Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurrrraaaaaaaaa

zlapac faceta na dziecko co sadzicie??

Polecane posty

Gość hurrrraaaaaaaaa

bylam z nim 2 lata,niestety zakochal sie w innej i zostawil mnie dla niej,sa ze soba ale ja sie nie poddalam,postanowilam zniszczyc ich zwiazek i mi sie udalo--sprytem zaciagnelam go do lozka i nie wzielam tabletki i zaszlam w ciaze!! ten jeden jedyny raz i mi sie udalo!! jak myslicie wroci do mnie?? narazie powiedzial ze nie ale ze zajmie sie dzieckiem no ale mysle ze ja mam silna bron w rece w porownaniu z tamta? co sadzicie??

Gość u765
Sadzimy, ze to prowokacja i to dosc marna. Chcialo Ci sie tyle pisac?

Gość hurrrraaaaaaaaa
to nie jest prowokacja

Gość najbiedniejsze dziecko

Gość a wyglada na prowokcaje
jesli nia nie jest to ty musisz byc strasznie naiwna i zdesperowana

Gość hurrrraaaaaaaaa
zdesperowana jestem ale czemu naiwna

Gość hurrrraaaaaaaaa
poprostu sie ciesze ze go odzyskam a podobno cel uswieca srodki :)

Gość niczym
a jesli zdecyduje sie byc z ta ktora kocha?

Współczuje temu niewinemu dziecku. :/ A Tobie gratuluje głupoty. :/ Mam nadzieje,że facet do Ciebie nie wróci. ;)

Gość hurrrraaaaaaaaa
no tak twierdzi,ze z nia bedzie a dzieckiem sie zajmie ,ale przeciez skoro ja jestem w ciazy to musi byc ze mna predzej czy pozniej

Gość hurrrraaaaaaaaa
dlaczego?? ja chcialam miec z nim dziecko i stworzyc rodzine

Gość niczym
wcale nie musi byc z Toba dzieckiem mze zajac sie w ten sposob ze co jakis czas bedzie je zabieral do siebie.

Gość hurrrraaaaaaaaa
ale juz bede miec kontakt z nim do konca zycia wiec to juz cos bo bardzo mi na nim zalezy i mam nadzieje ze zmieni zdanie i zostawi tamta..

Gość hurrrraaaaaaaaa
poza tym poki dziecko bedzie male bedzie spedzal czas ze mna zeby je widziec :)

Gość niczym
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe co znaczy male dziecko, chcesz zeby byl z Toba z litosci i spotykal sie z innymi dziewczynami na prawo i lewo? Bedziesz szczesliwa wiedzac o tym?

Gość hurrrraaaaaaaaa
ja badzo lubie dzieci i bede je kochac i mam nadzieje ze on ja zostawi dla dziecka

Gość fajniutkie
ile masz lat?

Gość hurrrraaaaaaaaa
23

Gość niczym
Ile masz lat? To nie jest wszystko takie latwe jak ci sie wydaje

Gość Pucik
Wiesz... ja sądze że masz nasrane we łbie :/. Mam nadzieje ze to dziecko zniszczy Ci całe życie. Bo facet do Ciebie nie wróci chocbyś nie wiem co robiła, a czym bardziej będziesz sie go czepiac to tym bardziej bedzie sie od Ciebie oddalac. Oczywiscie najbardziej ucierpina tym niewinne dziecko. Jak dla mnie masz niepokolei w głowie, bo zniszczysz życie temu maleństwu.

Gość niczym
Fafet moze uznac dziecko i zdecydowac, ze bedzie sie nim zajmowal wcale nie majac zamiaru z Toba byc

Gość dominujaca
ten zwiazek nawet jak on wroci rozpadnie sie po latach zobaczysz...on cie nie kocha,zawalilas sobie tylko zycie bo on zrobi i tak co bedzie chcial.Mezczyzni nie sa tak uczuciowi jak kobiety do dzieci potrafia nawet w chwili narodzin ich dziecka zdradzic,tak zrobil moj maz.Slub moj bralismy gdyz wpadlam,dzis nie jestesmy juz malzenstwem,a moj byly nawet od 2 lat nie odzywa sie do dzieci.Dzieci nie sa bronia i karta przetargowa.Miec uczucie ze ktos jest z toba bo jest malenstwo nie potrwa dlugo.Zdradzi cie nawet jak wroci ,gdyz pozostawil cie dlatego gdyz przestal cie kochac...takie uczucie nie wraca..nawet przez dziecko. ale zycze szczescia/badz silna

Gość hurrrraaaaaaaaa
przeciez skoro to ja jestem w ciazy a ona nie to wybierze dziecko,co z tego ze kocha tamta dziewczyne ale dziecko jest wazniejsze a on jest taki ze na litosc go zawsze mozna wziasc,zreszta stad ta ciaza :)

Gość hurrrraaaaaaaaa
nie niszcze bo bardzo chcialam miec z nim dziecko wiec moje malenstwo bedzie mialo wszystko co potrzeba i wierze w to ze on zostawi tamta dla dobra dziecka bo tak powinien zrobic kazdy normalny facet

Gość hurrrraaaaaaaaa
niby dlaczego ma nie wrocic?? dziecko jest wazniejsze niz ta jego glupia milosc

Gość niczym
Ty naprawde jestes jakas dziwnie nienormalna, przeciez z litosci nie bedzie z Toba cale zycie dziweczyno.... dziecko jest bardzo wazne ale pomysl o tym ze chcac zwerbowac jego ojca niegdy nie bedzie on z Toba szczesliwy z prostego powodu bo zoastwil Cie dla innej , i wlasnie ja kocha a nie ciebie

Gość hurrrraaaaaaaaa
ale jak zobaczy dziecko to pokocha dziecko i mnie na nowo

Gość hurrrraaaaaaaaa
dzieci zblizaja ludzi do siebie ,poza tym ja mu nie dam spokoju a on nie bedzie mial serca odmawiac i wkoncu ona nie wytrzyma i go zostawi a on wroci do mnie

Gość niczym
Zyjesz jakims dziwnym wyimaginowanym obrazem rzeczywistosci, albo za duzo sie naogladalas filmow w stylu tyko mnie kochaj. Zycie jest calkowicie inne, chociaz dobrze by bylo zeby dziecko mialo oboje rodzicow. Nie chcialabym byc teraz w skorze tego chlopaka