Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel21

Chyba narazie dam sobie spokoj z kobietami i przestane podchodzic

Polecane posty

Piszesz tak jakbysmy rzucaly sie z piesciami na kazdego faceta jaki do Nas podejdzie i zagada...chlopie no bez przesady.Jesli laska nie jest zainteresowana to poprostu odchodzi a nie niewiadomo co wyprawia wiec nie pisz ze sie boicie bo to jest zenujace :/

Gość Anulek19801
ja napisałam o tej najbrzydszej ... ale to miał byc test!

Gość Pawel21
Ale to ma byc taki test jak sugerowala pani wyzej. Wiec test chyba nikogo by nie urazil,ani nie krzywdzil

Gość Anulek19801
a poza tym porozmawiać nie mozna?

Gość B.5
ciekawska. - zgoda, ale jesli dla kogos podryw nie jest codziennoscia, to trudno o bycie zabawnym przy nowym zadaniu, jakim jest podryw.

no i panowie patrzcie na paluszek czy nie ma obraczki bo tu 50% ,ze dostaniecie kopa-/choc nie od wszystkich:D/

Gość Anulek19801
po co się pakować w związek z zaobrączkowaną?

Gość Pawel21
Ciekawska tez to zauwazylem,ze kobiety majace juz obraczke raczje nie sa zainteresowane wrecz przeciwnie,czemu sie wcale nie dziwie

do Anulek--->mam 20 lat :( i gdybym mial wybierac sobue faceta na stale napewno na 1 miejscu bylby charakter a co do wygladu to hmmm...napewno nie musi byc piekny jak antonio Banderas ale powinien miec to cos w sobie no i rzecz oczywista musi mnie pociagac.Natomiast jesli chce tylko sie zabawic na dyskotece czyw barze to wiadomo wybiara sie tych przytsojnych (mniam mniam...) Wole poprostu miec faceta "normalnego"a inteligentnego niz lalusia ktory jest pusty.

Gość Anulek19801
Paweł a jakiej dziewczyny właściwie szukasz?

no o ok może to nie jest łatwe-ale zawsze zanim podchodzicie obserwujecie dziewczynę ,która się wam podoba-jeżeli wasz wzrok się spotka , a ona odwzajemni wasz uśmiech to jest szansa na powodzenie

Gość mnnn
No niby pogadac mozna, ale czy ta brzydka nie wezmie zwyklej rozmowy za podryw? Iwtedy moze byc problem, bo jeszcze nie da nam spokoju :/

Gość i to b ano właśnie zapomnialam
bo bateria się rozładowała, ale pablo, uważaj żebyś się z glową w piasku nie udusił :-) :classic_cool: spoko, jak by co to cię odgrzebiemy, uratujemy!!! nie damy ci zginąć!

Gość mnnn
Tylko teraz dziewczyny maja jakies ozdobniki na palcach i nie wiadomo, czy to obroczka, czy nie :/

Gość Anulek19801
z Twojego słowotoku widać wiek ... bez obrazy ale jak dla mnie mało dojrzała osoba jesteś. a Antonio Banderas wg mnie wcale nie jest przystojny

Gość ja tylko na chwile
"Natomiast jesli chce tylko sie zabawic na dyskotece czyw barze to wiadomo wybiara sie tych przytsojnych (mniam mniam...)" krotko i na temat: dziwka!

sheIsDangerous - z 2strony nie ma się co okłamywać -pierwsze co widzimy to wygląd, czujemy zapach-- a dopiero pozniej jest rozmowa i poznawanie czyjegoś charakteru

Gość Pawel21
Anulek wiesz no po prostu zwyklej,sympatycznej,ladnie pachnaca dziewczyne. No nie wiem seks bomby raczej nie poszukuje narazie :)

Gość B.5
Co do wygladu, to wiadomo,ze jest wazny. Ja tez nie podejde do dziewczyny, ktora mi sie nie podoba A w podrywaniu najgorsze dla mnie jest zdenerwowanie i to, ze z natury jestem malomowny.

Gość Anulek19801
a jaka ma być? jak ma pachnieć? może jak nie jesteś odważny w nawiązywaniu kontaktów oko w oko moze napisz do jakiejś dziewczyny na GG z Twojego miasta. I jak rozmowa bedzie sie dobrze układać to zaproponuj spotkanie. Tylko żeby rozmowy na gg nie trwały wiecznie

Gość Pawel21
Dokladnie tak jak Ciekawska mowi i nie ma w tym nic dziwnego. Jeszcze jedna rzecz zauwazylem czesto kobiety zjezdzaja nas wzrokiem nie wiem czy mi sie tak tylko widzi,ale tez tak mi sie wydaje

Gość ooooooooooonieeee Antek
PanTeraz jest baaaaardzo very, baaardzo przystojny. 'nie pamiętasz go z tie me up tie me down'?

Gość Pawel21
Nie nie tylko nie internet wole zobaczyc podejsc powachac :) no tylko czasami brakuje eee jaj ;)

Gość Anulek19801
duzo z was pisze że nie podejdzie do kogoś kto jest brzydki. ale brzydota to określenie względne, jedni lubia blondynki, jedni rude, a jeszcze inni siwe. poza tym jednego dnia dziewczyna moze wygladać pieknie, a zmyje z siebie tony pudru i .... ;-)

Gość no paweł masz zasadniczo
rację, zjeżdżają nas tak do od pasa w dół lekko i potem do góry i znowu, a najlepiej jak jeszcze stoimy tyłem czasami do nich. to wtedy można w lustrze zobaczyć gdzie się gapią (a to nimfomanki!)

Gość Anulek19801
trening czyni mistrza ;-)

Gość Pawel21
I bajeczka sie konczy. Ale przeciez to nie o to chodzi,zeby podejsc do pierwszej lepszej bo niektore dziewczyny obie tego nie zycza zwlaszcza te zaobraczkowane .

hehe dziewczyny tez obserwują i czesciej to one was wybierają niż wy je-tylko wam się tak wydaje ,ze robicie 1 krok:D pa Idę

anulka-->bynajmniej nie stwierdzilamn ze jestem dojrzala :) Po pierwsze nie obrazaj mnie i nie mow ze jestem dziwka bo mnie kurwa nie znasz!!!! widocznie jestes osoba o malych horyzontach skoro \"zabawic sie\" Tobie kojarzy sie jednoznacznie czyli szybki numerek gdzies w krzaczorach albo w lazience :] wiec nastepnym razem bede prostowala swoje mysli dla tych ktorzy maja ciasne horyzonty :] Zabawic sie- w sensie potanczyc.pogadac,poflirtowac a nie SEX JAk widac glodnemu chleb na mysli :]