Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliajulia

zdradziłam, czy będę umiała zapomieć

Polecane posty

Gość nic dodać nic ujacc
jestem uparta na to dziecko bo sama jestm matka juz teraz prawie dorosłego dziecka i sama jestem i byłam kochanka iw iem jakie uczucia sa w takich zwizkacha,el nigdy,przenigdy nie zrozumiem kobiet ktore na pierwszym planie stawiaja kochanka.

a julcia w nocy jest w ,, pracy,, jakby ktoś pytał,. tak mowi mężowi ,. on wierzy i jest ok,.

Gość nic dodać nic ujacc
julia,noca sie spi :-) aby byc wypoczeta w ciagu dnia i meic siłe aby zajmowac sie dzieckiem a nie byc zmeczona po nocnych klikaniach:-)

Gość juliajulia
tak, tylko w tej chwili nie umiem podjać dobrej decyzji, choć w tym przypadku każda bedzie zła. nie chcę rozwalać związku dla znajomości, która nie wiadomo jeszcze jak się skończy. z drugiej strony, a jesli spotkalam faceta z którym będe naprawdę szcześliwa...

Gość fejkk
A dlaczego kradniesz facetowi w tej chwili zycie, nie mowiac mu o zdradzie? Gdyby sie dowiedzial, na pewno nie chcialby z toba byc. Dlaczego nie dasz mu szansy na poznanie kogos, kto go naprawde pokocha? Nie badz pieprzona egoistka i pozwol mu wybrac, czy chce miec taka zone czy nie...:O

nic dodać ; tez jestem matką 10 letniej dziewczyki ,. i wiem co chcesz przekazać ,. a julcia teraz mysli tylko o K , a dziecku zapewnia opiekę ,. nie oceniam jej ...poprostu .

Gość juliajulia
wiem co sie robi w nocy, nie mowilam ze jestem w pracy. gadalam w domu. jakoś sobie radzilam z niedosypianiem i nie było to kosztem dziecka, choc niektorym trudno w to uwierzyc.

Gość nic dodać nic ujacc
tigra,nie jestw azne czy dziecko ma opieke .Wazne jest to,ze w nocy matka zamiast byc w domu ,przy dziecku,nawet w innym pokoju wolała o niego kochanka.Pieprzyc meza,ale dziecko zostawic :-) nei miesci mi sie to w głowie:-) No coz,mam jednak podwojna moralnosc:-)

Gość nic dodać nic ujacc
U mnie na razie sie nie wydaje a ciagne romans przez lata,tylko ja to robie z głowa ,bo jestem egoistka a nie mysle tylko dupa :-)

wszystko jest z Tobą ok,. ale z julcią nie tak ,. i dlatego rozmawiamy .

kochanek ma dawać a my tylko brać ! kochanek ma nas dobrze wypiepszyć , aby cisnienie wyrównać ,. a w domu ? sielanka ,.

Gość juliajulia
bylam w pokoju obok, dziecko spało, nie czulam ze w jakis sposob je krzywdzę. najpierw było ono, dopiero potem facet. I zawsze tak będzie.

Gość nic dodać nic ujacc
no to niech julcia idzie do psychologa albo skorzysta z mojej rady i ogłosi kochankowi,ze odchodzi od meza,wtedy otrzeźwieje z wielkiej miłosci :-) 4 m-czenej..a tak serio,to wspołczuje Julci,Ona nigdy chyba nei była kochana jak po 4 m-cach uwaza,ze zakochała sie w facecie nie zyjac z nim zyciem codziennym tylko takim jakby basniowym.

Gość nic dodać nic ujacc
julia przeczysz sobie samej,przebywajac 3 noce poza domem ,z kochankiem dałas wyraz,ze jednak dziecko jest na drugim miejscu po kochanku.

Gość juliajulia
ale ja nie szukałam kochanka, ja nie mam ciśnienia na to, żeby sypiać z kimś innym, niż swoim facetem. to nie dlatego to się wydarzyło, to się wydarzyło, bo ja była nieszczęsliwa i niezaspokojona emocjonalnie.

Gość nic dodać nic ujacc
NIe okłamuj sama sibie,bo tak niestety jest.Wazniejszy wtedy był kochankek niz Twoje dziecko

Gość juliajulia
przeciez ja nie napisalam słowa o miłosci.

my mowimy o emocjach .a milosc , zakochanie , lubienie kogoś , to też rodzaj emocjii,.

Gość nic dodać nic ujacc
Ty masz po 30 i dziecko dopiero 3 letnie jak dobrze przeczytałam to nie mogłas uwazac aby nie wpasc w niepozadana ciaze?NIe zdziwiłabym sie 20 latce,ze wpadła ale Ty,kobieta dojrzała.

Gość nic dodać nic ujacc
julia,pisałas o miłosci,z ezakocxhałas sie w kochanku czy cos w tym rodzaju

kochankowanie to dobra zabawa ,. a ty jestes w rozsterkach , jest ci zle , bo chesz być jedną dupą na dwuch weselach ,.

Gość juliajulia
ale ja nie mówię, że go kocham, ja go lubie, jest mi z tym dobrze, naprtawde nie traktujcie mnie jak siksy. mam 30 lat, wpadlismy, bo bralam antybiotyk, a nie przeczytalam ze oslabia dzialanie pigułek.

Gość nic dodać nic ujacc
:-) kobieta 30 letnai nie umi czytac ze zrozumieniem albo w ogole nie czyta tak waznych informalcji dotyczacych stosowania leku :-) uwazaj dziewczyno na swoje dziecko,bo kiedys nie przeczytasz dokąłdnie ulotki lub wcale tego nie zrobisz i dziecko swoje skrzywdzisz .

Gość nic dodać nic ujacc
MIałam 17 lat ,zaczełam braz tabl.o miloony razy czytałam ulotke dotyczaca tabl.i do tej pory to robie mimo,ze znam informacje na pamiec a,le wole dmuchac na zimne

Gość juliajulia
nie chcę byc jedną dupą na dwóch weselach i gdybym była sama, w sensie bez dziecka, nie tak by to wygladało. nie będę tego ciągnąć w nieskonczoność. męczyłoby mnie takie życie. chodzi tylko o to , żeby dobrze wybrać. to takie złe ze chce byc szczęśliwa?

Gość nic dodać nic ujacc
Czy Ty nie widzisz,ze juz wybrałas,wyszłas za maz za ojca swojego dziecka.Czy oprocz swojego meza miałas do czynienia z jakimiś mezczyznami?

Gość juliajulia
ja bralam te tabletki mialam 26 lat, to po pierwsze, od tamtej pory też dmucham na zimne.