kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 hija wyslalam ci swoje zdjatka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 hija ja tez poprosze foto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 20, 2008 dzięki za fotki, śliczne dziewczyny jesteście :) posłałam swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Dzien dobry wam:* ja juz po sniadanku jak zwykle jogurt:) zwazylam sie rano a tam 83,7:) wiec poprawilam spotke milego dnia zycze a tymczasem lece do szkoly bede ok 15 bużka:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 21, 2008 cześc dziewczynki kochane ;* ja tylko sie przywitać bo zaraz uciekam na miasto z koleżankami potem do faceta więc pojawie sie tu wieczorkiem :P firank_a patrze niezłe postepy :) hija ja tez poprosze fotke :) paulissska2@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 21, 2008 heloo :) cherilady - fotki poleciały ja już dziś po owsianeczce :) martwi mnie to, że dzisiaj dzień babci i pójdę złożyć życzenia a babcia mnie uraczy jakimś ciachem. i nie ma, że boli, trzeba zjeść bo sie obrazi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 21, 2008 hija zaraz ci przysle swoja :P tak w ogóle ładna jestes a kotek przesliczny hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 21, 2008 wysłane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 21, 2008 nie no same laski się tutaj zebrały :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Hija de la Luna ja tez poprsze fotke :) tynkaaaa3@tlen.pl :D ja dzisiaj do szkoły nie poszłam bo niby \'chora jestem\" dzisiaj rano wchodze na wage a tam 71 :Dwiec nie jest zle :D a ja wczoraj bylam u babci a babcia wie ze sie odchudzam to inni jedli ciasto a mi jogurt kupila :D a teraz lece na zakupy odezwe sie potem :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 21, 2008 czesc kochane:) no to poniedzialek,a wiec zaczynam walke zupelnie od nowa..:) dzisiaj za chwile zrobie 50 brzuszkow tak na dobry start:) a wieczorem bede zawsze robic abs:) niestety pogoda nie pozwala biegac, ale poczekam az zrobi sie ladnie.. takie jakie mialam zalozenia na samym poczatku bede je znow realizowac:) i nie bede jadla po 19, a nie po 18..:) oby sie udalo miec 2 kg mniej jak bede stawac na wage w sobote rano..kuurcze..:/ czemu ja sie poddalam?:( juz bylo 4kg mnieja teraz pewnie wszystko wrocilo.:( jestem zalamana..:/ tak niewiele mi brakuje do upragnionego celu.. to tylko 10 kg.. max 3 miechy odchudzania i nawet wiecej zejdzie.. musze osignac swj ce do maja muuuusze!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 21, 2008 wytrwała --> wczoraj ci przesłałam, nie doszły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 21, 2008 kasiulka20 wazne ze sie całkowicie nie poddałaś :) do maja napewno nawet wiecej uda sie schudna :] ja juz 10 kg schudłam w jakies niecałe 3miechy wiec nie jest zle ;] o juz widze doszły zdj :) ejj dziewczyny tylko mi powiedzcie z czego wy sie odchudzacie.. jak patrze na te zdj to same laski.. uhh az mam takie kompleksy przy was :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 21, 2008 czesc dziewczyny hija, mam zdjecia, dzieki ;) dopiero co wstałam, a miałam się zwlec o 8.00 żeby się uczyć :O w czwartek mam okropne koło z biomedyki lece, bede moze wieczorem jak mi DNA mózgownicy nie rozplącze:P miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 21, 2008 wytrwala gratuluje 11kg za toba:) jeszcze 7,7kg i tez bede miala 7,7kg za soba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 21, 2008 pomylilam sie ja jeszcze 7,7kg i tez bede miala 11kg za soba:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla2008 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Witajcie. Zaczynam od dzisiaj, w grupie raźniej. Zapisałam się do dietetyka i dzisiaj dostałam mailem dietę. od 2 miesięcy objadam sie słodyczami i przytyłam z 5 kg. Poza tym w tym roku już kilka razy schudłam kilka kg i odtyłam. Teraz chce w końcu na zawsze pozbyć sie kilku kg. Do mojego celu juz brakowało mi dosłownie 2 kg a dzisiaj znowu mam 7-8 kg do zrzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 21, 2008 vanilla2008 witamy :) moze powiesz cos wiecej o swojej diecie;> no firanka juz niedlugo dotrzemy do naszych celow :Dale dzisiaj stwierdziłam ze 65 to za mało..musze tak do 60 schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 21, 2008 czesc vanilla2008 :) mam do zrzucenia tyle samo co Ty, jaki masz wzrost? :) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla2008 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Mam diete ułozona przez dietetyka, zaczynam ją jutro. Wypowiadałam sie na stronie "czy ktos sie odchudza za pomoca dietetyka" i pisałam tam że trochę się rozczarowałam tą dietą i potrzebuję ją trochę zmodyfikować. nie jadam od dawna pieczywa a w tej diecie jest pieczywo, sa też tłuste rzeczy np. avocado, pesto, hummus. W małych ilościach oczywiście. Do tej pory jak sie odchudzałam rezygnowałam całkowicie z węglowodanów i tłuszczy a to podobno był błąd. Potem rzucałam sie na jedzenie i tak w kółko. teraz sie dostosuję do dietetyka i może w końcu schudnę NA TRWAŁE i zdrowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla2008 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Mam 170 cm i teraz ważę pewnie z 66. Moim marzeniem jest 58. Nigdy tak mało nie ważyłam, zawsze na 60 waga stawała a potem rosła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ja mam 168 i 62 kg wiosną robiłam kapuścianą, później się przerzuciłam na 1000kcl i do wakacji dosyc ładnie zjechalam, a jesienią znów zaczęłam sie opychac, tu na przerwie jakis batnik, to wypad na pizze i tak jakos sie zebralo :O na jakiej zasadzie opiera się ta Twoja dieta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 21, 2008 wytrwała ja tez bym chciala wazyc 60kg:) ale najpierw chce osiagnac cel 70kg;/ i juz wtedy dowiodo samej sobie ze potrafie to zrobic jak chce. chyba najtrudniej siebie zmienic ..i najtrudniej samemu sobie wytykac wady w naszym wypadku wadami jest waga:)ogolnie to i teraz jestem szczesliwa po widze ze z kazdym dniem mam te 500g mniej wiec to duzo :) mysle ze teraz bedzie dobrze bo psychika musi wspolgrac z odchudzniaem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 21, 2008 firank_a moze niedługo bedziemy miec to 60 kg :D liczyłam swoje bmi i wyszło mi ze idealna waga to 62 :) wiec juz niewiele mi brakuje :D ostatnio dzieki bieganiu mysle ładnie waga mi spada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ogolnie jeszcze jako do tego spadku wiem ze to nie bedzie kazdego dnia 0,5kg bo to by bylo zbyt piekne wtedy 70kg osiagnelabym za hmm3tyg max teraz jak kiedys ktos tu powiedzial ze z grubszej osoby szybciej na poczatku beda schodzily kg niz z osoby ktora wazy 60kg wiec to prawda wiem ze w ktoryms momencie waga stanie na x czasu....ale nie poddam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 21, 2008 firanka wiem to z własnego doswiadczenia:D dlatego napoczatku łatwiej było mi schudnac.. potem miałam załamanie na 3 tyg bo waga stała a teraz znowu pomału do przodu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 21, 2008 mam nadzieje ze 1pazdziernika bede studenta wazaca 60-55kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ja na studniowke chciałabym tyle wazyc :D i mysle ze mam szanse jak sie postaram xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 21, 2008 napewno masz szanse przeciesz masz jeszcze rok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 21, 2008 jaka tu cisza dziewczyny co z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach