Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyna21

mialyscie skutki uboczne juz po 1tabletce?

Polecane posty

Gość klaudyna21

a jesli tak to minely, po jakim czasie...?

Gość ale jakiej
?

Gość klaudyna21
bole glowy i inne wystepujace przy braniu tabletek

Gość gaya9
nie, ja w ogole czulam sie dobrze przy 1 opakowaniu .. dopiero przy 2-3 mnie dopadlo i trzyma do teraz chociaz juz mija .. jestem w przerwie pomiedzy 4-5

Miałam od pierwszej tabletki migreny i nudności. Z takim nasileniem, że do dziś pamiętam to dudnienie kół tramwaju o szyny. Pierwszy miesiąc się przemęczyłam, bo myślałam, że minie. Drugi miesiąc się przemęczyłam, bo moja lekarka się uparła, że mi nie zmieni (wtedy nie wiedziałam co znaczy gabinet obwieszony plakatami Logestu - teraz wiem).W trzecim miesiącu zmieniłam lekarza i.. tabletki. Pojawiły się inne skutki uboczne ale już nie tak intensywne i nie tak upierdliwe jak miałam przy Logeście.Więc.. gratuluję lekarza, który jako kolejny przepisuje tabletki \"na twarz\", bez badań. Zmieniłabym takiego natychmiast.

Gość andziaaaa
hej dziewczyny! brałam novynette przez 2,5 roku bez przerwy. skuteczność anty 100%. Nie miałam żadnych skutków ubocznych. Po 2,5 roku zmieniłam lekarza(przeprowadziłam się do innego miasta) i kazał zrobić 3 miesięczną przerwę( TWIERDZIŁ, ŻE TAK NALEŻY ROBIĆ CO ! 1,5 roku!!!) i 2 miesiączki normalnie-lekko nieregularnie a 3 brak - powód zaburzenia pracy tarczycy . O dziwo lekarz stwierdził, że tabletki maskują problemy zdrowotne, np chorą tarczycę... jeśli kiedyś miałyście(przed novynette) dłuższe cykle bardziej obfite...TO RÓBCIE TĄ PRZERWĘ i SPRAWDZAJCIE PO 2 miesiącach tsh(lekarze często o tym zapomninają...a potem po kilku latach kończy się wtórnym brakiem miesiączek i brakiem owulacji). pozdrawiam PS. lekarz mówił, że każda dziewczyna powinna robić przerwę co około 1,5 roku na 3 miesiące...wtedy przysadka i tarczyca lepiej pracuje ,a i w przyszłości nie będzie problemów z zajściem...

Gość KOBIETA*
mialam juz po 1 nudnosci straszne- zaczelam brac o 23 zeby przespac mdlosci- nic z tego- budzilam sie w nocy i pilam miete po paru dniach przestalam brac to gowno teraz mam wkladke bez hormonow- i sa juz wkladki dla kobiet ktore nie rodzily np Gyne-Fix

Gość taka sobie jedna z tłumu
miałam ból głowy przy pierwszej tabletce z op z czasem minęło