Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurrrraaaaaaaaa

zlapac faceta na dziecko co sadzicie??

Polecane posty

facet popelnil glupote.nie wraca sie do tej samej wody.a jak sie wraca to tylko wtedy gdy zostawi sie aktualna dziewczyne.facet widze glupi zetak zrobil.

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koszmar...autorka jest chora na glowe....pomyslcie co czuje tamta dziewczyna..jest z nim rok a tu cos takiego,a skoro wybaczyla to znaczy ze go kocha i to bardziej niz autorka ktora postapila absurdalnie,mam nadzieje ze do Ciebie nie wroci a Ty zniszczylas zycie tej dziewczynie,jemu,sobie i dziecku,gratuluje

Mam nadzieje ze to prowokacja, nie ma tak głupich ludzi... zresztą on ni bedize jej kochal, juz jej ne kocha. Bedzie przychodził z poczucia obowiazku. jelsi zwiazek mu sie rozpadnie znienawidzi autorkę i nabierze do niej obrzydzenia. Ale ta debilka tego nie zrozumie bo ma za ciasny mózg

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niestety sa tak glupi ludzie sama znam takie przypadki...smutne...zal mi tamtaj dziewczyny najbardziej,bo pewnie cierpi i dziecka bo bedzie owocem zdrady tylko i wylacznie i glupoty matki

Gość hurrrraaaaaaaaa
widze ze dalej mnie atakujecie,trudno wam zrozumiec czy jak? niestety musze was zmartwic ze to prowokacja nie jest jak juz pisalam wczesniej,poprostu chcialam sie podzielic radoscia ze dopielam swego i myslalam ze znajde kogos w podobnej sytuacji zeby sie upewnic ze on do mnie wroci,wkoncu dziecko jest wazniejsze niz jego zwiazek z tamta,a jesli chodzi o nia to ona nie zajdzie w ciaze bo nie jest az taka odwazna by tak ryzykowac--to osoba ktora musi miec pewnosc itd a nie ma jej i nie bedzie miala

Gość Aneta81_
Zrobiłam tak samo jak ty i niestety on pomagał mi itp, ale nie wrócił do mnie. dziecko ma 2 lata a on jest nadal z tamta, kochają się a we wrzesniu był ich slub kościelny!!! zmarnowałam zycie, głupia byłam i młoda

Gość Aneta81_
On od tamtej nie odszedł. Dziecko mamy sliczne, zdrowe i co z tego. Uwielbia synka, ale mimo wsyzstko zawsze wracał do niej -teraz swojej zony. A ze mną był wczesniej prawie 4 lata. I co z tego? To znią sie ozenił, wybaczyła mu zdradę, to ich jeszcze umocniło. Teraz ja jestem poniżona. Myslałam ze sie ożeni ze mną jak bede w ciazy a on obiecał pomoc. Uznał dziecko, nosi jego nazwisko. i co z tego. Ja nie nosze i nigdy nie bede, za to ona tak. NIc nie mam oprócz slicznego synka. Szkoda ze wychowa sie bez ojca.

Gość hurrrraaaaaaaaa
do Anety--a pomaga Ci przy dziecku?? jak czesto sie widuja?? czy ich zwiazek nie mial przez to problemow??? maja dzieci??

Gość hurrrraaaaaaaaa
jak ci sie nie podoba to nie czytaj,chce wiedziec jak bylo u Anety...

Gość hurrrraaaaaaaaa
dlaczego tak piszesz?? zrobilam to z milosci,wkoncu kiedys cos do mnie czul,wiec moze uczucie powroci..

jak sie kogos kocha to chce sie jego dobra i szczescia a nie zmusza do podejmowania decyzji o posiadaniu potomstwa miłosc to zufanie szczerość a nie podstępstwa

Gość hurrrraaaaaaaaa
ale ja chce dac mu szczescie

mój były facet też próbował mi zrobic dziecko by mnie zatrzymac ale ja sie nie dałalm i uciekałm od niego teraz jestm szczesliwa mam cudownego meża i super synka do miłośdci ni zmusisz nikogo nawet dzieckiem

Gość hurrrraaaaaaaaa
nie wierze w to ze on z nia po tym wszystkim bedzie szczesliwy wiec chyba lepiej zeby wrocil,bedziemy miec dzidzie i mozemy byc szczesliwi

Gość hurrrraaaaaaaaa
no ale moze on zrozumie ze dziecko najwazniejsze i bedzie z nami szczesliwy,a o niej szybko zapomni bo ich nie laczy dziecko

może byc szczesliwy zwłaszcza ze ona mu już wybaczyła wiec ona go kocha i on ja skoro powiedzial jej o tym co zrobił zależy mu na niej zwiazku hjnie da sie oprzec na oszustwach i nieszczerości

Gość hurrrraaaaaaaaa
no ale on ja zdradzil czyli oszukal..wiec niby jak moga byc szczesliwi

dziecko nie działa jak klapki na oczach moze tylko kochac dziecko ale nie ciebie owsze pewnie wie że dziecko najważniejsze i bedzie mu kopowała drogie zabawki zabierał mna spacery ale na tym koniec moze byc

a ciebie nie puscił w trąbe ?>????????????????? zdradził powiedział jej o tyum a ona wybaczyła wiec chca dac sobie druga szanse a on tobie jej nie dał i nie daje

czytam i stwierdzam ze jestes baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zdesperowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az rozum ci chyba odebralo

Gość hurrrraaaaaaaaa
poza tym w stosunku do mnie czuje sie winny wiec nie sadze by byli szczesliwi z takim czyms nad glowa

Gość hurrrraaaaaaaaa
nie no mnie nie zdradzil...wiec nie puscil w trabe :)

Gość hurrrraaaaaaaaa
porzucil owszem,ale dziecko zrobil,nie wie ze chcialam zajsc w ciaze by go zatrzymac i predzej czy pozniej ich zwiazek tego nie przetrzyma bo to nierealne zyc z taka swiadomoscia

Gość hurrrraaaaaaaaa
wierze ze pokocha mnie na nowo,szczegolnie ze twierdzi ze mnie nadal lubi i ze nie oposci dziecka i ze moge na niego liczyc