Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonska86

on nie sprząta....

Polecane posty

Jeju, jak Ty to wytrzymujesz???? Tak w sumie to powinien płacic pensje za taki wikt i opierunek w jednym. Zastanawia mnie kiedy otworzysz oczy i powiesz \"jeju, gdzie miałam rozum?\"\". Przecież ten kolo najnormalniej w swiecie żyje jak w bajce, lata po imprezkach sam - bez ciebie- Ty mu pewnie jeszcze spodnie przed wyjściem przeprasujesz, posprzatane w domku, ugotowane no i zawsze jest sie do kogo przytulic- zyc nie umierać. POMYŚL O SOBIE - koniecznie- tak sie nie da wytrzymać. W koću tez ma rece- niech coś robi, a jak nie będzie robił to won. Popłaczesz i przejdzie, alternatywa - słuzba u Twojego pana w Twoim mieszkaniu :D Powodzenia

Gość a co da rozmowa
a za co go kochasz w takim razie skoro on Ciebie nie szanuje?

Gość gonska86
Właśnie nie wiem... napisałam do niego list, żeby mógł go sobie przeczytać kilkanaście razy i "nauczyć się go na pamięć". Czuję, że nie mam siły już na to wszystko. Zwyczajnie nie mam siły. Siedzę w pracy i o czym myślę?....

Gość a co da rozmowa
szanse ze sie uda są 50 na 50 trzeba sie liczyc z tym ze pewnych rzeczy sie nie da zrobic, chlopak jest leniwy, taka ma naturę i moze mu sie nie chciec zmieniac, a wie ze zawsze znajdzie kolejne ktore mu beda usługiwały to po co sie zmieniac, bo chyba nie dla milosci ktorej on za wiele dla Ciebie nie ma

Gość gonska86
chce mi się płakać ;(

Gość a co da rozmowa
ee nie smuc sie znajdziesz lepszy egzemplarz:-) tylko wtedy od razu patrz jaki ma stosunek do tych spraw zeby sie w lata nie wpędzac

Gość a co da rozmowa
a najgorsze jest to ze jego nie obchodzi to ze dla Ciebie jest to problem, ze płaczesz egoista jeden no i chodzenie do psychologa z takim problemem jest smieszne, psycholog zainkasuje kase i bedzie mial niezły ubaw

Nie płacz, nie ma o co, trochę smutne to wszystko, ale życie to przede wszystkim, niestety, obowiązki. A jesli ktoś chce miec tylko przyjemności to musi być go stać na to aby ktoś obowiazki odwalał za niego, albo bedzie pasożytował na kims całe zycie. Chyba nie chcesz mieć takiego pasozyta, co?

Gość jam jest pasozyt
przyjdz i wysprztaj mą chatkę

Metoda na brudasa: Przez tydzien, dwa (dowolnie dlugo) sprzątaj tylko po sobie. Wcześniej określ jasno warunki tzn ty sprzątasz po sobie on po sobie - ogólnie w domu ma byc porządek. Wiodomo nie zastosuje się do tego. Po tygodniu postrasz go ze jeżeli w ciągu np 2 dni nie posprząta pierdolnika który zrobil przez ten tydzień to zatrudnisz sprzątaczkę za którą ON zapłaci. Jeśli groźba nie pomoże, spełnij obietnicę. Weź firmę sprzątającą (jak najdroższą) fakturę niech wypisza na niego na przelew i mu ją wręcz. Powiedz mu że tyle właśńie kosztuje sprzątanie i ty nie zamierzasz tyrać za darmo i że możesz to robić tylko i wyłącznie przy jego współpracy inaczej co tydzień, (czy co miesiąc - dowolnie) będzie otrzymywał taka właśnie fakturę od firmy sprzątającej. Faceci to skąpiradła - podziała :) Metoda jest drastyczna więc licz się z niezłą awanturą ale nie daj sie złamać.