod nim a ten cham wpycha ten wstretny narzad do do jej srodka... Przecież to jest chore?!

Gość głupie baby

Gość nie baby tylko kaszaloty
:P

No patrzcie! To ja się wiele lat tak sama upokarzam i nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Ale ja tak strasznie lubię czasem dorwać starego jak wylezie spod prysznica i zgwałcić oralnie właśnie w takiej pozycji ;). A swoją drogą, to jak miałam 25 lat to też tak gadałam jak tu niektóre dziewczyny, że nigdy itd :D

Gość geju
to niejes upokazajace . . ; DD ja robie to swojemu chlpoakaowi prawie codzinnnnnnie a on w tym czasie trzyma mnie za fyrdla.. ostatnio sie zabardzo podnieci l i jak wyjmowalem go z ust to spultal mi sie w oko . Ps . polecam facetom masturbacje butelka po 2 l coli . . ( w dupcie ) korzysc jes taka .. ze mozecie niesrac przez rok .. i jak stawiacie kloca (po roku ) to nic nieboli .. ; DD