Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

tak super duzo slonca i dlugo jasno nawet po 17 bylo jeszcze jasno na dworze, ale slonko mialo zabki!!!!

hej kobietki dzis super pogoda , fajny nastroj ale niestety ludzie sa wredni i do dupyyyyyyyyyyyyyyy ale nic trzeba myslec pozytywnie , bo na glupote nie ma lekarstwa!!!!

stonoga ,ale z ciebie ranny ptaszek kafeteryjny :D dla mnie to jeszcze noc :P dobrze ze mlody na razie na 8 do szkoly nie chodzi.... bo co ja zrobie zem taki stwor co pol nocy moze siedziec,ale rano kocha spac

no weszlo.... bo wczesniej probowalam wyslac i pojawial sie napis,ze taki temat nie istnieje.......

hej dziewczyny, u mnie ok ale jutro mam wolne wiec biore sie za sprzatanie bo syf zawala mi mieszkanko!!!! gdzie sie nie opre to sie kleje hahahahahaha

hejka , ale mialam wczoraj fajna noc , dziecku cos zaszkodzilo i zygal , caly przedpokoj musialam wycierac , wiadomo jak sie rozpryska to koszmar, a za drugim podejsciem zrzygal posciel wiec bylo przebieranie a dzis pranie.... ale jest ok dzis zostal ze mna w domu i sie cieszy, wiec mysle ze nic mu nie bedzie, narka , jak wam leci????

pamelka,to w ramach tego sprzatania co sobie na dzis zaplanowalas :D mam nadzieje,ze mlodemu sie polepszylo :) a ja z moim m pijemy szampana... czesciowo tylko dlatego ze walentynki ale glownie ,ze przyszla decyzja z Warszawy po 2 mies.oczekiwania,i w dodatku POZYTYWNA uchylono poprzednia i m dostal dalsza zgode na pobyt,na razie na 2 lata czyli nigdzie nie musimy sie wyprowadzac z Polski,bedzie mogl podjac normalna prace,a wszystko to po miesiacach stresu a jak wam mija dzionek?

super ze juz sobie popijaci babelki ja jeszcze musze poodkurzac a potem termin u lekarza, ciesze sie amarillis z pozytywnej odpowiedzi - jedes stress mniej!!! amarillis jak dietka? ja schudlam juz 4 kg i wchodze w dzinsy z przed roku super uczucie !!!!!:)))))

czesc Wam! wczoraj mielismy u mnie w kamienicy same \"atrakcje\",na parterze mieszka taka jedna skonczona alkoholiczka i wczoraj chate by spalila zapalilo sie u niej,dobrze ze w dzien i sasiad ugasil,przeciez te stare kamienice to belki i trzcina,nie byloby nawet co gasic... cale szczescie ,ze to w nocy sie nie stalo,bo bym moze juz tu nie miala okazji pisac ... juz raz to przerabialam,10 lat temu mi sie chata spalila jutro idziemy z delegacja,do komunalki,urzedu miasta ,prokuratury,dzielnicowego ,niech cos z tym zrobia bo strach juz tu zyc przeciez melina taka tam jest,mieszka bez gazu,bez pradu,syf ,smrod,normalnie sie brzydzi przechodzic kolo tych drzwi nawet

amarilis , niezle przezycie !!! umnie weekedn pod znakiem leczenia kac w piatek bylismy na imprezce i tak popilam ze szok wczoraj caly dzien leczenia sie i lezenia ,,,,,,,,fajnie sie pije ale potem te skutki uboczne, masakra!

samopoczucie mam tak cudne,ze mdleje w sklepach :( praca?? nie wiem mam zwolnienie do konca tygodnia a jak mnie wkurza pojde jeszcze na tydzien

kurcze taki zajob mam ze nawet nie mam czasu pisac , ale jakos leci i to jest ok! Stonoga jak ten gosc zglosil sie??????

:):) nie zdzarl mi wirus ,ale tu tak cicho ,myslalam ze na maile sie przerzucilyscie albo gg poza tym ostatnio zalatana jestem,o roznych godzinach zerkam ,czasem taka zmeczona ze tu i tam cos przeczytam,a nawet pisac sie nie chce :)

stonoga dzieki za zyczenia , jak to przeczytalam to stwierdzilam ze tylko ty jedny mi zyczysz hahah:)