kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 dziewczyny ja wam zaraz wysle moje fotki tylko wiecie nie przestraszcie sie:P moj mail kasia12347@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 dobra moje fotki poszly! teraz czekam na wasze.. pewnie jestem tu najgrubsza..:/ same laski pewnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ehh ja dopiero 9 lutego mam ferie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 firank_a chętnie :) tylko zobaczymy czy będe miała jak bo cos koje kochanie wymysliło ale niechce jeszcze powiedzieć co :P a ja tak nie znosze niespodzianek :P kasiulka ok wysyłam zaraz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 wam to dobrze ja nie mam ferii..:( moze po sesji jakies 2-3 dni sie uda zalatwic..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 laski odsylacie mi te swoje fotki?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ok ja tez wysyłam :) dziewczyny co wy tu robicie :D takie laski z koci na osci chyba chcecie sie odchudzac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 kasiulka moja fotka poszła już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ładna jestes bardzo zaraz wysle ci swoje zdejecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ktora to paulina B?:) taki lachon jaaaaa:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 20, 2008 buuu dziewczyny zmotywujcie mnie jakos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 wytrwala dostalam fotencje:D hehe fajna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ginorossi a moze i Ty podzielisz sie z nami swoim zdjeciem?:) ja mialam 2-3 dni dramatyczne, jadlam co chcialam..:/ ale teraz wracam powoli.. nie poddawaj sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 Paulina to ja hehe kasiulka a moge spytac z czego ty sie opdchudzasz :P bardzo ładna jestes :P chłopak tez fajna dupa hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 cheri no wez przestan:/ ej mam jeszcze jedno zdjatko to wam wysle:) cheri ty chudzielcu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ginorossi własnie podziel się fotką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 dobra chudzielce ja lece odezwe sie wieczorkiem :D :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 kasiulka jaki chudzielcu... waże 81,4 kg mam szczupła twarz nogi w miare wporzadku ale ten okropny brzuch... normalnie załamka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 cheri no to w takim razie witaj w klubie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ok wytrwła papa ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 wyslalam wam jeszcze w rozpuszczonych wlosach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 fiank_a a ty gdzie znikłaś? ;p fotke wysłałas czy jeszcze nie bo nie wiem czy z poczty wychodzic czy nie puki mi sie jeszcze nie zawiesiła hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ja tez uciekam:):):) bede pozniej, musze poczytac troche anatomie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 20, 2008 wysłałam Wam :) moj adres widoczny przy nicku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 kasiulka papa ;* patrze że sama zostałam tutaj :P no trudno to ja tez sie zmywam hehe do wieczorka laski ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ginorossi ok ja tobie tez za chwilke wysle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ginorossi ja ci wyslalam spadam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ok poszła fotka juz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 20, 2008 nie widzę Waszych postów :( paulinka, nie wysłalas zalacznika:P kasiulka20 - z czego sie odchudzasz?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 juz wysylam wszytkim przepraszm nie bylo mnie chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach