Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenusia 24

uprzedzenia co do osob grubszych - wy sie nas boicie czy co do cholery ?

Polecane posty

Gość marzenusia 24

hej jestem osoba wesola lecz czesto oceniana po wygladzie i bardzo mnie to denerwuje.czesto zastanawiam sie dlaczego tak jest ze jak jestes gruba to nienalezy ci sie szacunek lub szansa poznania.to jest dyskryminacja! dlaczego do chudych dziewczyn mowi sie "ale laska", a jak jestes puszysta to tylko "ale czolg" albo cos w tym stylu.otylosc to nie choroba zakazna wiec przestancie traktowac nas jak trendowatych - wygladamy o wiele lepiej niz anorektyczne wieszaki, wiec czepcie sie kogos innego... :-o

Gość nie mamy uprzedzeń do grubych
ale do robiących błędy ortograficzne owszem :o

hmm ja jestem wieszakiem, malych mudym, zazdroszczę osobom przy kosci, zawsze mozna na was znalezc rozmowar a ja...ubieram sie w sklepie dla dzieci. osobiscie uwazam ze dziewczyna powinna miec wiecej tego i owego, wiec glowa do gory, a ci co uzywaja tekstow typu\"ale czolg\" sami maja ogromne kompleksy , pozdrawiam

Dla większości chłopaków grube dziewczyny są mało atrakcyjne. Czego chcesz, żebyśmy zmienili wszyscy nagle zdanie? :D

Gość popieram marzenusie
Ja akurat nie jestem gruba,ale zgadzam sie z Toba w 100%. Jakis czas temu kolega rzucil tzw super laske dla dziewczyny nie odpowiadajacej tutejszym standartom,a facet jest naprawde niezly;),do tego wyksztalcony i z kasa:) Sa juz po slubie,a oswiadczyl sie jej po kilku miesiacach znajomosci:) i twierdzi,ze to najbardziej sexi babka jaka zna:)

tylko co rozumieć przez słowo gruba....tu na forum to dla większości jak ktoś waży 60 kg.to jest gruby :O....i to nieprawda że wszyscy faceci lubią chude dziewczyny...żadko któremu podoba się taka chudzina....jest dużo facetów którzy właśnie lubią kobiety przy kości...

Oczywiście nie przesadzajmy. W normie a gruby to dwie różne sprawy, ale np drugi podbródek i wystające brzuszyszko to nie to co tygryski lubią najbardziej. :P

a może by tak nie najezdzac na nikogo za to że jest \" anorektycznym wieszakiem \" czy \"czołgiem\" rozumiem dzieci w przedszkolu, smieja sie z ludzi \'innych\' i jest to jeszcze do usprawiedliwienia. ale WYYY? autorko . masz wiele racji ale sama nieobiektywnie odnosisz sie do chudych. :)

bycie nazwaną \"anorektycznym wieszakiem\" też specjalnie przyjemne nie jest...