Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupka amino

Problem ze ściąganiem piosenek

Polecane posty

Wie ktos jaka moze byc przyczyna tego,ze nie moge sciagac piosenek z wrzuty.Jest tez stronka www.empe3. i z niej tez nie moge :O Za kazdym razem wyswietla sie taki pasek i moge ewentualnie piosenke odsluchac. Wiem,ze na wrzucie w pasku adresu zmienia sie z audio na aud/file2 .Ale to nic nie daje :O

Gość dawnaaaa forumowiczkaaaa
policja zaczeła działac:classic_cool:

Ze co?? Kiedys moglam,a teraz nie... Nie pamietam czy w miedzyczasie mialam format...pewnie tak.Ale czy jest jakas mozliwosc,ze po formacie kolega wlaczyl mi jakas blokade,ze nie moge sciagac piosenek bezposrednio ze stronek?

po prostu wklej link do piosenki tutaj: http://kxp.pl/wrzuta/ i kliknij generuj kliknij na link ktory sie pojawi i gotowe, wystarczy zapisac na dysku

Nie idzie :O Na dole stronki wyswietla sie po lewej stronie taki jakby obrazek dysku i czerwona strzalka,ale nic sie nie sciaga.... :(

od zeszłego roku robie tak, mam aresa 1.9.5 wpisuje w wyszukiwarce tytuł albo artystę i po kilku minutach mam propozycji bez liku. Potem przy pomocy Ashampoo na płytkę i slucham bez problemu, albo z dysku C/. Ares z dobre programy ma wirusa i nie łączy z siecią