Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek Kinior

słuchajcie, czy to zakazany tatuaż???

Polecane posty

Gość Radek Kinior

poznałem fajną laskę, wyszliśmy z impry wiecie taki ostry styl, mocny makijaż, trochę gotyk, w ogóle dosyć mocno zbudowana, choc z małymi mleczarniami no i w samochodzie amory, wiadomo chyba się zakochaliśmy bo postanowiliśmy się popieprzyć no i rozpinam jej bluzkę od dołu i ściągam gacie i nagle patrzę, że powyżej członka, tak około 2 cm od pępka ona ma dziwny tatuaż to coś jakby twarz wyszczerzona w złym uśmiechu od razu miałem skojarzenie z diabłem, odebrałem to jako ostrzeżenie od Pana uspokoiłem emocje i wyszedłem z samochodu pod pozorem kupna prezerwatyw, by już tam nie powrócić ale teraz myślę, że może przesadzam... może ten tatuaż był w sumie niewinny? zna ktoś? to była taka niemiła twarz, coś jak pomieszanie tej: :-D i tej :-o

Gość to juz lepiej
...i nagle patrzę, że powyżej członka, tak około 2 cm od pępka ona ma dziwny tatuaż... ja bym sie tatuażem nie przejmowała tylko tym członkiem , którego ona ma!!!!!

Gość Radek Kinior
o cholera... dopiero teraz mi to uświadomiłaś skoncentrowałem się na problemie tatuażu, a tu... :-(

Gość Radek Kinior
w sumie czego mogłem się spodziewać w knajpie dla transseksualistów :classic_cool:

Gość Radek Kinior
niestety musze Wam powiedzieć, że od tego czasu coś się zmieniło to chyba faktycznei był diabeł w ludzkiej skórze :-o od grudnia męczą mnie koszmary np: że uciekam przed jakimiś pływającymi wielorybami w "Biedronce", ponadto spadło mi libido, znacząco mniej walę sobie konia, mam też co rusz ochotę na surową wołowinę i zacząłem czytać "Wyborczą" :-o

"w ogóle dosyć mocno zbudowana, choc z małymi mleczarniami" :D

Gość subs
miło mi :)

Gość raNikA-20
autor topiku jest chyba nierozgarnięty... :-o jak można nie odróżnić dziewczyny od chłopaka?

Gość miriam od zakazanego tattoo
Chciałam mu powiedziec ze jestem facetem z członkiem,ale za szybko mnie rozebrał ten zboczeniec:( jestem oburzona..a tatuaz był z chipsów chio chips i tak se nakleiłam..nie musiałes mnie oszukiwać,ze idziesz po gumki na stacje statoil:(

Gość to była prowokacja w starym
dobrym stylu :classic_cool:

Gość sentymentalna luiza
stare dobre czasy... MRK, frk-09, UK SUBS, Hygeniści... ech...

Gość Dorota Basiciel
Fakt, to były złote czasy Kafeterii :-)

Gość duch cieciowej
myrevin, co u ciebie? :-)