Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciąży

Co myslicie o tym wózku?? Prosze o opinie..

Polecane posty

Gość widziałam go na żywo - bradzo
mała gondola... przynajmniej na taką wygląda. Kiedy rodzisz?

Moja przyjaciółka taki ma i jak dla mnie jest za mała gondola,szytywno się jego prowadzi i koła niestabilne a raczej drogi nie na takie koła :)

Gość w ciąży
rodze na początku kwietnia...a o co chopdzi z tą gondolą-ze za mala?

Gość w ciąży
czemu mala gondola to minus?? przeciez dzidzius i tak sie zmiesci...

Gość duża gondola
to ważna rzecz, co będziesz dziecko do małej na siłę wciskac. A dzidziuś błyskawicznie rośnie.

Gość w ciąży
ale ona jest az tak mala ze trzeba potem dziecko na sile wciskac??>?

Gość w ciąży
halloooo

Ja mam wózek Mikado Ox-Ford z gondolą o wymiarach: - szerokość - 35 cm - długość -80 cm - głębokość - 20 cm To jedna z większych gondoli. Większą ma chyba tylko Roan Marita: * szerokość - 36 cm * długość - 84 cm * głębokość - 23 cm Moja Łucja, gdy ją opatulę w śpiworek i koc, mieści się w niej tak \"ino-ino\". A to przecież jeszcze noworodek! Łatwo policzyć: dziecko rośnie szybko, po miesiącu ma załóżmy 60 cm. Zostaje zapas po 10 cm z każdej strony. W nóżkach podwinie się kocyk, i już po \"zapasie\". Główki też nie ułożysz tuż przy ściance gondoli. No i zaczyna się robić klaustrofobicznie :)

Gość hahahahahaha
daja flamastry gratis!!to dlatego chcesz go kupic, jest niestabilny, kup taki z 3 kołami, mozesz nim wywinac sprawnie nawet miedzy najwęższymi półkami

chemikal ja też mam taki wózek i naprwde gondola jes duża a synek w kombinezonie przykryty kołderką i lezy na styk no ale nie przedwidze jak mały szybko rosnie a gondola to jedna z wiekszych a poza tym wózek jest naprwde super

Dobrze myszko, ja nie twierdzę że TA gondola jest mała, bo nie znam jej wymiarów, naskrobałam tylko dlaczego ogólnie duża gondola jest ważna - bo o to pytała autorka :)

wiem chemical ja też to mowie bo gondola duż musi byc jak synek sie urodził gondola to taka wielka była a po 3 mieisącach to już akurat a ten wózek co autorka pokazuje to malutka gondola Chemical a jesteś zadowolona z wózka ??? bo ja bardzo

Gość w ciąży
Dowiedzialam sie od sprzedawcy -wymiary gondoli w tym pierre cardin toledo: długość gondoli 82,00cz szerokość -33,00 cm wysokość w środku 18,00 cm Rozumiem, ze w tym chodzi pzede wszystkim o szerokosc gondoli- ale ona jest tylko 2 cm wezsza od np.Mikado Ox-Ford- to w koncu niewiele zważywszy na to ze ja rodze na poczatku kwietnia i jak dzidziuś podrośnie to juz nie bedzie jezdzil w grubych kombinezonach (to fakt ze one miejsca troche w wozku zajmują) tylko w cieniutkich body bo bedą lipcowe upaly :)........ dobrze mysle...................???? czy wystarczy taka gondolka na lato...?? Podoba mi sie ten pierre cardin -bynajmniej nie ze wzgledu na flamastry :) hahaha

Gość rossinka
Mi też sie podbał Pierre cardin TOLEDO ale ma jedną jak dla mnie zasadniczą wadę - nie ma możliwości dokupienia nosidełka :o a dla mnie to bardzo duża różnica. Szkoda :(