Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

usypiam po obiedzie,nie mogę się powstrzymać

Polecane posty

i nie tylko po obiedzie, śpie po ciepłym posiłku, strasznie utrudnia mi to życie. ktos wie dlaczego tak sie dzieje? moje cisnienie to zwykle 90/65 a puls 93

Gość masz wysoki puls
powinnaś mieć pomiedzy 60 a 80, mozesz mieć to co ja czyli wypadanie płatka zastawki mitralnej, niegroźne ale uciązliwe, bo się czuje zmęczenie. Ciśnienie też niskie. Zrób też badania typu cukier

wypadanie płatka zastawki mitralnej? a co to znaczy? wiem,ze mam za wysoki puls i ze to cos z cukrem ale nie za bardzo wiem, co, czy za niski czy za wysoki. ktos wie?

Gość trzeba regularnie
uprawiać niemęczący sport Na początek spacery -ale codziennie.

ale czy to groźne? trzeba robic jakies badania? napiszcie jak cos wiecie. czy stres mógł na to wpłynąć? bo ja tak mam od 2 lat, a dwa lata temu mialam troche ciezkich przeżyc

Gość mikadema
Tez tak mam, po obiedzie cała moja energia koncentruje sie na trawieniu a ja nadaję sie tylko do łóżka. Próbowałam jeść lekkie posiłki z surowych warzyw, chłodne chude potrawy , nie pomaga. Sama się zastanawiam o co cgodzi. Cisnienie raczej niskie, 116/80 puls wyzszy ale to normalne przy niskim cisnieniu, ze puls uzupełnia.

Gość psyccholog
NIKODEMIA-co ty piszesz ze cisnienie116na80 to niskie?!!!chyba zartujesz dziewczyno !cisnienie masz w normie prawie ksiazkowe!a puls to niczego tu nie nadrabia!poco straszysz innych?!

Gość psyccholog
KOCIUR-zbadaj poziom cukru najlepiejzrob krzywa cukrowa to na poczatek!

na razie staram sie o tym nie myślec, bo nie mam zbytnio na to czasu. ale z tym cukrem to za wysoki moze byc czy za niski? powinnam sie ograniczyc ze slodyczami czy raczej odwrotnie? bo rzadko je jem