Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Spotykam się miesiąc z facetem a on zaczął się dopytywać o dziewictwo

Polecane posty

kobiety są zazdrosne o tych co będą aa mężczyźni o tych co byli

nie zrobię jak chłopak25 i znajdę sobie 18 \"na gwarancji\" mam sporo koleżanek w tym wieku. Zamiast psychologa

Gość najbardziej mnie rozbraja fakt
dziwny, naprawdę dziwny jesteś myślisz że kobiety rozmyślają o byłych partnerach i dokonują porównań ? jeśli kobieta kocha to tamci w ogóle się nie liczą i nawet się o nich nie myśli ani nie pamięta, czas zaciera wszystko, teraźniejsze wrażenia są o wiele ważniejsze

w sumie żal mi Cię że takie bzdury Cię ograniczają

więc nie chodzi ani o moralność ani o wiarę ani o przyszlość małżeństwa choć osobiście nawet gdybym się ożenił z uzywaną to zradzałbym ją ;przy każdej okazji bez wyrzutów sumienia.

Gość ja 25
przecież nie trzeba się żenic z pierwszą dziewczyną ja tego NIGDY nie zrobię nawet jak bym miał dziewicę bo pewnie by mnie oszukała że jest dziewicą teraz jest na to moda :O

czym w ogóle jest dziewictwo ? tym że kobieta nigdy nie uprawiała seksu ? czy tym że w ogóle nie miała żadnych seksualnych doświadczeń ? czy nadal dziewicą jest w Twoim mniemaniu ta co pieściła faceta i zaspokajała go dłońmi, ustami....pozwalała mu się dotykac ?! rozczaruję Cię ale można byc dziewicą a miec bogate doswiadczenia i niezły temperament czego więc szukasz ?! chyba wiatru w polu

Naszym panom przydalby sie chyba porzadny kopniak od losu, moze wtedy zrozumieliby ze ocenianie kogos przez pryzmat tego, co ma miedzy nogami jest nie tylko irracjonalne... Jest tez smiechu warte - zwlaszcza, gdy od ocenianego oczekuje sie wiele, a od siebie nic.

Gość ja 25
ja się przyznaję jestem nie używany ale jeśli chpodzi o mój wygląd i charakter to jestem spoko nie ideał ale nie mam się czego wstydzic i mam prawo tego samego wymagac od dziewczyny ale gdybym miał już dziewczynę i z nią przeżył swój pierwszy raz to tej następnej przeszłośc sexualna nie miała by znaczenia mogła by miec nawet 5 facetów

Takie deprecjonowanie wartości dziewictwa, dziewica ani nie uprawiala sexu ani łapkami ani ginekolog jej nie zmacał.

Kobieta MUSI chodzic do ginekologa, to wazne dla jej zdrowia. Ja osobiscie nie chcialabym sie obudzic z reka w nocniku i rozwinietym rakiem tylko dlatego, ze niektorzy uwazaja badanie za element sfery seksualnej :o

Dobre sobie to nawet do lekarza dziewica nie moze chodzic ;-) Ale mnie rozbawiliście. Oczywiscie zdajecie sobie sprawę z tego że rak jajnika najczęsciej przytrafia sie około 20 roku życia i tylko regularne badania mogą go odpowiednio wcześnie wykryc....

nie dośc że zakompleksione to jeszcze pustaki zacofane ludki

nic dziwnego że wybieracie małolatki, jak wybierzecie laskę o 10 lat młodszą to są szanse że nie będzie bystrzejsza od Was

chłopak25 ilu ginekologów znasz że wiesz że kobiety są w tym lepsze ?! ;-)

Gość ja 25
z tym lekarzem to było przegięcie bo należy się badac :)

Mając 40 latek będzie przyjemnie mieć pannę 10 lat młodszą. Teraz też jest przyjemnie, koledzy zazdroszczą w dodatku.

najbardziej mnie rozbraja fakt ----> Dokladnie o tym samym pomyslalam. Znam kilku takich, ktorzy w sferze intelektualnej ledwie osiagneli poziom przecietnego gimnazjalisty, wiec spotykaja sie z dziewczynkami, bo z kobietami nie mieliby o czym rozmawiac.

zajebistą macie logikę: facet-ginekolog jest gorszy bo mu przy badaniu przeszkadza penis..... hahaha normalnie leżę na podłodze i wyję ze śmiechu