Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Spotykam się miesiąc z facetem a on zaczął się dopytywać o dziewictwo

Polecane posty

Gość ---aniol---
a ty sie zapytaj czy jest prawiczkiem--

Gość po20tce
o takich rzeczach to się rozmawia jak się już jest dłuzej razem,a nie po miesiącu,co za cham i debil

tyle że mężczyźni czego innego wymagają od kobiet a co innego kobiety od mężczyzn. Żaden facet chyba nie oczekuje że kobieta go obroni czy zapewni bezpieczeństwo. A kobiety nie wymagają prawictwa od mężczyzn

Gość czytajac powyzsze
inteligentne i kutluralnie umotywowane odpowiedzi panow mozna latwo sie przekonac ze facet ktoremu zalezy na blonie jest po prostu nic nie wart. Kiedys jak mnie jak ktos o to zapytal to odpowiadalam wymijajaco no i chloptasie sami rezygnowali niepewni co do mojej przeszlosci... idioci bo mieli wlasnie dziewice przed nosem :P Nigdy bym takiego buraka nie wziela dla ktorego najwazniejsze jest jego meskie ego i to ze bedzie pierwszy. STOP zyciowym frustratom

Gość ja 25
czytajac powyzsze ....... a taka co miala w wieku 25 lat powiedzmy 6 facetów to jest super cacy

Gość czytajac powyzsze
jak to nie odpowiadala - wyraznie dla nich kryterium bylo dziewictwo - ja bylam dziewica ale mie mialam zamiaru sie dzielic z ta wiescia na poczatku tych zwiazkow.... niektorzy maja niezle w glowie poprzestawiane.... naprawde....

Gość do chlopaka ograniczonego 25
Wiesz tak juz Bog stworzyl czlowieka,mezczyzna charakteryzuje sie (powinien) sila i sprawnoscia fizyczna,a kobieta powinna byc delikatna wiec normanle ze kobieta powinna czuc sie w ramionach facea bezpieczna i dziwne..bo zazwyczaj kobieta nie ma 1 faceta w zyciu,a dziewictw mozna stracic tylko raz

Dziewictwo jest istotnym kryterium ale jak mężczyzna pyta się o dziewictwo to znaczy że poważnie mysli o związku.

Gość czytajac powyzsze
istotniejszym niz charakter, osobowosc i dusza kobiety?

wiele kobiet jest wiekszych i silniejszych od swoich mężczyzn i nawet wtedy oczekują że to on je obroni

Równie istotnym jak charakter(osobowość charakter i dusza to to samo)

nie mamy co dyskutowac,rozumiem ze lubisz czuc sie bezpieczny w ramionach swojej 19latniej,grubej,duzej,wielgasnej kobyly

Gość czytajac powyzsze
czyli spotykajac kobiete ktora bylaby pod kazdym wzgledem idealem ale nie byla dziewica (powiedzmy ze miala 2 partnerow) to bys ja skreslil? Kobiete z ktora moglbys miec raj na ziemi? Oczywiscie bez satysfakcji bycia tym pierwszym?

vicewersa, i powodzenia,moze ja czegs nauczysz bo cyba jest iedoswiadczona,pedofilu

Nie rozumiesz znaczenia okreslenia pedofil. Jak się uzywa takich słów w niewłaściwym kontekście to tracą na znaczeniu

Gość czytajac powyzsze
no to bede trzymac kciuki zebys trafil na dziewice. Ale uwierz czasami warto przelknac dume zeby byc z naprawde wartosciowa osoba :) Nie zamykaj sie nigdy na inne, nigdy nie wiadomo :) Ja juz do tego gatunku nie naleze :P ale moge wszystkim powiedziec ze ginie on niemilosiernie szybko wlasnie przez was facetow... wiec zaciskac, zeby i machac lapka, to w przyszlosci bedziecie mieli dziewice :P

Gdybys wtedy wybrała faceta który powaznie myśli o związku nawet jesli pytał się o dziewictwo..moze do tej pory bylibyscie razem...

Gość do chlopaka 12 ktory bawi sie
taki hojrak z ciebie,z bogata wyobraznia,jestes uposledzony i wspolczuje sory,ale jakbys mial 25 lat i bylbys MEZCZYZNA to o godz 15 nie siedzialbys na kafererii

Gość czytajac powyzsze
moze ale teraz jestem w szczesliwym zwiazku, niedlugo slub i nie zaluje bo czuje sie jakbym wygrala cala loterie zycia :) czego i Tobie zycze.

Gość do chlopaka 12 ktory bawi sie
ale kazdy musi miec jakies hobby inni jak widac toche mniej wartosciowe ale lepsze to niz nic,ciekae jaki masz paskudny ryj

Gość czytajac powyzsze
Moj luby sie mnie nigdy nie pytal o moja przeszlosc do momentu kiedy sama mu o tym powiedzialam, ucieszyl sie ale nie byl to jakis wyznacznik dla ktorego mielibysmy byc razem czy nie

Gość czytajac powyzsze
Moj luby sie mnie nigdy nie pytal o moja przeszlosc do momentu kiedy sama mu o tym powiedzialam, ucieszyl sie ale nie byl to jakis wyznacznik dla ktorego mielibysmy byc razem czy nie

czyli nie żałujesz ze nie byłaś dla męża pierwszą i nie mial tej przyjemności

Gość czytajac powyzsze
alez jestem, tylko ze przespalam sie z nim przed slubem :) co mysle ze dla niego zbyt wiele nie zmienia :D