Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska.o

zonaci faceci co robicie po pracy w domu??

Polecane posty

Gość insza
akurat faceci homoseksualisci nie kojarza mi sie zbyt dobrze...wyobrazam sobie ich sex:OA kobitki sa sliczne,maja fajne cialka i ciekawe zakamarki:P

jeśli masz namyśli to że faceci są zniewieściali to się troszkę mylisz...bo są i ci zniewieściali i ci co podobają sie kobietą i z wyglądu i z zachowania w ogóle nie widać że są homo...:D a co do ich hmmm...współżycia...to na pewno nie wygląda tak jak na różnych dziwnych niecenzuralnych filmikach ...jestem tego pewna...

Gość insza
Ciii,zaraz Ci cos poszukam ...poczekaj:)

Gość ciekawska.o
ciii...a kiedy dowiedzialas sie ze zakochujesz sie w dziewczynach??zazwyczaj kolezanki piszczaly za kolegami , a jak to u ciebie bylo. Przepraszam jesli nie powinnam pytac, nie badz zla, prosze, nie odpowiadaj poprostu.

nie musisz mi pokazywać...ale wiesz...to co jest na \"takich\" filmikach nie ma za dużo wspólnego z rzeczywistością...tam jest tylko sex...a w normalnym związku masz jeszcze uczucie ...i to wygląda zupełnie inaczej...

Gość insza
i tu sie mylisz...film przydlugasny,ale o uczuciu,marazmie zycia i tesknocie

spokojnie :) nie jestem zła masz prawo zapytać a jeśli interesuje cię to i mam szanse objaśnić ci parę spraw to nie ma sprawy nawet się cieszę :) A więc ...u mnie to było tak że praktycznie nie zwracałam uwagi na chłopców...w podstawówce nic potem w gimnazjum zaczęłam czuć różne dziwne rzeczy...np.często miałam ochotę przytulić się np. jak koleżanka brała mnie pod rękę albo kładła głowę na ramieniu,zaczęłam patrzeć na dziewczyny trochę inaczej niż wcześniej...oceniałam ich urodę itd. że ta ma takie śliczne oczy a tej świetnie w tej bluzce bo widać talie itd. :) potem się zauroczyłam myślałam o niej bardzo często...szczególnie wieczorem kiedy to przytulając się do poduszki marzyło mi się żeby móc ją przytulić pogłaskać po twarzy i powiedzieć że ją kocham :)

tego filmu nie oglądałam...ale np. oglądałam gia,dom na końcu świata i chyba jeszcze z parę innych i nie podobało mi się jak to zostało przedstawione w tych filmach...w dom na końcu świata chłopak niby był gejem ale sypiał z kobietą z którą miał dziecko a na dodatek trochę sobie folgował z ćpaniem,w gia też gia ćpała itd. i w większości filmów które oglądałam motyw homoseksualizm wiązał się ściśle z jakimiś patologiami i widz mógł po obejrzeniu takiego filmu stwierdzić że homo to po prostu chora psychicznie patologia margines itd.

moj to zależy om której wraca ale jak po południu o 14 to bawi sie z synkiem a potem TV i piwo al\\bo net a jak wieczorami to synka rozpuszcza

Gość insza
Cii,w tym filmie tez faceci pozakladali sobie rodziny,ale to nie bylo to...a swoja droga ,pamietasz jakis film o lesbijkach?

no Gia jest o lesbijkach...hmmm...no ale ogólnie nie za bardzo pamiętam...pewnie coś jeszcze oglądałam...ale nie pamiętam jak to wszystko się nazywało...dużo jest filmów słabej klasy...

Gość insza
to jest taki tytul ''Gia''?

Moja droga szanowna ciki ...ja cię bardzo proszę...twoje wypowiedzi nic nie wnoszą do tematu więc zachowaj je dla siebie jeśli łaska :)

Gość ciekawska.o
a inni mezowie, jak spedzacie czas?

moj jak przychodzi to szuka mnie:P daje mi buziaka:) i roznie..;) albo pomaga mi wobiedzie, zmywa.. potem gazetki tv, smiejemy sie, ploteczki co u niego co u mnie w pracy;) a potem idizmey na spacer, do znajomych(zalezy jaki dzien) na kawke razem lub gdzies z dziecmi:)

Gość Rosalkiaa
Fajniuchny temat kontynuujcie panowie