Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny_26

co o tym myslec?

Polecane posty

Gość samotny_26

Witam, chcialbym podzielic sie/ zapytac o opinie innych... nie wiem co o tym myslec. poznalem kogos 2 tyg temu na imprezie gdzi zaprosila mnie moja byla dziewczyna. rozmawialo nam sie rewelacyjnie, do tego stopnia ze zaprosila mnie do siebie do domu na spotkanie w gronie znajomych. od tamtej pory spotkalismy sie jeszcze raz, na fantastycznej , ponad 5 godzinnej randce, i odbylismy 2 dlugie rozmowy telefonicze. poza tym kilka sms ow. Tak do ub. czwartku. Wczoraj nie dostalem odp na moj sms, zadzwonilem wiec dzisiaj. Nie odebrala wiec nagralem wiadomosc. W odpowiedzi dostalem sms o tresi: jest totalnie zalatana, wszystko mi sie pkoomplikowalo, odezwe sie jak wszystki sie troche uspokoi, pozdrawiam. Mam wiec pytanie... czy juz dostalm kosza? bo powiem szczerze ze zglupialem....

Gość ja mysle ze odezwal
sie jakis koles z przeszlosci, na ktorym jej zalezalo, ale nie wyszlo i chciala o nim zapomniec.

Gość jagooo
mysle ze nie dostales jeszcze kosza...moze faktycznie cos sie stalo...poczekaj chwile

Gość wszystko ok
siedz spokojnie najlepiej juz zajmij sie szukaniem innej kobiety a nia sie nie przejmuj przyjdzie to przyjdzie nie to nie.

Gość samotny_26
chcialbym zeby tak bylo, ale mam zle przeczucia

Gość samotny_26
ehhh.... ale czy nie lepiej powiedziec wprost? jesli tak jest

A wy wszyscy już ją skreśliliście? A może to właśnie była szczerość? Poczekaj tydzień i sam zadzwoń, spróbuj się z nią umówić. Jeśli wtedy usłyszysz coś podobnego to wtedy odpuść. Na twoim miejscu dałabym jeszcze jedną szansę. Głowa do góry :D i więcej optymizmu.

Gość betka30k
prrrrrrrrrrrr jeżeli dobrze przeczytałam poznaliście sie na imprezie gdzie była Twoja dawna dziewczyna.....a moze Ona cos namieszała i ta ma jakies dziwne dylematy.....?