Gość Emilka324234 Napisano Maj 11, 2008 chyba nie chcesz sie zabic dziewczyno ?! wiesz co piozniej z ciebie zostanie ?! nic..wiem co mowie, posluchaj mnie lepiej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diamond 0 Napisano Maj 11, 2008 stosowałam taką dietę, a nawet głodówki i co jakoś odpukać nic mi się nie stało ! na dzień dzisiejszy odżywiam się zdrowo warzywa owoce , zero slodyczy itp i utrzymuje wagę wiec to zależy od organizmu ! a mało tego cwicze bo lubię i może dlatego mam ładną skore i cere ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktuśśśśśśśśśś Napisano Lipiec 9, 2010 ja żyje na diecie d0 500 kcal od ponad pół roku.. nic nie schudłam ;/ pewnie moj organizm juz przyzwyczaila sie do takiego metabolizmu... Na dodatek mam napady bulimii... A teraz przeszłam na dietę płynną (śniadanie kefir 0%-150 kcal, południe pół litra soku warzywnego-115 kcal). Na dodatek uprawiam sport (rolki, rower, pływanie, biegi). Dziennie conajmniej godzinka;p I co? zero efektu;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gargamel1991 Napisano Listopad 28, 2010 oj ja tez mam taki cel zeby do swiet tak 50 a mam 55 macie jakies diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
notoryczna kłamczucha*** 0 Napisano Listopad 28, 2010 wow, odkopałaś bardzo stary temat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
notoryczna kłamczucha*** 0 Napisano Listopad 28, 2010 a ile ważysz i ile wzrostu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach