Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Sękata ma wreszcie problem

Polecane posty

Oczywiście, Ci co mnie nie trawią zaraz napiszą coś niemiłego ;) Ale..dziewczyny, właśnie jestem na wstępnym etapie myślenia nad suknią i mam parę typów ( i jedną faworytkę.. :P ) i licze, że wypowiecie się, która jest zdecydowanie najlepsza :) Nr.1 . http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=8&style=S5116 Nr.2. http://www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1780&cmd=show_item&gallery_id=&shift=5 Nr.3. http://img206.imageshack.us/my.php?image=4795bigubtzmg7.jpg Nr.4. http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=8&page=6&style=A3095 Nr.5. http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=64&page=3&style=S5001 :) Która Wam się \'widzi\' najbardziej? Jak pewnie zauważyłyście, szukam sukni całej, białej, z ramiączkami albo czyms na szyję, z tiulem, delikatnie dopasowaną ale dół od pasa rozłożysty...może możecie mi coś jesczze podpowiedzieć w podobnym stylu? Będę wdzięczna :) :P

To rzeczywiscie masz problem :) Bo wszystkie sa sliczne...Ale moim zdaniem 3 odpada....Gora sliczna,ale nie za fajne wykonczenie... I ostatnia tez odpada,bo jakas taka dziwna jest u gory.... Moim zdaniem najladniejsza jest ta 4 :) Jedynka tez zreszta jest ladna.

Czyli 1 albo 4 :P Juz podjełysmy za Ciebie decyzje ;) A ktora Twoim zdaniem jest najladniejsza....bo wspominalas,ze masz jakas faworytke:)

hehe no ale jak powiem to sie zasugerujecie i koniec mojego topiku :P a ja chcę znać opinię conajmniej 20 osób, potem podam swoją faworytke :P

Gość dsafsdf
Mi najbardziej podoba sie suknia nr 3, a potem nr 1.

Gość szakalica
obstawiam 1. chociaz 2 strasznie podobna :DDD

Gość slowianska dusza01
niech zgadne:)faworytka autorki jest 1:))) z reguly pierwszy model jest faworyzowany:))..a mnie zadna sie nie podoba tak bardzo..jak juz musialabym wybrac to tez chyba 1

Może najpierw przymierz każdą z nich i zobacz, w której jest Ci najbardziej do twarzy? Nie wszystkie piękne suknie dobrze prezentują się na Pannie Młodej... Żałuję, że w sklepie nie ma możliwości zrobienia zdjęcia podczas przymiarki... Pozdrawiam :)

Gość Żadna.
Wszystkie kiczowate.

wedding- żeby to było takie proste! suknie maggie sottero są w wawie a ja do Wawy mam troche... :/

Gość troche to dziwnie
3 the best!

1 albo 5 sękata, a skad jesteś? Znam świetną krawcową, która mojej znajomej uszyła wierną kopię nr1 - powiedziałabym, ze była nawet ładniejsza - za 1400zł z materiałem włącznie. Jak dasz maila to mogę Ci kiedyś podesłać zdjęcie - jeżeli po drodze Ci do Gliwic, gdzie ta krawcowa pracuje :P

Gość pytaj smiało
wszyskie poza 5

jestem z Tarnowa i do Gliwic mi troche daleko...ale moze ta dziewczyna odsprzedalaby mi ta sukienke? wyslij foty ma maila troninex@poczta.fm , jesli mozesz ofkors :)

Gość czemu nie moze cos nalezec
WEDŁUGO PODOBANIA SIĘ LECĄ TAK : 2 -->to w ogóle szczyt bezguścia:o 3 --> góra bardzo ladna,ale dół jak we wsi:o 5 --> byłaby moze ok ale ta narzuta stylem nie pasuje:o 1 --> ładna:) 4 --> najlepsza !:)

Gość a mnie ten sie podoba
a jaki to jest u ciebie "dol ze wsi"??? chyba sama jestes ZE WSI...

z odkupieniem rqaczej bedziesz miec problem, bo raz, że dziewczyna mieszka teraz w Irlandii, a dwa, że suknia była szyta idealnie na nią, a ma trochę nietypowe wymiary ;) ale jak znajdę moment to pogrzebię w zdjęciach i coś Ci wyślę - z Tarnowa jeszcze nie jest taki kawał świata mimo wszystko i jak Ci się spodoba, to finansowo nawet z dojazdami będziesz na plusie.

zobaczymy :) mój narz ma rodzine na śląsku to może akurat...jak bedziesz cos miala to wyslij :) z gory dziekuje! wole sie pare razy do gliwic przejechac niz placic 5000zl kurde ;)

ok, to juz moge Wam powiedzieć która jest moją faworytką: Nr. 1. :P trudno sie było domyslec, nie? :classic_cool: