Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CZEKOLADA22

czy ginekolog moze....

Polecane posty

Gość juz te lepsze
a jakie jest niezwykłe badanie ginekologiczne?

Gość zdziwiona23
chyba tylko usg choc z trudnosciami pewnie

zwykle badanie ginekologiczne na fotelu ,bez usg .Stwierdzil ze nie widzi ciazy bo macica byla by zasiniona i to wszystko zadnego usg >a mi miesiaczka spoznia sie juz poltora miesiaca .według niego powinno byc widac ta ciaze:/ co o tym sadzicie

Gość juz te lepsze
a nie kazał Ci zrobic zadnych badan hormonalnych? np poziom prolaktyny? a testu nie robiłas?

Gość lakim*
to dlaczego nie zrobil ci usg dla potwierdzenia

Gość juz te lepsze
przy wysokiej prolaktynie sa takie problemy z okresem-jesli stwierdził ze nie jestes w ciazy powinien ci wypisac zastrzyk na wywolanie miesiaczki-nic Ci nie zalecił?

Gość zdziwiona23
to ja ci radze isc do innego lekarza który zrobi usg bo półtora miesiaca to 6 tygodni prawie...a jesli niby jest zasiniona i to nie jest normalne to moze byc ciąza jesli lekarz nie stwierdził jakies choroby to moze faktycznie to ciaza? ale na Twoim miejscu poszłabym do innego lekarza...albo mógł zlecic badania krwi by sprawdzic czy to ciaza czy nie

testy robilam ale 2 tygodnie temu nic nie wykazały.Dodoam ze od poltora miesiaca mam bole podbrzusza bole jajnikow .oczywiscie czasami tylko,przepisał mi luteine a teraz bola mnie bardzo sutki niewiem czy to skutek luteiny czy objaw ciazy aha i tydzien po planowanej miesiaczce mialam plamienie w nocy a rano juz nic nie bylo .

Gość juz te lepsze
moze byc rowniez ciaza pozamaciczna dziwny ten lekarz:O

Gość juz te lepsze
a luteine masz dopochwowa czy pd jezyk?bo sa 2 rodzaje i wiem ze luteina jest miedzy innymi przepisywana na podtrzymanie ciazy

mialam nieregularne miesiaczki ale wydaje mi sie ze moj cykl tak dugo trwał bo albo dostawałam w terminie albo dokladnie z 2 -tygodniowym opoznieniem .Własnie nie byla zasiniona .Powiedzial ze skoro nie jest to w ciazy napewno nie jestem.

luteine mam pod jezyk ale powiedzial ze to jest bardzo gorzkie i ze mam polykac i ze jesli sie miesiaczka nie pojawi mam do niego przyjsc ale ja wyjezdzam za granice :/ ponoc to dobry lekarz

Gość juz te lepsze
pozostaje Ci zrobic jeszcze raz tescik i chyba jednak zmienic lekarza bo powinien cos zadecydowac z uregulowaniem okresu-chyba ze ta luteina ma za cel to zrobic-ale az tak na ginekologii sie nie znam wiec nie pomoge

mi wykryl zwyklym badanie na fotelu, okresu nie mialam 2 tygodnie, ciaza potwierdzona 3 testami, okropnymi mdlosciami, zaslabnieciami :-o najpierw zbadal mnie i powiedzial o tym zasinieniu, ze szyjka zamknieta, itp - juz wszystkiego dokladnie nie pamietam pozniej zrobil usg i dal zdjecie i skierowanie na badania dodam ze bylam prywatnie

ja jak poszlam do swojego gina to po samym badaniu powiedzial ze ciaza napewno jest i zaraz zrobil mi usg i bylam 5 tc wiec chyba mozna wykryc