Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreszcie on

jak to powiedzieeć facetowi ?

Polecane posty

Gość wreszcie on

a uściślają że jestem dziewicą, w trakcie sexu"hej uwazaj bo jestem dziewicą"? przeciez to dziwnie brzmi i samo wyrażenie"dziewica" :o a ja mam 23lata....

Gość dontyouknow3
powiedz przed

Gość gość
Jak można nie powiedzieć?:oMusi powiedzieć.W normalnej rozmowie, a nie jak juz bedzie szykowal sie do wsada. Jak nie chcesz użyc slowa dziewica, to mu powiedz, że po prostu nigdy tego nie robilas jeszcze i koniec.

Gość wreszcie on
ale jak przed?zanim zaczniemy? nie wiem jakich słow użyć a jak nic nie powiem to hmm nie wolelibyscie wiedzieć?on tez nikogo wczesniej nie miał

Gość wreszcie on
dzięki pozdro600

Gość gość
Wiadomo, że wolałby wiedzieć....Tobie tez bedzie łatwiej, bo on bedzie delikatniejszy itd.....no po prostu musisz jakoś mu powiedzieć i tyle. Kurde, ja takich problemów nie mialam:o Wiecej otwartości i odwagi życze.

Gość pozdro masz chlopa

Gość gość
No, mam chłopa.I?:D

Gość pozdro masz chlopa
tak tylko zapytalem skok w bok i sex bez zobowiazan nie wchodzi w gre

Gość gość
Jeśli to pytanie, to odpowiedz brzmi nie :classic_cool:;)

Gość pozdro masz chlopa
zawsze trzeba probowac jak zmienisz zdanie w stopke wpisz szukam chlopa pamietaj ze jakby co bylem pierwszy

Gość mariolka krawiec
pozdro a jestes zapisana w naszej klasie ?

Gość gość
Łooookej:D🖐️

Gość ja bla bla bla
napewno nie ma sie czego wstydzic i czym przejmowac, ja mam 20 lat i jeszcze nie dawno tez bylam dziewica poznalam cudownego chlopaka... po 3 miesiacach zaczelismy wspolzyc, juz w pierwszym tyg wiedzial ze jestem dziewica i sam mnie o to zapytal , z duma powiedzialam ze tak a on bardzo sie ucieszyl!! i nie zaluje ze tak dlugo? go przytrzymalam zanim zaczelismy sie kochac...dlugo sie staral zanim do mnie dotarl.. ja bylam niesmiala a on powoli odkrywal moje cialo, coraz dalej, seks sie zaczal od minetki.. chyba najlepsza w moim zyciu :)

Gość do ja bla bla bla
to znaczy, ze juz ci ktos wczesniej przed nim robil minetke? jesli tak to nie jestes juz dziewica. dla mnie smieszne sa dziewice, ktore sciagaly majtki przed kilkoma chlopakami, a dalej sie maja za dziewice

Gość do ja ha ha ha
ha ha ha, jęśli uważasz, że przetrzymałas chłopaka bo nie współżyliście 3 miesiące. sorry, ale dla ciebe jako dziewicy przetrzymanie byłoby dopiero po roku i 3 miesiącach.

Gość ja bla bla bla
nie, moj pierwszy raz z tym chlopakiem zaczal sie od pierwszej minetki. wczesniej nikt nie zagladal mi w majtki... a wiedzial ze jestem dziewica w pierszym tyg naszego zwiazku. mysle ze 3 miesiase to dlugo heh tylko dlatego ze moj facet tak mowi (jego poprzednie dziewczyny dawaly tylka po tyg) ;)a my bylismy wczesniej juz bardzo blisko ale sie wycofywalam. sama myslalam ze oddam mu sie conajmniej popol roku.. ale i tak jest ok.

Gość ja bla bla bla
a wy jak dlugo "przytrzymwywalyscie" chlopaka bez seksu bedac w zwiazku?

Gość gość
No wybacz, ale 3 miesiace to nie jest długo.Ja sie dałam fizycznie rozdziewiczyc po roku.

Gość mariolka krawiec
ja z moim po 20 minutach jak sie spotkalismy oddalam sie muza 30 zl bo podwoził mnie .... do miasta teraz od 4 lat zyjemy razem i mamy dwoje dzieci

Gość ale co za problem
? Chyba masz zamiar wskoczyć mu do łóżka, jak już będziecie parą na jakimś tam etapie? Czyli będzie między Wami miłość, zaufanie, bliskość itp. A jeśli będzie, to jaki problem powiedzieć ukochanemu o czymś zresztą zwykłym. Masz 23 lata (dopiero!) i wstydzisz się, że jesteś dziewicą? A dobrze się czujesz? Chyba za dużo bravo girl się naczytałaś. :O Przykro mi, jak ten współczesny denny stosunek do miłości i seksu wypacza ludziom mózg, że się wstydzą tego, że się nie puszczają. :O

Gość wreszcie on
nie bravo girl,ale zewsząd słyszę o seksie i czuję się jak jakaś cnotka-niewydymka,moje kolezanki nawet o tym nie wiedzą bo pewnie by nie uwierzyły sądząc po ilości kolegów których zawsze miałamk,kolegów nie znaczy że chłopaków ale sądzą że nigdy z tym nie miałam problemów,nie wiedzą że tak powaznie do tego podchodziłam i nigdy jeszcze...