Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzonycenzura

Diabel - pod moim lozkiem mieszka- POMOCY!!!!!! Czesc 2

Polecane posty

Gio, no jak nie wiesz, co Ci jeszcze moze rosnac??? :D Niewiarygodne :D Naprawde mam Ci powiedziec???? :D mala, no i dobrze, ze wskoczylas :D Zalapiesz sie na kolejke :D

Margotka, nie rob smutnej minki, my Diabelki tak latwo sie nie damy!!! :D napij sie lepiej, humorek Ci sie poprawi :D

............juz wiem...:classic_cool: ...długiiii ..język...!:D . .....dziewczyny...polewajcie za mnie ...booooooo.. lajf is biutiful..!:classic_cool: :D

Tygrysek, owszem rosnie jesj ten cosik o ktorym wspomnialas, ale oprocz tego jeszcze jej cos rosne... cos GIGANTYCZNEGO :D Cos MEGA :D

Gio, jezyk tez masz GIGANTYCZNEJ dlugosci ale to jeszcze nie to, co mialam na mysli :D

Dobry wieczor! Tygrysku, odbierz e-mail! Cos tam dla ciebie jest! akara, mi zawsze pomaga herbata mietowa (staram sie nie brac tabletek). Jak juz sobie tak leze i popijam ta herbatke, to goracym kubeczkiem, ale tak zeby sie nie poparzyc, masuje brzuszek. Cieply prysznic tez pomaga. No a najllepiej, jak czyjas ciepla i kochana raczka masuje, przechodzi blyskawicznie ale ja sie nie wydaje bo to bardzo mile :-P . No i mozna sobie troche pomarudzic :-P. Acha, ja poprosze o zdjecie tej dziewczyny z lat 20-tych i Twoje rowniez. Juto o 10 mowie szefowi, ze wlasnie intensywnie mysle. No i bede myslala ale o tym by sie udalo. Dobranoc.

No ja sie dzisiaj chyba schleje... ;-) :-D tralalalaaa traallaallaaa.. jak mi dobrze... hehe :-D Kundelku a o co Ty mnie plosilas? ... bo nie kumam... :-( :-O Chyba juz sie spilam...hihi.. I kto temu wstystkiemu winien?? Gio!!! - jak zwykle...bo leje, i leje i ... konca nie widac... :-O :-) :-D Tygrysko - fotki sie nie otwieraja czy caly email??? :-( Margociu 😘 no to Prost!! Na zdrowie! I jeszcze raz!! I chlup... w ten goopi dziub!!... :-D :-D :-D

Dziewczyny ...doprowadzilam Gio do lez ...smieje sie jak szalona i placze .opowiedzialam jej autentyczna historie z dzisiejszego dnia w pracy ...nie moge napisac na forum bo skasuja ...ja usiadlam ze smiechu na sniegu ..

Ewcia ---> chcialabym odebrac ale o2 mi nie dziala :( poczta sie nie sciaga :( Gio -- > tia, dobrze Margotka mowi, jezor dlugi to Ty juz masz :P

Moge sie zalozyc, ze Gio teraz intensywnie mysli co jej tak intensywnie rosnie :P:D ewa 🖐️ haneczka, no to chloop :D 👄 ❤️ Na zdrowie :D Kaya, nie zwlekaj tylko pisz :D

a akara zdjatka wysyla???? :-D To ja tez bardzooo poprosze, najlepiej duzooo!! ;-) :-D I w ogole wszyscy, ktorzyby chcieli mi swoja buzke pokazac... :-) panowie tez ;-) maggy_vip@yahoo.de

Tygrysku, to ci tu napisze! Dzis wyslalam paczke do ciebie (taka okropniascie zolcista) i zaplacilam 7,7 euro. Ta kwote tez mozesz wplacic na konto Zosi. Przeslalm tez rachnek z amazon coby Twoj kolega nie mial watpliwosci. Odbierzesz sobie jak zacznie dzialac. jeszcze raz dobranoc

głęboka studzienkaaaaaaaaa głęboko kopanaaaa a przy niej maleńkaaaaaaa :P jak wymalowanaaa :D bardzo to dobre, co piję :P

czesc Dibly i Danonki no taaaa,przypelzlam pod to wyrko bo musze cosik popic ;) ino nie pod ptasie ;) ja was prosze :p bo tu zafunduje mi sie inne ptactwo ;) ja te sledzie przynioslam to mi lepiej z taka z czerwona etykietka idzie ;) o rany,:0 ,Akara przystrzyglas mi fryzurke tym lataniem ;) nie tak nisko ;) Margot mialysmy brudzia pic :) jak mi poleje Gio to pijemy ;) o rany, Gio to ty juz :0 hihi,ty jakas jednak diabelsko mocna polewasz ;)

Ewa ---> juupi!!!! dziekuje :D wszystko przesle dla Zosi, w srode kaze mu kase przyniesc i wplace na konto Zosi :D Dziekuje :D :D Jak powiem qmplowi, ze jzu wkrotce bedzie mial plytki to CI potem jego radosc opisze :D

mala, ale ladnie wierszyki deklamujesz? :D No to co - do dna :D haneczka, ja nastepna porcje zdjec przysle jak je Sylvain w koncu wklepie do komputera :)

E u r e k a ...!!!...:D..wiem ...d ***a ...mi rosnieee..!:D.. ..Margotka ..ale to była ..tajemnica ..państwowa..! ...Kaya...:D:D:D..tak sie obsmiałam ..ze cała uroda mi spłynęła..! :D .az se postawilam ..klawiature odwrotnie ..i cholera se mysleee..co mi jakies ..goopoty...wychodza..kurnaaa...:D...po jakiemu ..ja pisze..? ..:D

Gio, d *** to tez Ci moze rosne... nawet moze na pewno Ci rosnie :P:D Ale to jeszcze nie to :D Mysl dalej :D

Gio ---> nieeeeeeeeee nie dupcia Ci rosnie, nie nie nie nie nei zgadlas!! :P Mala, Zdiablona. Haneczka ----> szklany w dlon i chlup!! :D Margotka, Kaya, Gio --> Wy tez nie ociagac sie!!! :D

Bosze... Dziolchy, wy pijaczki jedne!!! Jak my sie w realu spotkamy, to chyba tylko chlac bedziemy??? :D:D:D Zalejemy sie w trupa i nie bedziemy nic pamietac :D:D:D Ja nie pije, musze troche szarych komorczakow zachowac na examsy, potem juz mi wszystko jedno :D:D:D

haneczka ...nie mam twego maila!! napisz swoj i wyslij na moje konto Margot ...twoj mail mam Kto jeszcze chce niech pisze ...

Kachni, jutro do Ciebie napisze :) Zwlekam tak dlugo, bo mam problem z adresem :( Gio, chcialabys :D Ale niet, niestety nie zgadlas :P :D Cienki bolek z Ciebie! Nawet nie zauwazylas jak cos GIGANTYCZNEGO Ci wyroslo :D

Gio ---> zalecam okulary i uwazne obejrzenie sie w lustrze ;) Kachni --> nie marnuj komorek na egzaminy, pij!! :D

Wejdzcie teraz na troche na Pajacyka www.pajacyk.pl Mozna klikac do woli bez usuwania ccokies :D Dziekuje 👄

no to chlup, bo mi się pioseneczki skończyły :D a moze cosik mi się przypomni? :D

Margotka>>>... Ty chyba juz jesteś....upici...? ..a może to ..picia był ..u Ciebie...????...co...? :D:D:D .....mowisz GIGANTYCZNEGO...???? ..aleee... Ja ..dziewczynka jestem ..!...przecież...!!!. ..........jeszcze sprawdze...ale...

Gio, kurka, rzecz pierwsza: spraw sobie OKULARY a potem przyjzyj sie w lusterku jakie masz GUMOWE USZY :D:D:D www.pajacyk.pl ❤️