blackberry16 0 Napisano Styczeń 22, 2008 hej dziewczynki,a ja tez dzisiaj zabiegana jestem strasznie i caly tydzien mi sie taki zanosi :( ale na jedzenie zawsze czas znajde,,, tak sobie patrez co i ile wy jecie,,to az nie wierze,strasznie malo,,,,ja jem o wiele wiecej i tak mysle sobie a moze raczej wmawiam ze jem malo! ale glupia jestem,, :( wiec teraz widze jaki ze mnie zarlok,,,\\\\ dzisiaj zjadlam: 2 lyzki owsianki z polowa szkalnki mleka 2 mandarynki 2 wafle ryzowe z plasterkiem seraz oltego 2 plasterki sera mozzarelli duzo prawda??a ja ogolnie dzisiaj i tak malo zjadalam zaszwe jem troszke wiecej :(\\ to teraz wiem dlaczego nie chudne..ale powiedzcie czy to jest na pradwde tak duzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 23, 2008 dzien dobry wszytkim tzn tym co sa tu na topicku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Blackberry --> ja uważam, że to mało co zjadłaś :) popatrz ile ja wczoraj zjadłam :o a na dziś planuję: owsianka - już była potem będzie: activia do picia 2 pomidorki małe zupa cebulowa mam nadzieję, że dam radę, tylko jeszcze muszę dorwać jakiś fajny przepis na cebulową :P tak mi się jakoś zachciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 23, 2008 dobra, z kilku przepisów poskładałam jeden :D kilka cebul pokroić w talarki, podszklić je na masełku, dodać ociupinkę mąki i jeszcze trochę podsmażyć. osobno ugotować bulionik, potem dodać to do gotującego się bulionu i gotować jakieś 15 minut, potem nalać na talerz gorące, wbić jajuszko posypać serem żółtym (ser dla męża nie dla mnie :P ) i gotowe :D co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 23, 2008 co jest z wami dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 23, 2008 witam :D ja dopiero teraz ze szkoły wrociłam bo jeszcze na zakupach byłam wiec nie mogłam wczesniej zajrzec :D a dzis zjadłam na sniadanie 3 kromki ciemnego chleba i parowke a na obiad jakbłko...zaraz ide przegrysc jakas sałatke a potem bieganko :)) odezwe sie jak wroce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mushellka 0 Napisano Styczeń 23, 2008 wytrwala: jak schudlas tak ladnie w pierwszym miesiacu? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 23, 2008 u mnie dzis male zgrzeszenie ale cos....kare mam do konca dnia nic nie zjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 23, 2008 mushellka pierwszy dzien głodowka a potem ograniczenie czyli ok 1000 cal i do teraz zero ziemniakow makaronow jasnego chleba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bub-ek 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Witam wszystkie czyszbyście mnie wykluczyły? Prosiłam Was o fotki bo tez chce uczestniczyc w tym topiku i nic ale ok bede tylko co srodę informowac o moich postępach papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 23, 2008 bu-bek daj spokoj :) zagladaj do nas czesciej jesli ci nie wyslalam zdjecia to przepraszam juz to robie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 23, 2008 juz wyslalam zdjecie.... wiecie co szukam sobie teraz jakis ciekawych cwiczen na brzuszek a bierze któras z was jakies tabletki odchudzajace? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 23, 2008 no nareszcie ktoś się pojawił :) bubek tylko bez obrażania się. ja wyślę zdjęcie zaraz po tym jak ty mi przyślesz: hija83@tlen.pl noo dziewczyny dzisiaj się planu trzymałam :D zrobiłam tę zupę cebulową - pychotka :P i wiecie, że porcja ma tylko około 80 kcal? jeszcze za dwie godzinki zjem troszkę tej zupki (bo chodze późno spać) i będzie na dziś 670 kcal trochę mnie to martwi, bo nie chcę sobie zdrówka popsuć i nie chcę schodzić poniżej 1000 kcal, ale co zrobić jak ta zupka mnie zapchała strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 23, 2008 hija z ciebie niezla laska jest szok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 23, 2008 boze dziewczyny co sie dzieje cisza na forum jak makiem zasial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 23, 2008 no ostatnio cichutko tu ... nie dajmy zginac temu topicowi ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Styczeń 24, 2008 hej co tutaj taka cisza ?? :( ja mam bardzo zajety dzien i caly tydzien i w zwiazku z tym humorek nie za bardzo i dietka tez!!! :( wogole sie nie trzymam diety i jem ile popadnie i co popadnie i mase slodyczy!!!! nakrzyczcie i opirniczcie mnie porzadnie!!!!!!!!!!!!! a wczoraj na poprawe humoru kupilam sobie nowe buty i perfumy :HYPNOSE lancoma,,,,super zapach :) lubicie??? a dzisija zrobilam 1 dzien a6w,,,ale bolaly mnie mnie miesnie,,,niby takie proste te cwiczenia lae daja niezle popalic!!!a gdzie jeszcze 41 dni!!!ale moze damy rade... tylko gorzej jest mi z trzymanie rygoru nad dieta!!! NIBY CALY DZIEN SIE JAKOS TRZYMAM ALE JAK PRZYJDE DO DOMU Z PRACY TO JEM WSZYSTKO NIE MOGE SIE POWSTRZYMAC!! a najgorsze jest to ze ja jem mase slodyczy!!choc czasami wcale nie mam na nie ochoty :(( jak ja mam wprowadzic taki rygor do diety???jak moge przestac ylko na 2 kanaapkach i pozniej juz nie siegac po wiecej,,??czy sa jakies sztuczki skuteczne?? powiedzcie i pomzocie mi,,,, a czy wy tez tak macie jak ja??czy tylko ja utaj na forum jestem takim obzartuchem?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bub-ek 0 Napisano Styczeń 24, 2008 No to się ciesze, że mnie nie wywaliłyscie z wami razniej a ja miewam ostatnio kryzysy :-( wysłałam wam fotke firank_a i heja. Twoja firank_a mam czekam na fote heja de... Ja wczoraj i dzis się trzymam na głodówie jestem zła ze waga w miejscu stoi ale cio tam mam nadzieje ze do wieczora wytrzymam, odezwe sie wieczorkiem papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 24, 2008 hejo dzięki bubek za fotkę, odesłałam swoje :) nie przejmuj się że waga stoi, moja stoi już od 13 go stycznia :o ale nie ma co się załamywać :) kiedyś musi ruszyć... ja dzisiaj zjadłam owsianeczkę - 200 kcal potem jabłuszko - 50 kcal 2 malutkie pomidorki - 30 kcal serek wiejski - 150 kcal mam na dzisiaj jeszcze activię - 120 kcal zupkę cebulową - 80 kcal hmm i to razem wychodzi 630 kcal więc pewnie jeszcze wieczorem coś wciągnę napiszę potem co :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 24, 2008 blackberry a skąd bierzesz słodycze? (wiem, że kupujesz hehe, ale nie o to chodzi) staraj się chodzic na zakupy najedzona, wtedy nie bedziesz kupowac nic niepotrzebnego. i bron Boże nie trzymaj w domu słodyczy i innego niezdrowego żarcia może to pomoże, bo może nie bedzie ci sie chciało leciec do sklepu jak napadnie cie chętka na jedzonko i zamiast tego zjesz pomidorka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 24, 2008 cześć kochane :* przepraszam że tak długo nie pisałam ale wiecie impreza nocowanie poza domem i w ogóle i poprostu nie miałam jek wejśc na kafe :p tak poza tym jakby to powiedziec... totalna klapa... :( znowu nie trzymam sie diety... kurde czemu baby maja takie ciezki życie... :( ale obiecuje poprawe :) jestem pewna że jak wejde na wage w niedziele to bedzie dużo duzo więcej niż było 4 dni temu :( ale trudno sama sobie zapracowałam na to... :( a jak tam uw as dziewczynki? sa jakies sukcesy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 24, 2008 a własnie bub-ek ja tez poprosze fotke :) jak mi wyslesz to odesle swoja :) bo twego maila nie znam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 24, 2008 u mnie waga stoi i ani dgrnie waha sie miedzy 84 a 83,7:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 24, 2008 firnank_a nie przejmuj sie za jakis czas napewnop ruszy :) ale tu dzisiaj cicho laski co z wami?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 24, 2008 dziewczyny no.... gdzie wy sie podziałyście??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 24, 2008 ojj cichutko tu strasznie ost... ja troche wiecej jem niz normalnie ostatnio ale za to biegam jeszcze.. ale od jutra z firanka bierzemy sie ostro...własnie spozadzałysmy spis co mozemy jesc i konkretne ograniczeni 900 - 1000 cal :) mysle ze razem damy rade ;] a co u was dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 24, 2008 wytrwała ja nie wiem co tu dzisiaj jest... cicho przez cały dzien :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 24, 2008 patrze topik świeci pustkami to ja tez spadam... zajrze później.. albo jutro rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Styczeń 24, 2008 ja juz jestem,ale tylko na chwilke boz mykam zaraz spac :) dopiero co wrocilam z pracy i jutro o 4 rano musze znowu wstac!!!!!!!!!!! ale mi ciezko! a dieta tez totalna klapa,,,,mialam nawet bardziej plaski brzuch(albo tak mi sie wydawalo) a teraz na nowo odstajacy z masa tluszczu!!!!!!!!!! ja juz chyba nigdy nie schudne,,,,,, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 24, 2008 blackberry nie załamuj sie... i napewno sie nie poddawaj wszystkie jestesmy z toba pamietaj! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach