Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyytam

Fisher price -uczona słuchaweczka??

Polecane posty

Gość pyytam

Warto kupić??

Gość ja też jestem
ciekawa, a dla dziecka w jakim wieku chcesz kupić?

Gość pyytam
powyżej roku

Gość ratujcie
skasujcie koncówke,tam sa opinie o tej słuchawce

Gość pyytam
nie otwiera sią co dokładnie skasować?

Gość ja też jestem
kurcze, chciała pomóc, a wkleiłam tak samo, musisz skopiować całość i zlikwidować spację

Gość pyytam
dzięki ale to opinie już czytałąm myślałam że może jednak kto inny się wypowie

już gdzieś pisałam o zabawkach mojego małego ale co tam ;P w skrócie z Fishera mamy pieska - jeżdzi z nami w aucie słonia - super zabawka garnuszek - dopiero teraz Jaś zaczyna się nim bawić garnek z kulami - fajna zabawka i słuchaweczke - niewypał - poczakowo nawet może dzień czy dwa go interesowała (jak miał 10 msc) ale teraz leży sobie i od świąta Jaś ją weźmie do rączki... - z tych wszystkich najbardziej udany jest garnuszek na klocuszek - bynajmniej u nas

Ja uwazam ze szkoda kasy. Corka dostala od dziadkow. Malo ją interesuje i interesowala.

Gość pyytam
no właśnie to co podoba się rodzicom niekoniecznie jednak musi się podobać dziecku:) trudno wybrać i słyszałam że ona jest potem bardzo cicha czy to prawda??

wiekszosc zabawek z fp jest taka cicha te chicco sa troche głosniejsze, ale to dobrze bo jakby byly glosniejsze to mozna by bylo dostac szalu. u mnie czasem gra wszystko na raz jak orkiestra wiec Bogu dzięki ze to takie ciche :D:D

pamiętam te czasy sama nie kupowałam zadnych grajetek bo mnie wnerwiały ale Wojtek dostawał od rodziny i znajomych czasem można bylo szału dostac jak urzadzał orkiestre symfoniczna :D

Gość ppytam
kwestia przyzwyczajenia Paris

Gość ppytam
ciekawe jest że wszędzie jak się czyta to wszyscy kupują tylko firmowe zabawki ale jeśli chodzi o opinie to jej brak

szkoda by mi było na to kasy:o a propos kakofonii,ja po prostu wywalałam ze wszystkiego baterie, bo nie cierpię tych wyjących zabawek:o a mała dostawała ich mnóstwo:o

pytamm- fisher price ma mnóstwo zabawek i nie wymagaj od ludzi, żeby mieli każdą możliwą:D moja córka też ich miała sporo, ale po pierwsze:parę lat temu, a po drugie: nawet już nie bardzo pamiętam co:) 🖐️ p.s. jakaś laska na górze ci odpisała- tak poza tym:classic_cool:

ppytam ja ja tylko widzialam w sklepie bo moja jeszcze na taka zabawke za mala ma juz ogródek i grajacy uczacy a ostatnio kupilam jej tamburyn z chicco z jednej strony gra i mozna wniego uderzac lapkami albo paleczka a z 2 strony sa miejsca do wrzucania klocków, taki fajny ze hoho zachwycalam sie z godzine nim... ale moja corcia woli butelke po wodze mineralnej do ktorej wrzucilam jej koraliki i mocno zakrecilam........ O gustach sie nie dyskutuje :P

Moja córka to ma. Szkoda kasy!!! Interesuje ją tylko ta muzyczka.No bo i co więcej???Literki?Za mała!Cyferki?Też za mała. Tak wiec-kup coś innego,bo na tą słuchawkę to szkoda pieniędzy.

Gość pyytam
dzięki dziewczyny - czyli ogólnie słuchaweczka do dupy i nie kupuje:

Generalnie nie polecam.Moja córcia ma tę sluchaweczke-wykazuje nią niewielkie zaintertesowanie.Poza tym jest ona b.cicha,nie ma regulacji glosnosci i moim zdaniem warto,np.dolozyc okolo 20 zl i kupic slonia edukacyjnego na klocki z fisher price.Na allegro jest ich sporo,w Smyku kosztuje chyba okolo 90 zł, a moje dziecko dostalo go na chrzciny(5m-cy)bawi sie do dzis.