Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespokojny facecik

Jak mam się odnieść to kobiety co nie potępia seksu bez miłości i uprawiała już.

Polecane posty

Gość Niespokojny facecik

Jak ja, jako facet mam się odnieść to kobiety co nie potępia seksu bez miłości, uważa go za jak najbardziej normalny i uprawiała już taki seks? Można takiej ufać? Czy w ogóle można o takiej powiedzieć, że jest porządna i się szanuje i traktować ją i szanować tak samo jak inne kobiety, które pod względem seksualnym są bardziej kryształowe?

Gość nie ma jakis bardziej
lajtowych tematow na ta pore??

Gość Niespokojny facecik
W nocy pewne rzeczy zaczynają trapić, i jak czasem nie można usnąć to trapią człowieka dylematy

Gość prowooookacjaaaaa

Gość a ile ty dziecko masz lat
??????????????????????????????????????????????????????????????? 16? :p

Gość Niespokojny facecik
25, ale sam takiego seksu nigdy nie uprawiałem, a spotykałem się dotychczas tylko z bardzo porządnymi kobietami, spałem tylko z 2, mnóstwo kobiet, z którymi się umawiałem to były atrakcyjne laski, ale dziewice i do niczego nigdy nie doszło

Gość przygoda_
no to nie spij z nią i już

Gość Niespokojny facecik
Mi się podobają kobiety atrakcyjne, słodkie, ładne i towarzyskie, ale przy tym dość nieśmiałe i słodko wstydliwe w sprawach damsko-męskich

Gość to se taka znajdz
i nie marudz!! kladz sie spac!!

wiesz...ja troche inaczej pojmuje pojecie porzadnosci. Jesli chlopak i dziewczyna chodza ze soba np od 2-3 tygodni i pojda do lozka tzn ze dziewczyna nie jest porzadna?Pisze tak bo ludzie na poczatku sa w sobie zakochani a stan zakochania a milosc to co innego :) Moim skromnym zdaniem dziewczyna ktora nie jest porzadna(osobiscie wole okreslenie puszczalska albo dupodajka) uprawia sex dla sportu z kazdym ktory sie nawinie :)

Gość chodzic to sobie
mozna do parku z psem ... ludzie, ktorzy ze soba chodza nie maja bladego pojecia co to jest sex, bo maja po 14 lat. A jesli wiedza co to jest sex, to robia to z czystej ciekawosci i wpadaja. Polskie realia. No coz...

jesli chodzi o chodzenie ze soba to chyba nie ma reguly ile ma sie lat czy 14 czy 25.Chyba jesli jest sie z kims np 2 miesiace to napewno nie jest to zaden zwiazek ,choc ktos moglby tak to przesadnie nazwac :) A co do 14 -latkow ktorzy zaczynaja uprawiac sex z ciekawosci to hmm....ja tam wcale nie zaluje takich mlodych mam,same soie sa winne ze biora sie za sprawy o ktorych nie maja pojecia ,chyba kazdy wie ze aby nie zajsc w ciaze trzeba jakos sie zabezpieczyc :) A juz wogole smieszy mnie fakt ze niektore becza i mowia ze sie zabezpieczyly prezerwatywa a tu niespodzianka bedzie maly krasnal:) prezerwatywa to dosc malo skuteczna metoda antykoncepcji wiec lepiej zainwestowac 30 zl miesiecznie w tabletki anty anty :)

Gość uważam że jest łatwa

jeju Ja też tak uważam. Jeśli nikogo nie mam, to mam chyba prawo czasem się z kimś kochać? Nie mówię tu o częstych jednorazowych kontaktach. Czy jest łatwa? To zależy czy są to np co weekandowe przypadkowe stosunki, czy np. przespała się z kolegą z pracy czy szkoły, bo od miesiąca czy pół roku nikogo nie miała. Czy można zaufać? To nie zależy akurat tylko od podejścia do seksu, ale również do związków.

faceci sa żenujacy,wkurza mnie ze czesto mowia ze laski sa łatwe .A jak nazwac kolesia ktory bzyka sie z wszytskim co sie rusza?oczywiscie nie powiemy ze to męska dziwka albo ze jest łatwy tylko ze jest ogierem :/ wiec nie oceniajcie Nas a popatrzcie na sibie ile lasek \"zaliczyliscie\" dla samej przyjemnosci

a ja uważam, że łatwym się jest tylko wtedy gdy bez żadnych podchodów można się z taką osobą przespać - mało wiele osób może się z taką osobą przespać:-) racja, o mężczyznach nie mówi się, że są łatwi! miałam kiedyś kochanka, który zaliczył kilkanaście panienek i uwierzcie mi, ale nie czuł się z tym najlepiej! Tylko dlatego, że jak to mówił: gdy spotkam kobietę życia, to nie wiem czy mi zaufa..

Gość nietutejsza
jezeli ma cie trapic to, ze ona ma lub miala inne podejscie do seksu niz ty, to zwiazek nie ma przyszlosci, bo sie takim trapieniem wykonczysz, a w koncu zaczniesz wykanczac i ja. ludzie powinni sie laczyc w pary z podobnymi sobie pod wzgl. upodoban i systemu wartosci. a ty potepiasz seks bez milosci?

Gość Niespokojny facecik
Potępiam. Nigdy takiego seksu nie uprawiałem i nie zamierzam i nie zamierzam. I zawsze byłem pod wrażeniem naprawdę porządnych dziewczyn, co też seks uznają tylko z miłości, nie miały wielu facetów i nie idą z facetem do łóżka bardzo szybko

Gość Niespokojny facecik
A słowo kochać się nie pasuje mi do seksu bez miłości, wybaczcie

Gość Niespokojny facecik
A tak jakoś wyszło, że mimo wszystko mnie zainteresowała. A zaliczenie w rachubę nie wchodzi

Dobrze, że chociaż się przyznała do swoich poglądów. A jak się zapatruje na zdrade ? Również taka nowoczesna ? Jakbym była facetem nie traciłabym na nią czasu ... Powiem Ci, że moje relacje z mężczyznami były dobre całe życie dzięki moim tradycyjnym poglądom. Koleżanki, które pchały się do lóżka na którejś randce zazwyczaj zostawały szybko same.

Gość uuuuu do góry

Gość
Odpuść sobie. Nowoczesne laski o kant dupy można pobić. Chuja wytrzeć raz, czy dwa - o.k. Być na dłuższą metę - żenuaaa

Gość chyba ze taK
szukaj cnotliwej i szanujacej sie