Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no tak ...

no i masz babo placek....

Polecane posty

Gość no tak ...

Wlasnie moj facet zadzwonil ze wraca z pracy z .... kolega.... i co ja mam zrobic? Ide przemyszkowac szafki zeby cos ugotowac.... a mielismy dzis zamowic pizze, wiec nie wiem czy cokolwiek mam w lodowce.... RODZIE MESKI - MYSL TROCHE!!! Uprzedz kobiete!

Gość a dlaczego przeszukujesz szfki
babo ??? Zaprosił kolege to niech coś kupi do żarcia wracając z pracy. Jego problem nie Twój !

to zależy ile masz czasu,bo w godzinke to mozna jeszcze coś przygotować pod warunkiem że masz wszystkie składniki w domu

Gość fakt że chłopi nie myśłą

Gość no tak ...
no i tak: miesa nie ma wiec wymyslilam ze zrobie spaghetti w sosie serowym i w to wkroje szynke (jutro nie bedzie mial na sniadanie ale to jego problem) a dodatkowo zrobie peperonate (papryke z pomidorami) .... resztka szarlotki jest z weekendu cholera tylko glupio mi tak goscia przyjmowac makaronem :/ myslicie ze moze byc?

Gość no tak ...
mam kompletna pustke w domu (no sa jeszcze zupki chinskie :P) mielismy jutro jechac na zakupy :/

ktoś ci dobrze napisał-skoro zaprosił niech kupi cos po drodze szarlotka i kawa wystarczą

Gość o jezusiczka nazareński...
popieram - szarlotka i kawa starczy.

Gość no tak ...
no moze kupic ale wtedy bede siedziec w kuchni i gotowac..... wole juz miec gotowe i sobie posiedziec i piwo wypic z nimi. Jak ja nie lubie bez wczesniejszej zapowiedzi.... Nastepnym razem jak jego dyzur w kuchni to tez mu wywine cos takiego, mysle ze tez sie ucieszy :D

Gość no tak ...
no tak ale on go zaprosil na obiad! ... nic oberwie mu sie wieczorem :P

Gość o jezusiczka nazareński...
on go zaprosił na obiad ?? No to niech mu ugotuje !!!! Ja bym wyszła z domu a on niech się martwi...