Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _22_Artur_z_Wawy

Głupi zakład po pijaku w dodatku przegrany.

Polecane posty

Gość Dobra dziewczyna
Nie rób tego!!! Nie dość że możesz być chory, to jak straż miejska czy policja Cię dorwie to współczuję. Mój kolega miał podobny zakład tyle tylko że na starówce przebiegł w koszulce samej i bokerkach, skończyło sie na tym że dostał 1000zł grzywny i na to mu to było... A ludzie namawiają Cie, bo poprostu chcą zobaczyć. Nie wierz naiwnie w dobre rady, przemyśl sam. Czasem nie warto unosić si honorem tylko rozumem. Pozdrawiam :)

Gość _22_Artur_z_Wawy
Nie widzę powodów dla których straż miejsca lub policja miałaby się przyczepić. Przecież nie będę biegał na golasa, a to jak się ubiorę to moja sprawa. Może w samych bokserkach mi ciepło? To nic złego i chyba nic niezgodnego z prawem? Nie ma podstaw żeby wlepić mi mandat. Zrobię to, chce udowodnić jej i znajomym że jestem człowiekiem honorowym. Nie dam jej satysfakcji i nie będę się prosił żeby to zmieniła. Jednak na pewno zapamiętam sobie jej to i skoro coś do mnie czuje, chce zemną być. Straci na pewno tą szansę. Jej wybór.

tak niedługo zima a będziesz mówił stukając zębami i trzęsąc się niesamowicie \"aaaaale mnie tak cieeepło panie władzo\" :D albo \" nie stać mnie na ubranie to biedny kraj\"

jak w bokserkach będzie biegł to ok gorzej bez nich i się nie musi przecież tłumaczyć chyba, nie ?:o i nie czytaj co pisze "dzizas ja pierdole" :P

Gość Dobra dziewczyna
rób jak chcesz, dla mnie to nie jest udowodnienie ze jest sie honorowym, tylko czysty idiotyzm, takie jest moje zdanie, nikt nie musi sie ze mna zgadzac. A może poprostu lubisz sensacje, już widzę Twój popis w internecie nagrany przez kogoś, albo zdjęcie w gazecie z odpowiednim nagłówkiem. Twój wybór...

Gość ostatnio widziałam
kolesia,który w okolicach dworca centralnego chodził w samych bokserkach i drapał sie po jajakach:)w dodatku widzieli to policjanci i nie zareagowali więc jest szansa ,ze unikniesz grzywny...tak w ogóle gdybym to ja przegrała zakład nie ogłaszałabym na forum gdzie i o której mam zrealizowac swoje zadanie;/

Gość _22_Artur_z_Wawy
Wszystko mi już jedno. Wyszukałem w szafie takie jedno kolorowe boxerki, w miarę ciepłe bo bawęłniane i grube. Wyglądają prawie jak normalne krótkie spodenki, są dla mnie trochę za duże. Doskonale się jednak nadają na jutro. Może jestem idiotą i głupim, nawet sam się tak czuje:) ale co mi tak, zrobię to i będę miał to z głowy. Nikt mi niczego nie zarzuci. A następnym razem pomyślę 10 razy, zanim się założę:) Będzie ok.

Gość Dobra dziewczyna
wiesz z jednej strony jest mi Ciebie szkoda, ze podajesz sie głupiej manipulacji, ale jestes dorosły do niczego Cię nie namówię i nie zmuszę. A laska która wymyśla takie jazdy, ma poziom gówniary a nie dorosłej kobiety. Spoko jak by było ciepło, szkoda że nie kazała Ci wskoczyć do Wisły i jej przepłynąć :D