Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Spotykam się miesiąc z facetem a on zaczął się dopytywać o dziewictwo

Polecane posty

Gość ja 25
GracjaSpacja ........ może i będę żałował ale frajerem nie będę a mogę miec 19 jak mówi chłopak25 :) (pozdro) a wam to na rękę używac jak najwięcej a potem prawiczka byście chciały

Niestety jestem mocno zakochana. I kilka lat nie mogłam spotkać mężczyzny któryby mi się podobał.

ja25, nie mierz innych wlasna miara. Nie znam kobiety (poza ortodoksyjnymi katoliczkami), dla ktorej liczyloby sie to, ze facet jest prawiczkiem. To raczej mezczyzni usilnie poszukuja dziewic, choc sami maja \"sporo za uszami\".

Gość ja 25
Niklta .......jak go kochasz to go okłam proste :) przecież wiele dziewczyn kłamie w tej kwestjii

Gość ja 25
GracjaSpacja .......... ja się staram życ normalnie a za uszami nic niemam więc dlaczego mam ponosic karę i miec jakąś dziewczynę po przejściach najlepiej jeszcze z dzieckiem :O

Rozmawialiśmy kiedyś o kobietach które klamią w tych sprawach. Powiedzial że gdyby dowiedzial się czegoś takiego to by zatłukł wycieruchę.

Gość ja 25
wierz mi gdybym miał jedną partnerkę i potem bym spotkał dziewicę to bolało by mnie to że nie czekałem na nią :O

Gość do autorki topiku.............
zabil wycieruche? dziewczyno obodz sie i uciekaj to jest jakis frustrat!!!!!!!!!!!!

Gość do autorki topiku.............
obudz

Gość ja 25
Niklta ........bo to jest tak można miec wielu facetów ale trzeba się do nich przyznac używałaś sobie fajnie ale przyznaj się albo kłam

Gość ja 25
czytałem kiedyś że facet co niejest w stanie wziąc kobiety z dzieckiem jest nic niewart

Niklta--->>> to nie jest facet dla ciebie.Nie wróżę przyszłości takiemu związkowi. Czekałaśdługo, ale to nie znaczy, że ma Tobą ktoś tyłek wycierać. Szanuj sie dziewczyno!

Gość ja 25
co tam sumienie grunt że ma fajnego faceta

Gość Tez facet
teraz za metr mieszkania zbyt wiele trzeba płacić aby cudze bachory miejsce zajmowały....

Gość ja 25
może się nie wyda :)

I tak Cię zostawi jak się dowie że dupy innym dawałaś. On siebie szanuje.

Gość ja prawiczkiem jestem
i nie boje sie porownania. bo wiem, ze jak dziewczyna jest czula, wrazliwa, madra, kochajaca, dobra to bedzie wyrozumiala i zrozumie to, ze jestem prawiczkiem, poza tym seks nie jest najwazniejszy. ale ja szukam dziewicy, dlatego zeby bylo sprawiedliwie i dla moralnosci. dziewczyna, ktora miala kilku partnerow do mnie nie pasuje i nawet jakbym ja bardzo kochal to bym walczyl ze swoimi uczuciami. i nawet jakbym cierpial to nie moglbym z nia byc. a nawet jak swoj pierwszy raz przezyje z niedziewica to potem ja zostawie i poszukam tej co miala przeszlosc rowna ze mna. a dziewczyna, ktora juz zna smak seksu bez milosci, miala duzo facetow w lozku, szybko poszla z kims do lozka jest po prostu niemoralna, niecnotliwa i stawia seks wyzej od dobrego prowadzenia. a ja szukam dziewczyny cnotliwej i moralnej

Gość ja 25
a swoją drogą to dobrze że się facet pyta .wiecie ile teraz dziewczyn ma sponsorów i niewiadomo co z nimi robią a jakoś faceci ich nie mają dlaczego ??

Po przeczytaniu tego wszystkiego naprawdę myślę że mnie zostawi.

Gość ja 25
ja prawiczkiem jestem .masz rację dobrze napisałeś

Gość ja 25
Niklta .....jeżeli nie jest prawiczkiem to ciebie zrozumie :) i nie bój się nie zostawi ciebie :)ale spytaj się czy jest prawiczkiem

Gość ja prawiczkiem jestem
Niklta - on moze byc prawiczkiem. jesli mialas duzo facetow, dalas komus szybko tylka, uprawialas seks bez milosci, seks dla kasy, zaliczylas zdrade to lepiej sama mu daj spokoj, bo on zasluguje na porzadna dziewczyne

prawiczkiem moze nie być ale może nie miał dziewicy albo nie chce aby inny facet spuszczał się w matkę jego dzieci

NIkita...Ty jeszcze myslisz o byciu z takim kolesiem? Ktory o kobiecie potrafi powiedziec \'zatluklbym wycieruche\' ? Naprawde chcesz z takim kims byc i jeszcze martwisz sie o jego zdanie? Az tak siebie nie szanujesz? Powiem Ci jedno - zadajesz sie z makabrycznie niedojrzalym facetem, zakompleksionym, ktory na dodatek moze Cie kiedys pobic, o wyzywaniu sie psychicznym nie wspomne. Jesli z nim bedziesz, to do zobaczenia na Twoim nowym topiku \'moj chlopak bije mnie i wyzywa od najgoszych\'. Uciekaj juz teraz - zrob to dla siebie. 🌻

Gość rkrgjggnm
Zaraz mnei cos trafi normalnie... mam 27 lat dziewicą nie jestem od 5,5 roku... późno co?? Dziewictwo straciłam z (wtedy jeszcze nie) własnym mężem na długo przed ślubem, bo po 6 tygodnaich znajomości... Powiedzilam mu calą prawdę że bylo przed Nim kilku facetów ale z żadnym nie poszłam do łóżka choć bywały różne sytuacje... i mogłabym to zrobic nawet mając lat 15, będąc bardzo "zakochana". razw życiu przesadziłam (na niedługo przed tym zanim sie pozanlismy) - całe szczęście do konsumpcji pełnej nie doszło bo to byloby zyciowa pomyłka i wogóle sytuacja taka do wymazania z życiorysu. Powiedziałam mu o tym szczerze na samym początku znajomości bo tak czułam, a nie musiałam... Mój mąż był prawiczkiem, a ja jestem od niego sporo młodsza... A moje dziwictwo czy nie, uważał za sprawę przeszlości - cieszył sie że byąłm z NIm szczera ale nie to było najważniejsze że jestem dziewicą... A i na tym forum sie dowiedziałam kiedyś że jestem dziwką która stracila dzieiwctwo z własnym mężem - haha... Zaznaczam nie mielismy innych partnerów ani przedtem ani potem... jestesmy jedyni. On wie tez ze jako 19-tka byłam bardzo zakochana i że z tamtym chłopakiem gdyby był tylko wobec mnei uczciwy i traktował mnei poważnei poszłabym do łóżka - z wielkiej miłości!!! I nie ma to dla neigo znaczenia czy byłabym czy nei byłabym dziewicą... A wy chłopcy (prawie moi rówieśnicy) jesyteście żałośni!!!!

Gość ja 25
Abssinthe ...mylisz się