Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna matka 3 dzieci

W tym roku nie obchodzę świąt - nie stać mnie!!!

Polecane posty

No to zrezygnuj, ale problem... Dla katolików święta to tylko żarcie i gówniane prezenty:O W dupie z takimi świętami. Na msze i tak możecie iść, posłuchać sobie kolęd i zjeść barszcz. Opłatek kosztuje 1zł. A Ty biadolisz, ze Cię na święta nie stać:O Czy to jest święto narodzenia Jezusa, czy święto nadmiernej konsumpcji?:O Osobiscie rzygam świętami, normalnie scyzoryk mi sie otwiera! Zawsze siedze w kuchni sama do 3 w nocy, piekę 4 ciasta, robię pierogi, sałatki, ryby, pasztety, pierniki, zupy, mięsa, a potem i tak nikt tego zeżrec nie może. Co roku mówię mojej maie, zeby trochę przystopowała z tym żarciem, bo i tak nikt tego nie pochłonie i co roku nie wiem, gdzie włożyć ręcę:O W tym roku sobie w dupę włożę, nic nie robię, żadnych świąt. Wszyscy wyjeżdżają a ja będę siedzieć z psem i oglądac tv i w końcu będzie święty spokój🖐️

Gość Ja bym mogła pomóc takiemu
człowiekowi,z miłą chęcią. Bo szkoda mi ludzi,którzy nie mogą nawet przezyc świąt..... tylko ten internet ...taka dziwna sprawa.

Gość antyparyż
a ja wolę pomagać tym, których znam. raz pomogłam osobie poznanej na sieci i okazało się, że dałam się oszukać. no ale człowiek młody to i głupi.