Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parodia po alko

Niewinnie wyzwana...

Polecane posty

Gość Parodia po alko

Jak wg. Was powinnam się zachować w stytuacji kiedy mój chłopak bez powodu wyzwał mnie: kurwą, dziwką, pizdą itp.? Czy Wy byście mu wybaczyły czy nie? Proszę o uzasadnienie swej wypowiedzi. On miał fazę po alkoholu. Obecnie jest za grnicą. Nie daję mu powodu do zazdrości i go nigdy nie zdradziłam. Niestety jest chorobliwie zazdrosny. A jego poprzednia partnerka wciąż go zdradzała. Co o tym wszystkim sądzicie?

Gość na poczatek polecam
sadze ze jest kretynem, ktory cie nie szanuje! Nie wyobrazam sobie, zeby moj facet tak sie do mnie odezwal. Z reszta nigdy tego nie zrobil. Jelsi juz twojemu sie zdarzylo, to mu powiedz, ze sobie tego nie zyczysz, a jesli sie to bedzie powtarzac, to wspolczuje, wtedy ty sama musisz podjac decyzje

Gość Parodia po alko
Drugi raz mu się zdarzyło mnie wyzać po alkoholu. A mówią, że do trzech razy sztuka...

a co bedzie pozniej ! to cham , burak! spadaj od niego i to szybko ,. bo jak przyjedzie z tej obczyzny to jeszcze w dziub dostaniesz .

a co bedzie pozniej ! to cham , burak! spadaj od niego i to szybko ,. bo jak przyjedzie z tej obczyzny to jeszcze w dziub dostaniesz .

Gość też mi
Nie tam masz problem, gdzie go widzisz. Facet, który miewa "fazy po alkoholu", to facet, ktorego należy skreślić. Chcesz skończyć jako żona alkoholika, który będzie cię nie tylko wyzywał, ale pewnie bił?

Rozumiem, że w kwestii bicia też wyznajesz zasadę \"do 3 razy sztuka\"? :O Bo z tego co piszesz wynika, że i do rękoczynów w końcu dojdzie. Bo \"sprowokujesz go\" a może on znowu się upije.. Świetne wymówki :O Czemu tkwisz w takim związku?

Daj sobie dziewczyno siana,przez całe życie będziesz gnębiona i upokarzana przez niego...

Gość Parodia po alko
Dziękuję wszystkim Wam za rady.