Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cziki24

TANIE SKLEPY Biedronka, Tesco.. - co warto kupić dla dziecka i nie tylko?

Polecane posty

Gość cziki24

Słyszałam, że w Biedronce są dobre pampersy :) Jak znacie produkty, które warto kupić i są dużo tańsze piszcie proszę, dla mnie teraz każdy grosz się będzie liczył.

Gość wiesz moj maz
tak pampersy sa w biedronce super,chusteczki mokre dada tez niczym nie roznia sie od pampersów,mleko nan,bebiko ,słoiczki nieco tansze.Mydełko milus czy jakos tak,ogólnie wszystko sie u nas sprawdziło

Gość w tesco
ciuszki, warto pobuszować, często sa promocje albo towary po kilka sztuk biedronka - dada, chusteczki, patyczki kosmetyczne dla dzieci, płatki kosmetyczne - bardzo fajne, pieluch nie sprawdzałam, więc się nie wypowiem; i jak wyżej słoiczki i mleko

Gość cziki24
Dzieki piszcie więcej, robie listę sklepów i produktów, będę korzystała z Wszych propozycji i nie tylko rzeczy dla dzieci, wyszystkie inne też piszcie np. środki czystości a nawet żywność.

pieluchy dobre dada z biedronki ale jeszcze lepsze cien z lidla i chyba najtańsze ciuszki tylko z ciuchlandu jak masz porządny w okolicy

Gość cziki24
Po czym mogę rozpoznać dobry ciucholand? Podobno nawet z metkami rzeczy mozna kupić, byłoby poprostu świetnie!!!

Gość bialko
nie! dla pieluch z lidla,sa sztywne,beznadziejne,tragedia.lepsze sa juz te z biedronki.pozdrawiam.

Gość pytanie*
ja polecam dzidziusie z kauflanda 2x72szt+40 szt

Gość rsrsrsrsrrs
ja polecam kawe z biedronki naturalna rozpuszczalna ,200 g za 8,50 i jest rewelacyjna

Gość bialko
wychodzi na to ze nic z lidla (dla dziecka) mi nie pasuje :P chusteczki tez uwazam ze sa lipne,beznadziejne,za suche po prostu.od urodzenia dziecka wyprobowalam juz wszystkie chusteczki.i wielkiego plusa daje DZIDZIUSiowi i NIVEA,

Gość pytanie*
pieluszki lidlowskie (cien)-ok-ale jak sa na promocji-jesli sa w normalnej cenie wole orginalne pampersy

kukurydza chusteczki- jak ktoś już wcześniej pisał kajzerki do piekarnika- pychotka ściereczki i gąbki są tanie- a ja często wymieniam papierowe ręczniki kuchenne :)

Gość zbiedronki
z biedronki moze nie dla dziecka, ale dla "doroslych" ;) ser salami krojony w plastry i pakowany w taka plastikowa "rynienke". jeden z moich ulubionych,a jestem wielbicielka serow :)

Kosmetyki z Rosmanna Babydream (niebieskie) są super. Tak samo balsam z tej serii dla kobiet w ciąży. Niedrogie, a naprawdę dobre.