Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia21

konkursy - klikamy sobie

Polecane posty

Gość Eizjon.pl
Witam, Zapraszam do udzialu w konkursie na portalu Elizjon.pl, To stosunkowo młody portal, więc duża szansa na wygraną Nagrody to audiobooki Anne Rice "Pokuta' i "Kuszenie" http://elizjon.pl/literatura/anielski-konkurs Pozdrawiam

Gość rossalinda123 123
I o co gracie? ja bym wolała laptopa bo ten już w na prawdę kiepskiej kondycji jest.. Mam problem: W firmie uruchomiono „darmowe wieczorki i weekendy. Nie chcę pracować po godzinach za free! - taki życiowy prawda? :) Także klikajcie i pomagajcie :D

Gość konkursytak!
Ja polceam konkurs na stronie legoduplo.pl Bardzo fajny bo można wygrać klocki dla maluchów. A jeszcze do niedawna można było uzyskać kupon rabotowy do realizacji w sklepach Smyk w całej Polsce. Warto odwiedzać stronkę.

Gość madziora hmm..
Ja zapraszam na konkurs: www.topmodeo.pl Konkurs dla najaktywniejszej użytkowniczki! (tu nie trzeba klikać, ani nie liczy się szczęście, liczy się tylko Twoja aktywność, gwarantowana nagroda dla najaktywniejszej dziewczyny - aktywność można sprawdzić samemu poprzez kliknięcie w menu użytkownicy -> sortuj według aktywności, wiec sama wiesz jak musisz być aktywna żeby wygrać) zasady są bardzo proste.. wystarczy że: - zarejestrujesz się - polubisz topModeo.pl na facebooku - będziesz aktywnie uczestniczyć w codziennym życiu portal. Wtedy Twoje szanse rosną z każdym dniem! A nagrodę wybierzesz sobie sama z modowego BUTIKU... Zapraszamy do udziału! w razie pytań zapraszam na stronę www.topmodeo.pl jest to portal społecznościowy o modzie i urodzie, dziewczyny spotykają się zamieszczają zdjęcia stylizacji ciuchów, paznokci, fryzur, makijaży oraz filmy czyli wszystko to co związane jest z modą i urodą! Na forum rozmawiamy o wszystkim. Dodatkowo jest możliwość prowadzenia bloga rozmowy na czacie codziennie nowe artykuły ze świata mody i urody i wiele wiele innych wspaniałych funkcji!

Kuferek Eveline pewnie już większość zna... Trzeba zainstalować aplikację konkursową dostępną profilu Eveline Cosmetics na Facebooku. Otrzymujesz jedną szansę otwarcia kuferka dziennie, aby mieć więcej szans na otwarcie kuferka - zaproś znajomych, bo 1 szansa = 1 znajomy. Punkty w kuferku pojawiają się w godzinach od 9.00 - 20.00 i są w nim dostępne przez 30 minut! Osoby, które do 30.12 zgarną najwięcej punktów, przechodzą do finału! Do zgarnięcia: - Apple Iphone 4 16GB, - Aparat Fotograficzny Sony Cyber-shot DSC-TX5 - roczny zapas kosmetyków SLIM EXTREME 3D, używanych na planie teledysku DODY do przeboju „XXX! Konkurs jest też tutaj: www.konkurs.eveline.eu Zapraszamy do zabawy!

Gość rabacikowo
wpadnij na http://rabacikowo.pl, znajdziesz tam najlepsze pomysly na prezenty swiateczne.. i do tego znizki na nie, dzieki czemu nie przeplacisz, a znajomi beda zadowoleni :) pamietaj, to ostatnia chwila na zrobienie zakupow! jeszcze kilka dni i nie ma szans zeby doszly na czas...

Gość spacecowgirl
tym, co lubią sobie klikać mogę polecić specjalny do tego serwis: http://hellbuzz.pl/ :) To łatwiejsze, niż zbieranie głosów na forach ;)

Gość Marss75
Cotygodniowy konkurs na fanpage'u słodzików ze stewii Stevija. Co tydzień do wygrania produkty tej marki dla najaktywniejszych fanów. Wystarczy zostać fanem i być aktywnym. http://www.facebook.com/stevija

na fejsbuku firmy miewają fajne konkursy :) na przykład sklep zoologiczny krakvet, najczęściej to konkursy fotograficzne, ale bardzo fajna zabawa - masa zdjęć zwierzątek różnych różnistych, jest na co popatrzeć ;]

Gość rabatka
Fajny konkurs, ale tym razem nie dla dorosłych a maluchów. Konkurs polega na wykonaniu pracy konkursowej pokolorowaniu jednej z dwóch malowanek umieszczonych na stronie www.n.pl/ndladzieci. Do wygrania fajne nagrody.