Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowananamaxa

weszlam dzis n portal nasza klasa i zlapalam dola

Polecane posty

cimaciarmaciam hahaha dokladnie,większosc moich kumpel zaliczyly wpady,no coz jak swedzialy ich to juz ich sprawa.Jedna to chyba ma 5 dzieciakow i klepie biede :) Wiec,ja niczego nie zazdroszcze :P Mam faceta i jest ok. :] A kto wie,czy za rok czy dwa nie wyjde za mąż :P :D zdolowana nie martw sie na ciebie tez przyjdzie kolej. :]

Gość orzeszek22
Najbardziej nawiedzone kobity(czyli takie, ktore zamieszczaja kupe zdejc na takich portalach) to te, ktore zaliczyly wpadke i musza sobie same wmawiac, ze jest super, bo by inaczej sie zalamaly;)

Ja wyszlam za maz mlodo bez zaliczania zadnej wpadki i to wlasnie dzieki mezowi moge realizowac sie tez zawodowo. I od kiedy jestem mezatka podrozuje i zwiedzam wiecej niz jak bylam sama.

Gość walercia kowalska
Agnesinko, bo twój majętny mąż ci to wszystko sponsoruje... To chyba ty o tym tu gdzieś pisałas, co ?

Moj maz mi sponsoruje bo sam tego chce. Ja oprocz tego ze studiuje pracuje a to ze moj ukochany woli placic zamiast mnie to jego wybor. Zas co do majetnosci to dorobilismy sie w trakcie zwiazku. Jak sie poznalismy to oboje bylismy biedni jak myszy koscielne o czym zreszta tez pisalam.

Gość pimuszek
w ogole nudno na tej naszej klasie nikt nic nie pisze a widze, ze caly czas tam przesiaduja, bo co i rusz maja wiecej i wiecej znajomych

Gość we are believe same god

Gość you must go and learn littel f

Ja codziennie wchodze na nasz-klase,ale tylko sprawdzic czy ktos napisał.A jak nie to robie wypad,bo nie chce mi sie szukac znajomych,niech sami się postarają. :P

nie wiem jaki sens tego portalu, moze dla emerytow to tak, powspominac sobie bo nic innego nie pozostaje, lepiej zyc terazniejszoscia i przyszloscia, wystarczy mi ze doswiadczylem horroru jakim jest szkola, po cholere jeszcze do tego wracac? owszem zajrzalem, koszmar, w jednej klasie tylko 2 osoby zarejestrowane, nie wiem o czym mialbym z nimi rozmawiac, chociaz jedna z nich ukonczyla ta sama uczelnie tylko inny wydzial, w drugiej szkole mojej klasy nie ma chociaz kolega z klasy jest tam teraz dyrektorem

A obrażaj sobie,mnie to zwisa a wręcz śmieszy. :P Jużzgłosiłam do usuniecia twoje wpisy. Janie tępie takich tematów,bo są o wiele gorsze.

Gość tftyfytt
No... w każdym razie i po rozwoju tego topiku widać jakie frustracje powstają przy porównywaniu siebie do innych. Zresztą takie i ja przeżywam gdy wchodzę na tamten serwis. A tu mam potwierdzenie że nie tylko mnie to dotyczy. No dobra, kłóćcie się dalej. Może się pośmieję... ;P ;D

Gość I dont believe

Gość aleksandra.KKKKK

Gość allach jest wielki
i tylko on wyzwoli was od zadrości materialnej a samotnym podaruję dobrego męża

Gość babay
ja z mezem tez mamy zdjecie razem na naszej klasie a wcale nie jestesmy szczesliwi tzn on moze jest ale ja nogdy z nim nie bylam szczesliwa.

Gość sylwia sylwia
Ja tez przez długo okres w swoim życiu byłam sama pocieszałam sie identycznie jak wy że ja nie chce byc z byle kim, że inni pewnie nie sa tak szczesaliwi jak powinni, ze po co mi facet tak fajnie byc samemu A dzis powiem ................................NIEPRAWDA sa to wstretne pocieszenia przez które, omal nie spostrzegłam ze "on " pojawił sie na mojej drodze. Teraz jestem kochana i kocham calym sercem i cala soba i uwierzcie mi wtedy niee żyłam to była wegetacjai i czeaknie ........................ milosc jest najwazniejsza

Gość magda_madi
porownujac sie z innymi zawsze zawsze wypadniemy gorzej lub lepiej