Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dog in the fog

ILE STRON MIAłA WASZA PRACA MAGISTERSKA?

Polecane posty

Gość moja miala 43 strony
Nie pamietam ile mial 1 rozdzial. Nawet nie pamietam co to byl za rozdzial :D Nie chce mi sie grzebac w plytkach i sprawdzac ;) Praca z dziedziny technicznej ;)

Gość gfds
przecietnie to chyba 80- 90

Gość fikuśna-lala
120

Gość ohydaaa
praca badawcza o udarze mozgu - rozdzial 1 - sama teoria 20 stron, calosc bez spisow tabel, rycin, pismiennictwa okolo 70 stron

Gość Temperówka nocna
teoria- 50 analiza wynikow, wyniki wnioski, wykresy - 70 pozostale- streszczenia pl i ang, dodatki, spis tresci spis symboli itp ok 20 pw

Gość gfds
zwykle nie pozwalają robić powyżej 90 stron bo im sie nie chce czytac chyba.Zapytaj nauczyciela ile moze być maksymalnie i minimalnie. Zwykle rzadko kiedy pozwalają na wiecej niż 100 czy mniej niż 50 stron

Gość obloczek malutki
Praca magisterska z biologii - systematyka roslin, 100 stron Pozdrawiam!

Gość nie ma czegos takiego jak
limit ;) Moj promotor powiedzial, ze nie zyczy sobie zadnego przepsywania, przegladu literatury itp... W spisie literatury mialam 2 pozycje i to tak na sile, bo cos sie tam we wstepie powolalam ;) Czasem praca musi byc gruba, czasem wystarczy cienka. Nie ma co zakladac z gory ile sie tego narobi ;) Chociaz wiem, ze to trudne :P

Gość gfds
nie koniecznie .Niektorzy narzucają limity.

Gość nie ma czegos takiego jak
ale to promotorzy! ;)

Gość BasiaRogacka
Moja miała 1345 stron z psychologii

Gość ohydaaa
to prawda - promotor rzadzi i dzieli :-) moj zazyczyl sobie w pismiennictwie tylko i wylacznie artykulow publikowanych po angielsku w znaczacych pismach - nic polskiego i rzadnych ksiazek, do tego minimum 50 pozycji :-O pol roku spedzilam szukajac tych artykulow i mialam na koncu ponad 100 :-) co do czesci teoretycznej - nie mogla przekroczyc 22 stron bo tak i juz :-D analiza statystyczna miala byc wykonana w programie STATISTICA i koniec - zadnych wlasnych wykresow calosc miala byc miedzy 70 a 80 stron i jak ktos przyniosl mu do zatwierdzenia wicej to zrzucal z biurka i nie chcial nawet obejrzec

czasem strach zapytać promotora, oni nie cierpiątakich pytań, ale z drugiej str moj rozdział teoretyczny 1szy ma 15 stro, drugi o takiej met badawczej na razie 3,5 (z 5 bedzie) to w sumie 20str i kurde ni hu hu juznie moge tam wcisnąć, ileż można pisać.... Myśle ze jak sie zwiększy marginesy do bindowania, doda spisy, bibliografie itp to wyjdzie z 80. Hmmm...

A na jakiejś uczelni wprowadzono limit bodajże 40 stron. To i tak dużo, mało kto napisze 40 stron od siebie. Reszta to bezsensowna kompilacja różnych opracowań, która nie wnosi nic odkrywczego i nikomu (promotor, recenzent) nie chce się jej czytać.

Gość antonnnaka28
101

Gość gość
20 !

Gość gość
pani z psychologii (1345 stron) chyba choruje narcyzm i cierpi z powodu urojeń wielkościowych! buahaha :D

Gość Studentka fizjoerapii
Na mojej uczelni są wytyczne: 40-60 str. Praca mgr z Fizjoterapii. Moja mam 66 str. więc bd musiała coś powyrzucać.